Medikil Bentonit Kili Sıvı Solüsyon 1 Litre

349,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Medikil Bentonit Kili Sıvı Solüsyon 1 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NATURALMED VİTAMİN SAĞLIK Satıcı Ünvanı: SERKAN ULUKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8890508038
    Bu ürün NATURALMED VİTAMİN SAĞLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Medikil Bentonit Kili Sıvı Solüsyon 1 Litre Sıvı Montmorillonit Mineralli Kalsiyum Bentonit
  • Olumsuz yaşam koşullarının beraberinde getirdiği toksinler, ağır metaller, kimyasallar, radyasyon, zararlı bakteriler ve parazitlerden arınmış bir vücuda kavuşmak, doğadan gelen bu sihirli kil ile mümkün. Medikil bentonit kili bu mucizevi etkisini, içinde yüksek miktarda barındırdığı montmorillonit minerali ve iyonik yapısı sayesinde başarır. Vücutta biriken her türlü zararlı maddeyi dışarı atma özelliğinin yanı sıra varis, romatizma, tendinit, miyozit, eklem ve kas ağrıları gibi bir çok hastalığın tedavisinde tedavileri destekleyici olarak kullanılır ve çok etkilidir. %100 organik olup hiçbir yan etkisi yoktur.
  • Tavsiye Edilen Günlük Alım Dozu : Sabah ve akşam yemeklerden 1 saat önce veya yemeklerden 2 saat sonra, günde 2 kere 60 ml (5 çorba kaşığı) şeklinde alınması tavsiye edilir. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. UYARI: İlaç Değildir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 1 - 2 L
Geri Bildirim Ver

Medikil Bentonit Kili Sıvı Solüsyon 1 Litre

İnsanlar gün içinde pek çok toksin madde ile temas eder. Bu temas yiyecekler, içecekler ya da cilt aracılığıyla gerçekleşir. Toksinler bedende birikerek birtakım rahatsızlıklara yol açabilir. Bu durumun büyük oranda önüne geçmek Medikil bentonit kili sıvı solüsyon 1 litre ile oldukça kolaydır. Formülünde yer alan elektromanyetik negatif yük ile toksinlerin vücuttan atılmasına destek olur. Vücudu temizler, immün sistemini güçlendirir ve inflamasyonu azaltır. Mineral bakımından zengin olan ürünün içeriğinde bakır, demir, magnezyum, sodyum, potasyum ve kalsiyum bulunur. Elektriksel yük üreten Medikil bentonit kili sıvı solüsyon bu sayede vücuda doğal bir destek sağlar. Cilt üzerinde de pek çok etkisi olan ürün tonik şeklinde kullanılarak sivilce, akne ve siyah nokta gibi problemler üzerinde olumlu sonuç alınmasını sağlar.

  • Montmorillonit mineralli
  • Kalsiyum bentonit formülü
  • Zengin içerik

Medikil Bentonit Kili Solüsyon 1 Litre Özellikleri

Medikil Bentonit Kili Solüsyon 1 Litre Özellikleri

Sağlık alanında pek çok faydası bulunan Medikil bentonit sıvı solüsyon, kozmetik sektöründe de sıklıkla kullanılır. Hem cilt hem de iç hastalıklar üzerinde olumlu katkı sunduğu, araştırmalar sonucu kanıtlanır. Solunan hava ya da tüketilen besinler aracılığıyla vücutta biriken benzen, cıva ve kurşun gibi ağır metal toksinler birçok sorunun kaynağıdır. Bu sorunların başında sindirim sistemi rahatsızlıkları ve cilt problemleri gelir. Bu sebeple bir tür volkanik kil olan bentonit, kullanılması gereken bir maddedir. Formülündeki elektromanyetik negatif yük sayesinde toksik ve bakteriyel maddeleri vücut dışına atarak bu problemleri, büyük ölçüde engeller. Medikil bentonit kili sıvı solüsyon 1 litre kullananlar tarafından da beğenilir. Ürün hem ağız yoluyla alınarak hem de haricen cilt üzerine uygulanarak kullanılabilir. Ürün ile alakalı merak ettiğiniz diğer detaylara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Zengin İçerikli Medikil Bentonit Sıvı Solüsyon 1 Litre

Zengin İçerikli Medikil Bentonit Sıvı Solüsyon 1 Litre

Ürün, vücutta bulunan zararlı patojenlere bağlanır. Bu sayede zararlı bileşenlerin bağırsaklardan kan dolaşımına karışmasının önüne geçer. Böylelikle bu maddelerin vücuttan atılımını kolaylaştırıcı bir etkiye sahiptir. Cilt sağlığı için de birçok faydası olan ürün cilt maskesi, kil banyosu ve saç maskesi olarak da kullanılabilir. Cilt üzerinde yer alan gözenekler yağ, kir ve tozdan arındırılır. Temizleyici ve arındırıcı etkisi sayesinde ağız gargarası olarak da kullanılır. Diş beyazlatıcı özelliği sayesinde sararmaların önüne geçer. Çok amaçlı bir kullanıma sahip olması nedeniyle oldukça kullanışlı bir üründür. Çeşitli deri hastalıklarında da olumlu etkileri görülen ürün egzama, sedef hastalığı ve dermatit gibi problemlerde başarılı sonuçlar verir. Medikil bentonit kili sıvı solüsyon 1 litre yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız bu ürünün kalitesi ve etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Avantajlı Medikil Kili Sıvı Solüsyon 1 Litre Fiyatı

Avantajlı Medikil Kili Sıvı Solüsyon 1 Litre Fiyatı

Pek çok bilimsel çalışma, bentonit kilin sağlığa faydalarını araştırır. Pozitif sonuçlara ulaşılması, rahatlıkla tüketilebileceğinin göstergesidir. Sindirim sorunları ve özellikle bağırsaklar üzerinde etkili sonuçlar veren ürün, güvenilir bir şekilde içilebilir. Özünde ince ve yumuşak dokuya sahip olan ürün, doğal içeriği ile uzun zamandır hem vücut sağlığı hem de cilt sağlığı için kullanılır. Düzenli tüketimde olumlu sonuçların arttığı gözlemlenir. Daha birçok alanda etkili olan bentonit kil, aşırıya kaçmadan kullanıldığı takdirde sağlıklı sonuçlar ortaya koyar. Medikil bentonit kili sıvı solüsyon 1 litre fiyatı da uygun aralıklarda yer alır. Bu sayede herkes tarafından ulaşılabilir bir üründür. Hem sağlıklı içeriği hem de cazip fiyatı ile geniş bir kesimin beğenisini kazanır. Sizler de Trendyol sayesinde Medikil bentonit kili sıvı solüsyon 1 litre satın alarak sağlıklı bir alışveriş yapabilirsiniz.