Maybelline New York Fıt Me Blush Nu 35 Coraıl

449,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Fıt Me Blush Nu 35 Coraıl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: By Freya Satıcı Ünvanı: PELİN GÜNGÖRDÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1990365940
    Bu ürün By Freya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FIT ME BLUSH NU 35 CORAIL

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Işıltılı
  • Form Toz
  • Renk Turuncu
  • RGB #DE9678
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Allık - Fit Me Blush 35 Corail

Canlı ve sağlıklı görünmek için teni renklendirmek amacıyla allık kullanılır. Allık seçerken dikkat edilen noktalardan bazıları kolay dağıtılabilmesi, yoğunluğunun fazla olması ve aynı zamanda renginin de belirgin olmasıdır. Tüm bu kriterler doğal ve canlı bir etki elde etmek için önemlidir. Maybelline Fit Me allık, istenilen tüm bu özellikleri size sunar. İpeksi yapısı sayesinde kolay dağılan ve her cilt tipine kusursuz uyum sağlayan Maybelline New York Fit Me allık son derece profesyoneldir. Hafif bir yapıya sahiptir ve makyajınıza canlı, doğal bir ışıltı katar. Yoğun pigmentasyonu sayesinde etkili bir performans gösterir. Doğal bir bitişe sahip olan, Fit Me Blush 35 Corail allık sayesinde canlı bir görünüm elde edersiniz.

  • Cildin kurumasını engelleyen özel formül
  • İpeksi yapı
  • Kusursuz cilt tonu uyumu

Fit Me Blush 35 Corail ile Kusursuz Görünüm

Fit Me Blush 35 Corail ile Kusursuz Görünüm

Doğal ten makyajında cilt tonu ile uyum sağlayan bir allık kullanmak önemlidir. Ten renginiz ile uyumlu bir allık sayesinde yanaklarınıza hareket katabilirsiniz. Mercan tonları, makyajseverlerin her mevsim tercih ettiği bir renktir ve doğal görünüm için uygundur. Her mevsim teninizle uyumlu olarak kullanabileceğiniz ve hafif şeftali rengine sahip Maybelline New York Fit Me Blush 35 Corail ise bu noktada ideal bir seçimdir. Cilde sağlıklı ve doğal bir görünüm veren içeriği ile cildiniz aydınlık, canlı ve enerjik bir görünüm kazanır. Aynı zamanda cildinize pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm verir. İçeriğinde yer alan zengin bileşenler sayesinde ciltte kurumaya neden olmaz. Ürünün, doğal bir görünüm vermesi ise Maybelline New York Allık, Fit Me Blush 35 Corail kullananların ürünü tercih etme sebepleri arasındadır.

Maybelline New York Allık ile Doğal Makyaj

Maybelline New York Allık ile Doğal Makyaj

Makyajseverlere doğal görünüm vadetmesi ile öne çıkan Maybelline New York allık cildinizde doğal bir etki yaratır. İpeksi bir yapıya sahip bu ürün, cilt tonuyla mükemmel uyum sağlayarak cildin enerjik ve canlı görünmesini sağlar. Doğal bir görünüm sağlaması sayesinde ürünü günlük makyajlarınızda gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ürün, ciltte kolay dağılan ve yüze doğal bir sıcaklık veren özel formülü sayesinde tercihleriniz arasında yer alabilir. Müşterilerin Maybelline New York Allık, Fit Me Blush 35 Corail yorumları doğrultusunda ürün, birkaç fırça darbesiyle hemen dağılıp, doğal görünümlü elmacık kemikleri elde edilmesini sağlar. Parça parça veya dalgalı bir görünüm bırakmaz. Ürünün hafif dokusu teninize ışıltı katarken, yoğun pigmentasyonlu formülü sayesinde etkili bir makyaj deneyimi yaşayabilirsiniz. Ürünü günlük ve özel gün makyajlarınızda tercih ederek ürünün sağladığı doğal ve canlı görünümü deneyimleyebilirsiniz.

Maybelline New York Fit Me Blush 35 Corail Allık Avantajları

Maybelline New York Fit Me Blush 35 Corail Allık Avantajları

Ürün, cilde muhteşem uyum sağlayan dokusu ve kremsi yapısı ile ciltte pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm sağlar. Canlı ve sıcak renk seçeneği ile makyaja doğallık ve ışıltı katar. İçerdiği zengin bileşenler sayesinde ciltte kurumaya neden olmaz. Ürün, toz yapıdadır ve tek seferde rengini abartısız bir şekilde belli eder. Benzersiz formülü ile kolay kullanım olanağı sağlar. Farklı cilt tonlarıyla uyumlu Maybelline New York allık, Fit Me Blush 35 Corail, hafif dokusu ve yarattığı doğal görünümü sayesinde makyajınıza canlı bir görünüm katar. Bu ürün, dermatolojik olarak test edilmiştir ve komedojenik değildir. Maybelline New York allık, Fit Me Blush 35 Corail fiyatları tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de bu ürüne, 3600531537531 kodu ile Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.