MEDİKAL Amnisure Fetal Membran Yırtığı Testi

620 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MEDİKAL Amnisure Fetal Membran Yırtığı Testi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBR Beauty Satıcı Ünvanı: AHSER MEDİKAL İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010154317500001 Vergi Kimlik Numarası: 0101543175
    Bu ürün EBR Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HAFTA İÇİ 15:30 KADAR VERİLEN SİPARİŞLER DE AYNI GÜN KARGO.
Geri Bildirim Ver

MEDİKAL Amnisure AMNİSUREROOM Fetal Membran Yırtığı Testi

MEDİKAL Amnisure fetal membran yırtığı testi, pratik ve kullanışlı bir üründür. Set içerisindeki her bir parça ayrı ayrı paketlenir. Ürün, tamamen steril koşullarda hazırlanır. Testin steril bir ortamda ve hijyenik koşullarda kullanılması tavsiye edilir. Bu ürün, fetal membran tabakasındaki yırtığı tespit etmek için kullanılır. Fetal membranda yırtık olup olmadığı test çubuğundaki göstergeler sayesinde kolaylıkla anlaşılabilir. Ancak 10 dakika solvent şişesinin içinde kalan test çubuğunu hızlı bir şekilde okumak son derece önemlidir. Test çubuğunun 5 dakika içinde okunması tavsiye edilir. Bu ürün, hızlı ve güvenilir sonuçlar verir. Bunun yanı sıra acısız, ağrısız ve tek kullanımlıktır.

  • Sağlık çalışanları tarafından kullanıma uygun yapı
  • Aşırı duyarlı
  • FDA onaylı

Medikal Amnisure Fetal Membran Yırtığı Testinin Özellikleri

Medikal Amnisure Fetal Membran Yırtığı Testinin Özellikleri

MEDİKAL Amnisure fetal membran yırtığı testi, gebelik sürecindeki kadınlar için üretilir. Ürünün amacı, gelişmekte olan embriyoyu çevreleyen fetal membran tabakasını kontrol etmektir. Doğum yaklaştıkça kendiliğinde zayıflayan fetal membranların erkenden yırtılması bazı sorunlara yol açabilir. Dolayısıyla herhangi bir endişeniz varsa fetal membran tabakasında yırtık olup olmadığını erkenden tespit etmek son derece önemlidir. Fetal membran yırtığı testi, hamile kadınların vajinal akıntılarındaki amniotik sıvının incelenmesiyle çalışır. Test kitindeki araçlar yardımıyla in vitro tespiti gerçekleştirilebilir. Üstelik herhangi bir alet kullanmanıza da gerek kalmaz. Bu ürün, test sonucuna bir karışımın bileşenlerini ayrıştıran kromatografik yöntemle ulaşır. Aynı zamanda ürün, nitel immuno yani aşırı duyarlı bir test kitidir. Dolayısıyla testin sonuçları, oldukça güvenilirdir. Bu setin kolay, hızlı ve hijyenik bir test süreci için tercih edilmesi mümkündür.

Medikal Amnisure Fetal Membran Yırtığı Testinin Kullanımı Nasıl?

Medikal Amnisure Fetal Membran Yırtığı Testinin Kullanımı Nasıl?

Amnisure fetal membran yırtığı testi, bir sağlık personeli tarafından uygulanmalıdır. Bireysel kullanıma uygun değildir. Ürünün güvenli kullanımı için öncelikle hastayı temiz bir yüzeye sırt üstü yatırın. Set içerisindeki solvent şişeciğini kapağını çıkarmadan çalkalayabilirsiniz. Şişe içindeki tüm sıvının dibe damladığından emin olmanız gerekir. Ardından kapağını açtığınız şişeyi dikey pozisyonda yerleştirin. Setin içinden çıkan polyester pamuklu çubukla vajina yüzeyinden numune almalısınız. Çubuğun vajinaya değmeden önce hiçbir cisimle temas etmemesine dikkat edin. Çubuğun polyester ucunu dikkatlice vajinaya sokun ve 5 cm kadar ilerletin. 7 cm’den derine girmemesine özen göstermelisiniz. 1 dakika sonra pamuklu çubuğu vajinadan çıkarıp solvent şişeciğine yerleştirin. Solvetin içinde 1 dakika boyunca çevirerek duruladığınız pamuklu çubuğu atın ve aynı şişeye test barını koyun. 10 dakika sonra test çubuğunu çıkararak sonuçları okuyabilirsiniz.

Medikal Amnisure Fetal Membran Yırtığı Testi Kaliteli midir?

Medikal Amnisure Fetal Membran Yırtığı Testi Kaliteli midir?

MEDİKAL Amnisure fetal membran yırtığı testi, FDA onaylı ve CE sertifikalıdır. FDA; gıdadan biyolojiye, medikal araçlardan radyasyon yayan aletlere kadar birçok üründen sorumlu saygın bir kurumdur. Bu kurumun onayından geçmiş olan test kitini güvenle kullanmanız mümkündür. Bu ürün; tahrişe, alerjik reaksiyona veya cilt yüzeyinde herhangi bir deformasyona sebep olmaz. Anne ya da bebek sağlığına hiçbir zarar vermez. Ürün sayesinde spekulum ile muayeneye ve diğer aletlerin kullanımına gerek kalmadığı için test süreci hastayı korkutmaz. Muayene, stressiz ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilir. Test sonuçlarını görsel olarak sunan bu testin anlaşılması da bir hayli kolaydır. Dilerseniz MEDİKAL Amnisure fetal membran yırtığı testi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu teste sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.