MEDITERIAN Tek Ebat Ahşap Selülit Döner Masaj Sopası Rulosu Merdanesi Çubuğu Refleksoloji El Ayak Masaj Terapi

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MEDITERIAN Tek Ebat Ahşap Selülit Döner Masaj Sopası Rulosu Merdanesi Çubuğu Refleksoloji El Ayak Masaj Terapi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ahşap selülit döner masaj sopası rulosu merdanesi çubuğu refleksoloji el ayak masaj terapi aleti 1. Ahşap lenfoskopi yağ silindiri araçları deşarj edilir ve artık toksinlerin ve yağın yeniden yapılandırılmasını teşvik eder. Lenfatik sistemde fazla yağın ortadan kaldırılmasına yardımcı olur ve dokuyu sıkılaştırır. 2. Üst kol, sırt, bacak, uyluk vb. Gibi ahşap masaj aleti s büyük kas grupları. Bu ahşap masaj aleti, beklenen doku vuruşunu sağlayabilen ve vücudun rahatlama ihtiyacını sağlayabilen uygun bir ölçektir. Kol, omuzlar, bel, bacaklar, boyunlar, ayaklar gibi her parçanın kaslarını etkili bir şekilde rahatlatın. 3. Profesyonel tıbbi bakım sağlayıcısının ahşap tedavi masaj silindiri aracı, sorun alanını kurtarmanıza yardımcı olmak için ayarlanır. Güçlü sporcular veya aktif insanlar bazı kas rahatlama gerekir. Lenfatik akışın geliştirilmesi, genel tedavi süresini azaltmak, daha hızlı iyileşmeyi teşvik etmek ve yapışmayı tedavi etmek veya zarar vermek için en iyi egzersiz aralığını korumak için bir yöntem sağlamak için geliştirilmiştir. 4. Kan dolaşımını, egzersiz kaslarını ve pürüzsüz cildi geliştirin. Sporcular, antrenörler ve dansçılar gibi kasları serbest bırakması ve problem alanını kurtarmanıza yardımcı olması gereken her yaştan insanlar için uygundur. Bu aracın gelişimi, ameliyattan veya hasardan kaynaklanan yapışmayı tedavi etmektir. Genel tedavi süresini düşürerek, daha hızlı iyileşmeyi teşvik ederek ve en iyi egzersiz aralığını korumak için bir yöntem sağlayarak.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Fonksiyon Selülit Giderici
Geri Bildirim Ver