Medikil Bentonit Kili Sıvı Solüsyon 1 Litre 1000ml

349,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Medikil Bentonit Kili Sıvı Solüsyon 1 Litre 1000ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NATURALMED VİTAMİN SAĞLIK Satıcı Ünvanı: SERKAN ULUKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8890508038
    Bu ürün NATURALMED VİTAMİN SAĞLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bentonit Kili Sıvı Solüsyon 1 Litre 1000ml
Geri Bildirim Ver

Medikil MED01 1000 ml Bentonit İçilebilir Kil

Medikil Bentonit 1000 ml içilebilir kil, sağlık ve güzellik için kullanılan takviye ürünler arasında yer alır. Doğal bir içeriğe sahip olan bentonit, mineral açısından son derece zengindir. Bentonit, alüminyum ve magnezyum içeren volkanik kül, tüf ve lavların doğada ayrışması sonucu oluşmuştur. Kil, ilk olarak Fransa'nın Montmorillon şehri yakınlarından çıkarılmaya başlandığı için adına montmorillonit de denir. Montmorillonit, yumuşak bir kildir. Bu kilin organik reaksiyonlarda + yüklü iyonları üzerine yapıştırarak tepkimeyi hızlandırma özelliği bulunur. Bentonit içilebilir kil de montmorillonit açısından son derece zengin ve sağlıklı bir gıda takviyesidir.

  • İçerik: Bentonit (montmorillonit) solüsyon
  • pH değeri: 9,5
  • Hacim: 1000 ml

Medikil 1000 ml Bentonit İçilebilir Kilin İçeriğinde Ne Var?

Medikil 1000 ml Bentonit İçilebilir Kilin İçeriğinde Ne Var?

Medikil Bentonit kili sıvı solüsyon, tamamen doğal yollardan üretilir. Ürün, sağlık standartlarına uygun bir şekilde hazırlanıp şişelendikten sonra kullanıcıya sunulur. Solüsyonun içinde yüksek oranda montmorillonit parçacıkları bulunur. Medikil Bentonit 1000 ml içilebilir kil solüsyonundaki bu parçacıklar, pozitif yüklü atomlarla güçlü iyonik bağ kurar. Sağlığa zararlı olan + iyonlar, bu bağ ile vücuttan uzaklaştırılır. Montmorillonit kili; iyonik yapısı sebebiyle nikel, kurşun ve gümüş gibi zararlı metalleri bulunduğu ortamdan uzaklaştırır. Medikil Bentonit 1000 ml içilebilir kilin içinde yer alan montmorillonit oranı, %95'e kadar çıkabilir. Ürün, kurkumin ile de zenginleştirilmiştir. Alternatif tıpta sıkça kullanılan kurkuminin enfeksiyon giderici, antioksidan ve bağışıklık güçlendirici gibi özellikleri bulunur.

Medikil 1000 ml Bentonit İçilebilir Kil Ne İçin Kullanılır?

Medikil 1000 ml Bentonit İçilebilir Kil Ne İçin Kullanılır?

Medikil Bentonit 1000 ml içilebilir kil, genellikle detoks ve sindirim rahatlatıcı olarak kullanılır. Bentonit, moleküler yapısı sebebiyle üzerine yapışmış zararlı bileşenleri vücuttan kolaylıkla atabilir. Bu içilebilir kil, kendine bağladığı zararlı maddeleri vücuttan atılana kadar bir kafese hapseder gibi içinde tutar. Medikil Bentonit 1000 ml içilebilir kil, zararlı kimyasalların vücuttaki muhtemel tahribatını önleyebilmesi amacıyla kullanılabilir. Montmorillonit; özellikle toksinler, zararlı bakteriler, parazit ve virüsleri parçalayarak vücuttan atar. Bu kil; böcek sokmalarından kaynaklı kaşınma, egzama ve enfekte yaraları oluşturan zararlı bileşikleri de yok ederek vücuttan uzaklaştırır. Bentonit sayesinde civa ve kurşun gibi doğrudan beyni etkileyen ağır metallerden de kurtulabilirsiniz. Bentonit, kimyasal ve fiziksel özellikleri sebebiyle ilaç yapımında da kullanılan bir bileşiktir.

Medikil 1000 ml Bentonit İçilebilir Kil Kaliteli mi?

Medikil 1000 ml Bentonit İçilebilir Kil Kaliteli mi?

Medikil Bentonit 1 lt sıvı solüsyonun ana maddesi olan montmorillonit, toprakta doğal hâlde bulunur ve insan sağlığına zararlı safsızlıklardan ayrıştırılarak kullanıma hazır hâle getirilir. Bentonit, %100 vegan ve koşerdir. Medikil Bentonit 1000 ml içilebilir kilin alerjiye neden olmaz. Fakat yine de ilk kullanımdan önce vücudun tepkisini görmek için alerji testi yapmanız yararlı olacaktır. Ürün, tamamen doğal içeriklerden üretildiği için herhangi bir kimyasal madde barındırmaz. Bu kil, sabah ve akşam yemekten 1 saat önce ya da 2 saat sonra 5'er yemek kaşığı olacak şekilde tüketilmelidir. Medikil Bentonit 1000 ml içilebilir kil, 11 yaş ve üzeri herkesin kullanabileceği bir ürün olarak tasarlanmıştır. Gebelik ve emzirme dönemlerinde ise bentonit kilinin kullanımı tavsiye edilmez. Dilerseniz Medikil Bentonit 1000 ml içilebilir kil yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyat fırsatlarından yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.