MAXGO Hdmi To Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü Receiver Uydu Ps3 Ps4 Xbox Pc Notebook

123,02 TL

Ürün Bilgileri

MAXGO Hdmi To Vga Kablo Çevirici Dönüştürücü Receiver Uydu Ps3 Ps4 Xbox Pc Notebook

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KabloMarketim Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DURU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1239127735000015 Vergi Kimlik Numarası: 3190109498
    Bu ürün KabloMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hdmi to VGA Çevirici Kablosu Micro USB Güç SİYAH Dönüştürücü -Micro Usb güç yuvası sayesinde
  • Uydu alıcı, mac, vs bazı cihazlarda yaşanan güç kaynaklı sorun ortadan kalkmıştır. -Ses desteği vardır. MACBOOK VE RECEİVER (UYDU ALICI) İÇİN KABLO EKSTRA MİCRO USB GİRİŞ İLE GÜÇLENDİRİLMİŞTİR.PS3 XBOX 360 RASPBERRY Pi GİBİ OYUN KONSOLLARIYLA %100 UYUMLUDUR. Marka Model Ayırt Etmeden Hdmi Portu olan Tüm Notebook, Laptop, Minibook, Tabletler , Fotoğraf Makineleri , Tablet PC ler , Masaüstü PC lerinizi ,VGA Portlu LCD Televizyonlarınıza , Bilgisayar mönitörlerinize , Projeksiyonlarınıza bağlayabilirsiniz. PAKET İÇERİĞİ: 1 ADET VGA HDMİ ÇEVİRİCİ KABLO (SES VE POWER DESTEKLİ) 1 ADET SES KABLOSU 1 ADET MİCRO USB ŞARJ KABLOSU

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Maxgo HDMI To VGA Dönüştürücü Kablo Çevirici Micro USB Adaptör Fiyatı - Trendyol

Görüntü ve ses gibi medyaları farklı cihazlara aktarmak için bazı dönüştürücüler kullanılır. Maxgo HDMI to VGA kablo çevirici dönüştürücü farklı sinyalleri dönüştürerek cihazları birbirine bağlar. Böylece ses, görüntü ve video gibi unsurlar kolayca bağlanılan cihaza aktarılır. Bazı cihazlarda VGA girişi bulunmayabilir. Dizayn edilme amacı HDMI sinyalini VGA sinyaline dönüştürmek olan bu cihaz ile birçok cihaza aktarım yapabilirsiniz. HDMI çıkışı bulunan tablet, bilgisayar, multiplayer, oyun konsolu gibi cihazlardan VGA çıkışa sahip sahip TV, projektör gibi cihazlara görüntü ve ses aktarabilirsiniz. Farklı modellere sahip iki bilgisayar arasında kolaylıkla bağlantı kurabilirsiniz. Böylece cihazlardan yüksek verim alabilir, teknolojinin avantajlarından verimli bir şekilde faydalanabilirsiniz. HDMI to VGA çevirici cihazın diğer özellikleri şöyledir:

  • Birçok cihaza uyumlu tasarım
  • Kaliteli görüntü ve ses iletimi
  • Dayanıklı ve kaliteli materyaller

İşlevsel Maxgo HDMI to VGA Kablo Çevirici Dönüştürücü

İşlevsel Maxgo HDMI to VGA Kablo Çevirici Dönüştürücü

HDMI - VGA dönüştürücü kısa sürede elektronik cihazlar arasında bağlantı sağlar.Böylece zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarınızı masaüstü monitöre bağlayabilir, tüm verilerinizi ekranda görebilirsiniz. Bu sayede işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Televizyon ve projektör gibi büyük ekranda dizi ve film izlemek için de HDMI to VGA çevirici dönüştürücü kullanabilirsiniz. Ürün, sesi ve görüntüyü kaliteli bir şekilde ekrana aktarır. Görsel efektleri canlı görebilir, sesleri detaylı duyabilirsiniz. Böylece ailenizle ve arkadaşlarınızla sinema konforunda film deneyimi yaşayabilirsiniz. HDMI to VGA kablo çevirici dönüştürücü ses uydu receiver PS3 PS4 gibi oyun konsollarına da uyum sağlar. Kablo yardımıyla konsolu TV veya projektöre bağlayabilir, büyük ekranda oyun oynamanın keyfini yaşayabilirsiniz. Oyunda yüksek performans gösterebilirsiniz. HDMI to VGA çevirici dönüştürücü ile hayatınızı kolaylaştırabilir, eğlenceli hale getirebilirsiniz. Bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Kaliteli ve Kullanışlı HDMI to VGA Çevirici Dönüştürücü

Kaliteli ve Kullanışlı HDMI to VGA Çevirici Dönüştürücü

Maxgo HDMI to VGA kablo çevirici dönüştürücü ses uydu receiver PS3 PS4 micro USB güç Xbox monitör adaptör BST-2114 model ürün kaliteli malzeme ve materyaller kullanılarak tasarlanır. Ürünün içerisinde elektrik telleri bulunur. Bu tellerdeki yüksek akımın insanlara iletilmesi tehlikeli olabilir. Bundan dolayı kablonun dış kısmı plastik ile kaplanır. Yalıtkan olan bu malzeme, elektrik çarpması gibi riskleri engeller. Ayrıca kopma ve yıpranma gibi problemler önlenmiş olur. Başlıklar, bükülmelere karşı dayanıklı hale getirilir. Jak dönüştürücü ile telefonu ve tableti bağlayabilir, işlerinizi pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Oldukça işlevsel özelliklere sahip bu HDMI to VGA kablo çevirici dönüştürücü ürün yardımıyla iki kulaklığı birbirine bağlamanız da mümkündür. Maxgo HDMI to VGA kablo çevirici dönüştürücü ses uydu receiver PS3 PS4 micro USB güç Xbox monitör adaptöre siz de sahip olabilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Maxgo HDMI to VGA Kablo Çevirici

Cazip Fiyatlarla Maxgo HDMI to VGA Kablo Çevirici

Maxgo HDMI to VGA kablo çevirici dönüştürücü ses uydu receiver PS3 PS4 micro USB güç Xbox monitör adaptör fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulan bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz. Böylece ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Ürünün diğer içerik ve özelliklerini de inceleyebilirsiniz. Dilerseniz Maxgo HDMI to VGA kablo çevirici dönüştürücü ses uydu receiver PS3 PS4 micro USB güç Xbox monitör adaptör yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü kullanan kişilerin olumlu ve olumsuz değerlendirmelerini içerir. Maxgo HDMI to VGA kablo çevirici dönüştürücü ses uydu receiver PS3 PS4 micro USB güç Xbox monitör adaptör kullananlar size ürün hakkında fikir verebilirler. Böylece satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Bu tasarım harikası ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir, güvenle satın alabilirsiniz.