Maybelline New York Metalik Aydınlatıcı - Master Chrome Metallic Highlighter Molten Gold

59,90 TL

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Metalik Aydınlatıcı - Master Chrome Metallic Highlighter Molten Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: starcosmetica Satıcı Ünvanı: YUSUF ŞEKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8010135735
    Bu ürün starcosmetica tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nefes Kesici Yoğunlukta Metalik Yansımalı İlk Aydınlatıcı Pudra
  • Sıcak Tonlu Metalik Yansımalarla Güçlü Aydınlatıcı Etki Yaratır.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Metalik Aydınlatıcı - Master Chrome Metallic Highlighter Molten Gold

Maybelline New York metalik aydınlatıcı özellikleri sayesinde en güzel makyajları yapabilirsiniz. Cildin yoğun bir ışıltıya sahip olmasını sağlayan aydınlatıcı pudra ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Ürün müşterilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktadır. Makyaj yapmanın püf noktaları bulunur. Örneğin ciltte ışığın doğal görüldüğü bölgeler bulunur. Aydınlatıcı pudrayı bu bölgelere uygulayarak daha ışıltılı bir cilt elde edebilirsiniz. MSTRCHROMEMETAL pudra her kadının makyaj malzemeleri arasında bulunması gereken bir üründür. Tüm cilt tipleri için uygun olan ürün, sıcak tonlu metalik yansımalar ile ciltte aydınlatıcı etki yaratmaktadır. Aynı zamanda makyaj yapmayı seven her yaşta kadının kullanması için uygundur.

 
  • Tüm cilt tiplerine uygundur.
  • Güçlü aydınlatıcı etkisi vardır.
  • Her yaş için idealdir.

Maybelline New York Metalik Aydınlatıcı Kullanımı

Maybelline New York Metalik Aydınlatıcı Kullanımı

Maybelline New York metalik aydınlatıcı pudra kullanımı için ihtiyacınız olan tek ürün yelpaze şeklinde aydınlatıcı bir fırçadır. Pudrayı uygularken işleme elmacık kemiklerinizden başlamalısınız. Kemiklerden başlayarak kaş altına doğru C şeklinde pudrayı yapmanız gerekir. Ayrıca aydınlatıcı pudrayı kullanarak daha aydınlık bir ton elde etmek için kaş ve dudak üzerlerine, göz pınarlarına, kaş kemiğine ve çene ucuna uygulayabilirsiniz. Bu bölgelere aydınlatıcı pudrayı sürerek doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Aydınlatıcı pudra ile artık makyaj yapmak ve güzel görünmek çok kolay. Fırça yardımı ile süreceğiniz pudra ile yüzünüzde doğal ışıltı yaratabilirsiniz. Eğer cildinizde yoğun bir ışıltı elde etmek istiyorsanız metalik aydınlatıcı pudra kullanmalısınız.

 

Maybelline New York Metalik Aydınlatıcı Özellikleri

Maybelline New York Metalik Aydınlatıcı Özellikleri

Master Chrome metallic highlighter molten gold ile cildinizde öne çıkarmak istediğiniz ve vurgulamak istediğiniz yerleri ön plana çıkarmak artık çok kolay. Metalik etkisi nefes kesici bir yoğunluktadır ve vurgulanan bölgelerde doğal bir görüntüye neden olur. Yüzünüzün boyutlandırılmasında ilk tercih etmeniz gereken üründür. Sıcak tonlu metalik yansıması ile güçlü bir aydınlatıcı etki yaratır. Ayrıca kremsi dokusu ile çok kolay bir şekilde uygulanır. Fırça ile uygulayabileceğiniz gibi bir sünger yardımı ile de cildinize sürebilirsiniz. Burun kemiği üstü, dene üstü, kaş kavisi, elmacık kemikleri gibi bölgelere uygulandığında ciltte pürüzsüz ve ışıltılı bir etki bırakır. Maybelline New York markasının ürettiği metalik highlighter ürününü seçerek en güzel ve kusursuz makyajlar yapabilirsiniz.

 

Maybelline New York Master Chrome Metallic Highlighter Fiyatları

Maybelline New York Master Chrome Metallic Highlighter Fiyatları

Maybelline New York metalik aydınlatıcı fiyat çok uygundur. Kadınlar makyaj yapmayı çok sevmektedir. Ancak gerek günlük makyajda gerekse özel gecelerin ve günlerin makyajında kaliteli malzeme kullanmak özellikle cilt sağlığı açısından çok önemlidir. Kaliteli yapısı ve eşsiz aydınlatıcı özelliği ile kadınların bir numaralı tercihi olan metalin aydınlatıcı pudrayı yüzünüze uygulamak artık çok kolay. İster fırça, ister sünger yardımı ile yüzünüze süreceğiniz pudra yüzünüzde bazı bölgeleri aydınlatarak kusursuz görünmenizi sağlar. Sağlık açısından hiçbir zararlı madde içermeyen ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Maybelline New York metalik aydınlatıcı kullananlar incelendiğinde ürününün pürüzsüz oluşu, kolay uygulanışı ve doğru bir şekilde uygulandığında ciltte aydınlatıcı etki yarattığı kullanıcılar tarafından belirtilmiştir. Tüm cilt tipleri için ideal olduğu için yağlı ve karma ciltlerde de kullanabilirsiniz. Son yılların en gözde aydınlatıcı pudra ile göz alıcı makyajlar sizi beklemektedir. Maybelline New York metalik aydınlatıcı yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.