Koza Home Koyun Postu Yıkanabilir Kaydırmaz Taban Krem Post Halı Yumuşak Peluş Halı Mutfak Oturma Odası Salon

338,74 TL
Tükeniyor!
Boyut/Ebat: 60 x 90
60 x 90
80 x 120
100 x 150
120 x 180
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Koza Home Koyun Postu Yıkanabilir Kaydırmaz Taban Krem Post Halı Yumuşak Peluş Halı Mutfak Oturma Odası Salon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koza Home Satıcı Ünvanı: MECRA HOME DEKORASYON TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614114123300001 Vergi Kimlik Numarası: 6141141233
    Bu ürün Koza Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nötr renklere sahip modern peluş yumuşak alan halımız, ev dekorunuzdaki herhangi bir odayı aydınlatmak için zarif bir katkı yapabilir, bu rahat ve konforlu, yatak odasında, oturma odasında davetkâr bir alan ve dinlendirici bir his yaratacaksınız. ve oyun odaları. Halı kesinlikle evinize sıcak, lüks ve rahat bir ortam sağlayacaktır. Evinize getirin ve şimdi çekiciliğin tadını çıkarın. Halınızın daha uzun süre güzelliğini ve dayanıklılığını koruması için aşağıdaki önerilere uyulması çok önemli ve gereklidir. 1 - Ağır eşyaların altında kalan hav ipliklerinin ezilmesi durumunda bu bölgedeki Hav iplikleri tercihen önce fırçalanmalı daha sonra da dövme işlemi yapan elektrik süpürgesi ile süpürülmelidir. 2 - Halı üzerinde biriken tozların hav iplikleri arasına ve tabana yerleşmesine engel olmak için elektrik süpürgesi ile belli aralıklarda süpürülerek bakım yapılmalıdır. 3 - Süpürme işlemi elektrik süpürgesi ile halının hav ipliklerinin süpürme yönünde ve yavaş hareketlerle yapılmalıdır. Halı temizlik esnasında dövme ve çırpma gibi sert darbelere maruz kalmamalıdır. 4 - Halı temizlenirken fazla su ve şampuan kullanımından kaçınılmalıdır. 5 - Halınızı yıkama sırasında kesinlikle çamaşır suyu ve benzeri kimyasal ağırlatıcılar kullanmayınız. Halınızı TSE ye uygun deterjan ve yumuşatıcı kullanarak yıkayınız. 6 - Halı üzerine dökülen leke yapıcı bir madde anında ve doğru müdahale edilmesi durumunda giderilebilir. 7 - Oluşan leke öncelikle elektrik süpürgesinin yüksek kademesinde emilmeli ve daha sonra az miktarda su ve halı şampuanı ile süpürme yönünde yapılacak hareketlerle temizlenmeli, temizleme işleminden sonra kalan nem elektrik süpürgesi ile veya nem emici bir bez yâda benzer bir malzeme ile( kâğıt mendil vb.) tamponlanarak alınmalıdır. 8 - Leke çıkarma işlemi, leke çıkarmada kullanılacak kimyevi bir madde ile öncelikle halının görünmeyen bir yerinde denenmelidir. 9 - Temizleme işleminin yapıldığı bölgede bulunan hav iplikleri, dik duracak şekilde fırça ile taranmalıdır. 10 - Halı, soba ve benzeri ısı cihazlarından uzak tutulmalıdır. 11 - Direkt olarak gelen güneş ışığı halıya zarar vereceğinden halı böyle bir ortamda uzun süre bırakılmamalıdır. 12 - Taşıma esnasında halının ıslanmasına, sert, sivri ve kesici cisimlerin halıya zarar vermesine imkân verilmemelidir. “Satın aldığınız üründe üretim ve kullanılan farklı ipliklerden kaynaklı halıların eninde ve boyunda %5’e kadar farklılık görülebilir.”

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Özellik Yıkanabilir
  • Üretim Şekli Makine Halısı
  • Taban Jel
  • Tema / Stil Figürlü
  • Renk Krem
  • Şekil Oval
  • Tema/Desen Zig Zag
Geri Bildirim Ver

Mecra Home Koyun Postu Yıkanabilir Kaydırmaz Taban Beyaz Post Halı

Ev zemininde hoş bir görüntü oluşturan halı modelleri, kaliteli yapıları ve şık tasarımları ile dikkat çeker. Şık görünümün yanı sıra tabandan gelen soğuğu engelleyerek işlevsellik gösteren halılar, pratik kullanım özellikleri ile ön plana çıkar. Mecra Home koyun postu yıkanabilir kaydırmaz taban beyaz post halı yenilikçi teknoloji ile tasarlanan pelüş bir yüzeye sahiptir. Yıkanabilir kumaştan tasarlanan post halı modeli, nötr beyaz rengi ile dikkat çeker. Kullanıldığı ortama lüks bir hava katan koyun postu halı sayesinde estetik dizayn yakalamak mümkündür. Halı yüzeyindeki peluş doku ve renk tonu özenle tasarlanır. Ürün tabanındaki dokuma tekniği ile ürün kaymaz post halı çeşididir. Ürün, çamaşır makinesinde yıkanabilme özelliği sayesinde kullanışlıdır. Yıkama talimatları doğrultusunda çamaşır makinesinde kolayca yıkanan ürün oldukça pratiktir. Güvenle kullanabilirsiniz.

  • Kaymaz taban
  • Şık tasarım
  • Yıkanabilme özelliği

Şık Koyun Postu Yıkanabilir Kaydırmaz Taban Beyaz Post Halı

Şık Koyun Postu Yıkanabilir Kaydırmaz Taban Beyaz Post Halı

Kullanışlı özelliklere sahip ve bakımı kolay olan yıkanabilir post halı modelleri, ev dekorasyonunda sıklıkla tercih edilir. Peluş yüzeyi ile ayak tabanında yumuşak ve sıcak bir hissiyat oluştururken ince yapısı ile istenildiği alana rahatlıkla taşınabilen koyun postu yıkanabilir kaydırmaz taban beyaz post halı, lüks tasarımı sayesinde farklı zevklere hitap eder. Ev dekorasyonunun önemli unsurları arasında yer alan kaymaz tabanlı ürün, sahip olduğu özellikler ile dikkat çeker. Ürün 75x100 cm boyutu ile küçük odalar, balkonlar ve antrelerde rahatlıkla kullanılabilir. Serildiği zemin üzerinde konforlu hareket etme olanağı tanıyan halı, sade beyaz renkteki tasarımı ile beğeni toplar. Kirlendiği zaman çamaşır makinesinde uygun sıcaklıkta yıkanabilen ürün, bu açıdan da pratik bir kullanıma sahiptir. Ayrıca günlük lekeler sabunlu bez ile silinerek rahatça çıkarılabilir. Modeli keyifle kullanabilirsiniz.

Mecra Home Koyun Postu Yıkanabilir Halı Özellikleri

Mecra Home Koyun Postu Yıkanabilir Halı Özellikleri

Hayatı kolaylaştıran ve göz zevkine hitap eden şık tasarımlı Mecra Home koyun postu yıkanabilir kaydırmaz taban beyaz post halı 8682033319759, modern görünümü sayesinde sıklıkla tercih edilir. Evlerde zeminlere serilen kaliteli model sayesinde ortamda lüks bir hissiyat oluşur. Sahip olduğu kullanışlı özellikler ile ön plana çıkan Mecra Home markalı beyaz post halı, şık görünümü sayesinde beğeni toplar. Ayrıca üzerinde bulunan peluş yüzey ile dikkat çeker. Özel oluşturulan post görünümü sayesinde kullanıldığı ortama estetik bir hava katar. Ürünün suni deri tabanı kaymaz özelliktedir. Nötr bir beyaz ton ile tasarlanan ürün, bulunduğu ortamlar ile uyum sağlar. Ürünü pelüş yüzeyli görünümü balkon ya da antre gibi sık kullanılan alanlara dekoratif bir hava katar. Ev dekorasyonunun tamamlayıcı unsuru olan ürünün yumuşak yüzeyi üzerinde konforlu bir şekilde yürüyebilirsiniz.

Mecra Home Koyun Postu Yıkanabilir Beyaz Post Halı Fiyatı

Mecra Home Koyun Postu Yıkanabilir Beyaz Post Halı Fiyatı

Estetik bir tasarıma sahip olan post şeklindeki halı salondan mutfağa holden balkonlara hemen hemen her ortamlarda sıklıkla tercih edilir. Etkileyici aynı zamanda da şık tasarıma ve kaliteli yapıya sahip kumaş malzemesi ile müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Bunun yanı sıra kolaylıkla temizlenebilen yapıya sahip olan halı, çamaşır makinesinde de yıkanabilir. Ürün, yıkanabilme özelliği ve kaliteli suni deri tabanı ile ön plana çıkar. Ayrıca ürünün kumaş yüzeyi etkileyici bir görünüme sahiptir. Mecra Home koyun postu yıkanabilir kaydırmaz taban beyaz post halı fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Müşteriler tarafından yapılan değerlendirmeler ve Mecra Home koyun postu yıkanabilir kaydırmaz taban beyaz post halı yorumları sayesinde bu ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Beğeni kazanan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.