medisana Alman Tasarım Çift Başlıklı Infrared Isıtıcılı Güçlü Masaj Aleti 2 Yıl Garantili Med48316

3.999 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.709 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

medisana Alman Tasarım Çift Başlıklı Infrared Isıtıcılı Güçlü Masaj Aleti 2 Yıl Garantili Med48316

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Avta Teknoloji Satıcı Ünvanı: AVTA ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0105056360500012 Vergi Kimlik Numarası: 1050563605
    Bu ürün Avta Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kan dolaşımını hızlandıran efektif masaj
  • Ağrılı ve yorgun kaslar için ideal
  • Değişken hız kontrolü
  • Infrared ışın terapisi ve ısıtma fonksiyonu
  • Ergonomik ve kaymaz tutma sapı
  • 9 kademeli değişken yoğunluk ile farklı masaj seçenekleri
  • 2 set masaj başlıkları ile selülit masajı ve noktasa masaj olanığı sağlar
  • 28 W gücünde
  • Yakaşık 1,4 kg ağırlığında
  • 1819 ile 2680 rpm arasında yoğunluk modu
Geri Bildirim Ver

Medisana El Tipi Masaj Aleti

Stres vücudunuzda değişik tepkimelere neden olabilir. Düzenli yapacağınız masajlar ile kaslarınızı gevşeterek ağrılardan kurtulabilirsiniz. Kullanımı pratik ve kolay Medisana el tipi masaj aleti ile rahatlıkla tüm vücuda uygulama yapabilirsiniz. Kendi başınıza uygulayabileceğiniz gibi başkalarına da uygularken sıkıntı yaşamazsınız. İnfrared ışın terapisi ve ısıtma fonksiyonu sayesinde profesyonel bir uygulama etkisi yaratır. Vücudunuzdaki kas ağrılarına yaptığınız yoğun fiziksel aktiviteler de neden olabilir. Bu gibi durumlardan sonra yapacağınız masaj ile rahatlayabilir ve kas ağrılarınızın ertesi güne kalmasını önlersiniz. Uygulama esnasında elinizde ağırlık yapmaz ve kontrolü kolaydır. Detaylı bilgiye ürün açıklamalarından ulaşabilir ve aklınızdaki soruları giderebilirsiniz. Ürünün detaylı kullanım şeklini öğrenerek evinizin rahatlığında tam teşekküllü masaj keyfini yaşayabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • 6 aşamalı titreşim
  • 2 farklı başlık

Medisana Masaj Aleti Özellikleri ve Avantajları

Medisana Masaj Aleti Özellikleri ve Avantajları

El tipi masaj aletinde önemli olan ergonomidir. Alet ne kadar işlevsel olursa olsun kullanımı kolay olmadıktan sonra faydası dokunmaz. Medisana el masaj aleti ergonomik yapısı sayesinde kolay kullanım sağlar. Açılıp kapanabilen kızılötesi ışık ile detaylı bir masaj sağlar. Bu sayede infrared ışın terapisi sunar. Bu terapi, kan dolaşımı sağlayarak kaslardaki gevşemeyi arttırır. Darbeli uygulama özelliği sayesinde en derindeki kaslarınıza dahi ulaşır ve derinlemesine bir etki sağlar. Kaymaz özellikte tutma kolu ile bu darbeli masajlar sırasında alet hiçbir şekilde elinizden kaymaz. Böylece dilediğiniz gibi masaj yapmanın keyfini çıkarırsınız. Dilerseniz kutu içerisinden çıkan iki farklı başlık ile yapacağınız masaja göre değişim yapabilirsiniz. Altı aşamalı titreşimi ile ihtiyacınız olan dereceyi bulabilirsiniz. Elektrikle çalışır ve kabloludur. Uzun tutulan kablosu sayesinde rahat hareket edersiniz.

El Tipi Masaj Aleti Kullananıcı Yorumları

El Tipi Masaj Aleti Kullananıcı Yorumları

Ergonomik olan masaj aletleri boyutları ile tercih sebebidir. Hantal ve büyük olan masaj aletleri, uygulama sırasında size rahatsızlık verebilir. Ağırlığı ayarlanmış ve her müşteriye uygun olacak şekilde tasarlanmış Medisana mini el tipi masaj aleti ile konforlu bir deneyim yaşarsınız. Sizinle benzer şikayetlere sahip insanların masaj aleti ile ilgili olumlu dönüşlerini yorumlar kısmında görebilirsiniz. Dilerseniz satıcıya soru sor kısmından aklınızdaki tüm soruları cevaplandırabilirsiniz. Medisana el tipi masaj aleti - 48316 yorumlarından yola çıkarak ihtiyacınıza uygun aleti bulduğunuzdan emin olabilirsiniz. Başka müşterilerin ne zaman ve hangi kas ağrılarını tedavi etmek için ürünü kullandıklarını öğrenerek ürün hakkında detayları birinci ağızdan öğrenme şansınız olur. Böylece aklınıza dahi gelmeyen nedenlerden ötürü çektiğiniz kas ağrılarına son verebilirsiniz. Rahatça spor yapabilir ve ağrı çekmezsiniz, masaj sayesinde vücudunuzu daha dinç tutabilirsiniz.

İndirimli Medisana El Tipi Masaj Aleti Fiyatları

İndirimli Medisana El Tipi Masaj Aleti Fiyatları

Masaj aleti seçerken ihtiyaçlarınıza tam olarak cevap veren ürünü bulmak önemlidir. Bu yüzden birden fazla özelliği olan ve çeşitlilik sağlayan ürünler daha çok tercih edilir. Medisana masaj aleti fiyatları özelliklerine göre farklılık gösterir. Kademeli titreşim ayarı ve infrared terapisi oldukça aranan özelliklerindendir. Orijinalliğinden emin olduğunuz ürünleri tercih edebilir ve Medisana kalitesine güvenebilirsiniz. Bu sayede sıkıntı yaşamayacağınız bir ürünü almayı garantilersiniz. Medisana el tipi masaj aleti - 48316 kodu ile aratılarak bulunabilir. Karşınıza çıkan sonuçlar arasından beğendiğinizi favori listenize ekleyebilirsiniz. Çeşitli kampanyalar ve avantajlardan yararlanmak isterseniz ürünü takip edebilirsiniz. Onlarca masaj aleti arasından gözünüze çarpan Medisana el tipi aletler olacaktır. El tipi olması hem ergonomiktir hem de uzun vadeli kullanımda sizi yormaz. Profesyonel masaj deneyimi yaşayabilir ve tüm kas ağrılarınıza veda edebilirsiniz. Siz de beğendiğiniz ürünü Trendyol sayesinde kolaylıkla satın alabilirsiniz.