8
Hasta Destek Aparatı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

medikaltec Cerrahi Dikiş Atma Seti - Kesik Sütür Eğitim Kiti

695 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799 TL780 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
819,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

medikaltec Cerrahi Dikiş Atma Seti - Kesik Sütür Eğitim Kiti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FURYA MEDİKAL Satıcı Ünvanı: FURKAN YAZICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 5958440649400001 Vergi Kimlik Numarası: 9440614676
    Bu ürün FURYA MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cerrahi Dikiş Atma Seti - Kesik Sütür Eğitim Kiti Dikiş Atma Eğitim Sütür Pratik Kiti Kesik sütur eğitim seti klinik dikiş becerilerini geliştirmeyi sağlayan sütur eğitim setidir. Doku üzerinde bulunan hazır kesiler sayesinde kesi atmadan sütur çalışması yapılabilir. Kutu içerisinde bulunan set 1. sınıf paslanmaz çeliktendir ve steril edilebilir. Sete özel taşıma ve saklama çantası bulunur. 1x Mayo Hegar 14 cm 1x Adson Penset 12 cm 1x Dikiş Makası 11,5 cm 1x Eğri Mosquito Forceps 12,5 cm 1x Bistüri Sapı No: 3 2x Bistüri 2x İpek Sütür 2.0 1x 3 Katmanlı 1. Kalite Silikon Cilt Doku Pedi 1x Deri Çanta
Geri Bildirim Ver