Mecit Efendi Ardıç Yağlı Masaj Kremi 90 ml

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
109,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mecit Efendi Ardıç Yağlı Masaj Kremi 90 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZadeganAtölye Satıcı Ünvanı: KENAN BÖCEKLİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1284767597600001 Vergi Kimlik Numarası: 1860625451
    Bu ürün ZadeganAtölye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mecitefendi Ardıç Yağlı Masaj Kremi 90 Ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Yatıştırıcı
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Mecit Efendi MCT-138 90 ml Ardıç Yağlı Masaj Kremi

Fizik tedavi gerektiren ağrılardan cilt problemlerine kadar birçok alanda kullanılan ardıç yağı en doğal haliyle sizlere, Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml ile sunulur. Ürünün tamamı 90 ml olup uzun süre kullanımınıza yeterlidir. Uygun koşullarda saklandığı takdirde ürün bozulmaz veya ürünün yapısı değişmez. Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml, %100 organik içeriye sahip olduğundan gönül rahatlığıyla yüzünüzde de kullanabilirsiniz. Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml yorumlarına bakarak deneyimli kullanıcıları fikirlerini öğrenebilir ve aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz.

  • 90 ml
  • %100 organik
  • Tüm cilt tiplerine uygun

Mecit Efendi 90 ml Ardıç Yağlı Masaj Kreminin Formül İçeriği Nedir?

Mecit Efendi 90 ml Ardıç Yağlı Masaj Kreminin Formül İçeriği Nedir?

Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml içeriği son derece doğaldır. İnsan vücudunu ve sağlığını riske atabilecek herhangi bir madde ürün içerisinde kullanılmamıştır. Bu sebeple, ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml ürününün içinde paraben bulunmaz. Bunun yanında, masaj kremi ürünün içerisinde vazelin, ardıç yağı, kekik yağı, biberiye, balık yağı, pelesenk ve susam yağı bulunur. Ayrıca, çörek otu yağı, karanfil yağı ve mentol gibi malzemelerle de ürün içeriği desteklenmiştir. Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi içerisinde bulunan tüm yağlar % 100 organiktir ve ürünün kendisi de orijinaldir. Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi, birçok cilt ve vücut probleminin tedavisinde kullanılır ve direkt çözüm odaklıdır.

Mecit Efendi 90 ml Ardıç Yağlı Masaj Kremi Kullanımı Nasıldır?

Mecit Efendi ardıç yağlı kavanoz masaj kremi 90 ml, kullanılmak istenilen bölgeye direkt olarak uygulanır. Ardıç yağlı masaj kremini dairesel hareketlerle uygulamanız kan akışını hızlandırarak daha iyi sonuç almanızı sağlar. Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml, masaj yapılan bölgede kolayca emilir ve temizlenmesine gerek kalmaz. Masaj yağını kullanırken göze temas etmemesine dikkat etmeniz gerekir. Ürünün gözle teması halinde en kısa sürede yıkanmalıdır. Buna ek olarak Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml ürünün görülmüş herhangi bir yan etkisi yoktur. Ancak herhangi bir beklenmeyen durumda hekiminiz ile iletişime geçmelisiniz. Serin ve kuru yerde muhafaza ettiğiniz taktirde Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml uzun süre kullanılabilir. Ürün harici kullanım içindir. Bu sebeple çocuklarınızın erişemeyeceği bir yerde saklayınız.

Mecit Efendi 90 ml Ardıç Yağlı Masaj Kreminin Faydaları Nelerdir?

Mecit Efendi ardıç yağlı yatıştırıcı masaj kremi 90 ml geniş bir kitle tarafından bilinen bir yağdır. Cilde ve sağlığa birçok fayda sağlar. Ardıç yağını yüzünüzde ve vücudunuzun herhangi bir bölgesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml; mide sorunları, uykusuzluk ve birçok cilt sorunu üzerinde etkili bileşenlere sahiptir. Cildi derinlemesine temizleyen gözenekleri açan ve cildi onaran Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml, cildin erken yaşlanmasını da önler. Ardıç yağı masaj kremi aromatik olarak rahat bir uyku sunar. Uyumadan önce kullanacağınız bu yağ, uyku esnasında sizi rahatlatacaktır. Ayrıca ürünün kas ağrısını azaltmak ve enfeksiyonlardan kurtulmak için de kullanılabilir. Bunun yanında dahili olarak böbrek ve idrar yolu fonksiyonlarını desteklemek için de faydalarının olduğu bilinir. Birçok işlevi bulunan Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml fiyatı herkesin yararlanması için uygun miktarda tutulmuştur. Siz de Trendyol üzerinden Mecit Efendi ardıç yağlı masaj kremi 90 ml ürününü sipariş edebilirsiniz.