Maylo Super Tuvalet Kagıdı 32lı 3kat

224,85 TL
(7,03 TL / adet)
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
2.000 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Maylo Super Tuvalet Kagıdı 32lı 3kat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: adanom Satıcı Ünvanı: ADANOM MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Mersis Numarası: 0007123369100001 Vergi Kimlik Numarası: 0071233691
    Bu ürün adanom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ** Bu ürünler hijyenik ürünler grubuna girdiği için bir İADESİ YOKTUR.** Maylo Tuvalet Kağıdı Süper (3 Katlı) 32 Li Paket
Geri Bildirim Ver

Maylo Tuvalet Kağıdı 3 Katlı 32 'li Paket

Maylo tuvalet kağıdı 3 katlı 32 ‘li paket ürünü etkili özelliklere sahiptir. Özellikle 3 katlı yapıya sahip olması, ürünün daha dolgulu ve esnek bir yapıda olmasını sağlar. Bu ürünün emici gücü de oldukça yüksektir. Böylece istenilen tuvalet temizliğini gerçekleştirilebilmesi mümkündür. Tüm bunların yanında Maylo tuvalet kağıdı kullanıldıktan sonra tuvalete atılmasın da herhangi bir sakınca yoktur. Çünkü kolayca erime özelliği göstererek, tuvalet giderlerine zarar verecek bir durum oluşturmaz. Yumuşak ve doğal bir doku özelliğine sahiptir. Ayrıca ıslandığı zaman kolay ve çabuk parçalanmayarak kullanım avantajı da sunar. Bu noktada gönül rahatlığı ile kullanılabilen temizlik ürünleri arasında yer alır. Siz de bu ürünü pratik bir şekilde satın alarak, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Yüksek emiş gücü
  • Dolgulu ve esnek yapı
  • Doğal ve yumuşak doku

Maylo Tuvalet Kağıdı 3 Katlı 32 ‘li Paket Özellikleri

Maylo Tuvalet Kağıdı 3 Katlı 32 ‘li Paket Özellikleri

Maylo 3 katlı tuvalet kağıdı 32’li ürün, sahip olduğu özellikler sayesinde herkes tarafından tercih edilir. Çünkü kaliteli bir yapısı vardır. Tuvalet kağıdının 3 katlı olması, ürünün daha dolgun ve esnek olmasını sağlar. Ayrıca %100 saf selülozdan üretilen ürün, yumuşak ve doğal bir dokuya da sahiptir. Emiş gücü özelliğinin oldukça yüksek olması da, önemli özellikler arasında yer alır. Bu sayede kullanım avantajı sağlar. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra tuvalet kağıdı kullanıldıktan sonra kolay bir şekilde parçalanmaz. Ayrıca kolay bir şekilde erime özelliği de gösterir. Böylece tuvaletlerin temiz bir şekilde kullanılabilmesi olanağını sunar. Maylo tuvalet kağıdı 3 katlı 32 ‘li paket kullananlar da, ürün için olumlu görüşler belirtir. Genel olarak sahip olduğu özellikler sayesinde ön plana çıkar. Tuvalet kağıdı ihtiyacınız için, bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Maylo Tuvalet Kağıdı 3 Katlı 32 ‘li Paket Avantajları

Maylo Tuvalet Kağıdı 3 Katlı 32 ‘li Paket Avantajları

Sıklıkla tercih edilen tuvalet kağıtlarından biri olan 3 katlı tuvalet kağıdı 32’li paket, özelliklerinden dolayı pek çok avantaja sahiptir. 3 katlı tuvalet kağıdı 32 ürünü, kullanım avantajı sağlar. 32 adet ürün içeren paket oldukça avantajlıdır. Ürünün doğal ve yumuşak dokuda olması, daha sağlıklı bir şekilde kullanılabilme fırsatı sunar. Ayrıca kolay bir şekilde parçalanma özelliği göstermeyerek, rahatlıkla kullanılabilir. Bu ürün su ile temas ettiğinde ise, çok çabuk eriyebilir. Erime özelliği avantaj sunarak, tuvalet giderlerinin zarar görmesini engeller. Ürünün esnek yapısı ise, daha rahat kullanıma olanak sağlar. Yumuşak dokusu ve dolgun yapısı, ürünün tercih edilme durumunu arttıran özelliklerindendir. Maylo tuvalet kağıdı 3 katlı 32 ‘li paket yorum yapan kişilerse, yumuşak dokusundan ve rahat kullanımından dolayı oldukça memnundurlar. Ürünü siz de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Maylo Tuvalet Kağıdı 3 Katlı 32 ‘li Paket Fiyatları

Maylo Tuvalet Kağıdı 3 Katlı 32 ‘li Paket Fiyatları

Maylo tuvalet kağıdı 3 katlı 32 ‘li paket fiyat seçenekleri müşteriler tarafından beğenilir. 32’li paket şeklinde satılması, fiyatında belirleyici olur. Ayrıca bu ürünün sahip olduğu pek çok özellik de fiyatında etkilidir. Daha dayanıklı bir yapıda olması, kolay erime göstermesi, yüksek emiş gücüne sahip olması, esnek ve dolgun yapısının bulunması gibi detaylar ele alınarak, ürünle ilgili bir fiyat açıklanır. Ürünün fiyatı belirlenirken her bütçeye uygun bir şekilde olmasına dikkat edilir. Ekonomik fiyat seçenekleri ile sunulan Maylo tuvalet kağıdı 3 katlı 32 ‘li paket satın alma işlemleri ise son derece kolaydır. Hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleşir. Trendyol üzerinden bu ürüne sahip olabilmek mümkündür. Ürünü tercih ederek dayanıklı ve uygun fiyatlı bir ürün satın alabilirsiniz. 32’li paket avantajından yararlanarak bütçenizi yormadan alışverişinizin keyfini çıkarabilirsiniz.