3
Tuz kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Mayi Tuz Sıvı Tuz Sprey 150 Ml

77,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
78,50 TL74,50 TL
Kurumsal Fatura
77,50 TL
Kurumsal Fatura
78,50 TL
Kurumsal Fatura
78,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mayi Tuz Sıvı Tuz Sprey 150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alternatif Pazar Satıcı Ünvanı: TOPUZ GIDA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0855005489700012 Vergi Kimlik Numarası: 8550054897
    Bu ürün Alternatif Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fay kırığından çıkan sıcak su hattı, milyarlarca ton kristal kaya tuzlarının içinden geçip, toprak minerallerini de bünyesine alarak yeryüzüne çıkar. %28 tuzluluk oranında olup, zengin minerallere sahiptir. Nasıl kullanılır? Yemeklerinizde, salatalarınızda sprey başlığıyla kolaylıkla kullanabilirsiniz. Çözelti halinden dolayı çok daha fazla lezzet verecektir. Suyunuza 2-3 kez sıkarak suyunuzu alkali hale getirebilirsiniz. Deride dezenfektan olarak kullanabilirsiniz. Boyutundan ve kullanım kolaylığından dolayı her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz Tamamen doğaldır, hiç bir katkı maddesi ilave edilmemiştir. Saklama Koşulları:Güneş almayan ortamda, ağzı kapalı bir şekilde muhafaza ediniz.
Geri Bildirim Ver

Mayi Sıvı Tuz Sprey 150 ml ile Şifalı Karışımlar

Sıvı tuz sprey geniş kullanım alanı ile oldukça avantajlı bir üründür. Doğal içeriği ile sağlıklı bir seçenektir. Vücudun iyot ihtiyacını tamamen doğal yoldan sağlamaya destek olur. Sıvı tuz özel içeriği ile sadece yemeklerde değil günlük hayatta çeşitli şekillerde kullanma olanağı sağlar. Boyutu ile çantada taşınabilir ve ihtiyaç anında kolaylıkla kullanılabilir. Hiçbir işlemden geçmeden ve rafine edilmeden paketlenmiş olması tüketim için oldukça ideal olmasını sağlamıştır. Sıvı olması yemek ve salatalarda yoğun lezzet vermesini sağlar. Aynı zamanda %100 doğal olması el ve vücut için dezenfektan görevi görür. Çok amaçlı kullanıma uygundur. Satın almak istediğiniz mayi tuz sıvı tuz sprey 150ml yorumları kısmını inceleyerek kullanıcıların deneyimlerini ve izlenimlerini okuyabilirsiniz. Çok amaçlı kullanımı ile sprey tuzu avantajlı fiyatları ile sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • %100 doğal
  • Çok amaçlı kullanım
  • Kolay kullanım

Mayi Tuz Sıvı Çözelti Kullanımı

Mayi tuz sıvı çözelti çeşitli alanlarda kullanıma uygun içerikte üretilmiştir. İçeriği çok amaçlı kullanım için uygun yapıdadır. Yemeklere, salatalara ve soslara sıkarak kullanımı mümkündür. Sprey başlığı kullanım kolaylığı sağlar. %28 oranında tuzluluğa sahiptir. Sıvı formda olması lezzetini artırmıştır. Rafine edilmeden kullanıma hazırlanması insan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal olmadan kullanma avantaj sağlar. Yemeklerin yanı sıra elde ve vücutta dezenfektan görevi görür. İçeriğindeki mineraller doğal dezenfektan yerine geçer. Bakteri ve virüslerden korunmak için doğal bir çözümdür. Pratik ambalajı ile çantada kolay taşınabilir. Özellikle çocukların güvenle kullanabileceği ve deriyi tahriş etmeden dezenfekte eden bir çözeltidir. Mayi tuz sıvı suya 2 3 kez sıkıldığında suyun PH dengesini sağlayarak alkali su elde etmenizi sağlar. Suyun faydası ve kalitesi artmış olur. İstenilen alanda kullanıma hazırdır.

Mayi Tuz Sıvı Tuz Sprey 150 ml İçeriği

Mayi tuz sıvı tuz sprey 150ml içeriği saf ve doğaldır. Fay kırıklarından çıkan sıcak su hatları, milyonlarca kristal kaya tuzunun içinden geçerek topraktaki mineralleri bünyesine alıp yeryüzüne o şekilde çıkar. Doğal kaynak suyu tuzunun işlem geçirmeden sadece ambalajlanarak sizlere sunulmuş halidir. İçeriğinde Lityum, Vanadyum, Demir, Magnezyum ve Kalsiyum gibi faydalı 84 farklı minerali barındırır. İçerisine iyot ilavesi yapılmamıştır tamamen doğaldır. Mayi tuz sıvı tuz sprey 150ml kullanımı oldukça sağlıklı ve faydalıdır. Sıvı tuz spreyler dünyanın en sağlıklı doğal kaynak tuzları arasında yer alır. Tuz insan sağlığı için olmazsa olmaz gıdalar arasında yer alır. İyotu doğru kaynaklardan almanın önemi sağlık ve vücut için büyüktür. Rafine edilmiş ve işlem görmüş fabrikasyon tuzları yerine doğal içeriklerde, mineral deposu Mayi tuz sağlık için doğru seçim olacaktır.

Mayi Tuz Sıvı Sprey Tuz Faydaları

Yer altı kaynaklarından gelen sıvı tuz yeryüzüne çıkışı sırasında 84 farklı kırmızı toprak mineralini bünyesine alır. Bu insan sağlığına pek çok fayda sağlar. Rafine işlemlerinde kullanılan ve tuzların içine eklenen katkı maddeleri kritik hastalıkları tetikler. Saf tuzun önemi büyüktür. Sofralarınıza saf ve doğal Mayi tuzlarını almanız sağlığınızı korumanıza destek olur. İyot eksikliği insan bedeninde pek çok rahatsızlığa sebep olabilir. Mayi tuz bünyesinde barındırdığı doğal iyot ile vücudun iyot ihtiyacını doğal yoldan almasını sağlar. Pek çok mineral bulunan tuz spreyinde bulunan Lityum kas ve kemik sağlığını korumaya destek olur. Çocukların tüketimi için de uygun olan saf ve doğal tuz her yaştan kişi için pek çok faydası bulunan bir üründür. Aynı zamanda dezenfektan olarak kullanım imkanı sağlaması temizlik alanında da pek çok kolaylık sağlar. Trendyol’da yer alan Mayi tuz sıvı sprey MYTZ11 ürününü satın almak isterseniz, siz de hemen sipariş verebilirsiniz.