maya sanat Teraryum Canım Arkadaşlarım Iyi Ki Varsınız Yumurta Cam Fanus Arkadaşa Hediye

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

maya sanat Teraryum Canım Arkadaşlarım Iyi Ki Varsınız Yumurta Cam Fanus Arkadaşa Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maya Sanat Tasarım Çiçek Satıcı Ünvanı: ERDAL YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2535422692000001 Vergi Kimlik Numarası: 9610310372
    Bu ürün Maya Sanat Tasarım Çiçek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teraryum canım arkadaşlarım adlı tasarımımız yumurta cam fanus içine işlenmiştir. Ortalama fanus ölçüsü 20x22 cm'dir Sevdiğiniz , değer verdiğiniz en güzel anılarınızı duygularınızı paylaştığınız insanlara karşı o günleri yad edeceğiniz harika bir armağan hediye sunuyoruz, Tasarımda 4 adet tatlı kız figürü masalar kupa bardaklar , büyük bir ev objesi , gerçek doğal dondurulmuş , şoklanmış çiçekler , mis kokan lavantalar ile dekor edildi oldukça şık ve gösterişli bir hediyedir. İçerisinde canlı bitki olmadığından bakım ihtiyacı da yoktur evinizde iş yerinizde dilediğiniz tüm mekanlarda rahatlıkla sergileyebilir sevdiklerinize hediye edebilir mutluluklarına ortak olabilirsiniz. NOT: DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ SATIN ALACAĞINIZ ÜRÜN SİZLERE ( CAM ) FANUS OLARAK YOLLANACAKTIR! , KESİNLİKLE MİKA , PLASTİK BENZERİ ÜRÜNLER GÖNDERİLMEZ. Mutlu hediyeli günler dileriz.
Geri Bildirim Ver