MAXGO 2067 Vga To Hdmi Dönüştürücü Kablo Görüntü Ve Ses Çevirici Hdmı

175,62 TL

Ürün Bilgileri

MAXGO 2067 Vga To Hdmi Dönüştürücü Kablo Görüntü Ve Ses Çevirici Hdmı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KabloMarketim Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DURU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1239127735000015 Vergi Kimlik Numarası: 3190109498
    Bu ürün KabloMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vga To Hdmi Kablo Dönüştürücü Görüntü Ve Ses Çevirici BST-2067p VGA TO HDMI ÇEVİRİCİ KABLO Device Type:VGA + Audio To HDMI Converter Adapter Input:VGA (DB15 Male)and Audio(3.5mm Audio Jack) Output:HDMI(Type A 19pin Female) VGA Resolution:480i/576i/480p/576p/720p/1080i/1080p HDMI Resolution:480i/576i/480p/576p/720p/1080i/1080p Using environment:-20-65 Degrees Celsius Relative humidity:5%-95% Voltage:5V 1A Support System:Windows 2000/XP/win7/win8/win10, Mac OS X and so on Length:0.82 Ft/25cm conversion cable
  • 2.62 Ft/50cm USB cable
  • 1.97 Ft/40cm audio cable Weight:3.7 oz / 105g Color:Black Önemli Not:Ürün VGA görüntüyü HDMI a çevirir. Hdmi görüntüyü VGA ya çevirmez.Örneğin
  • Bilgisayarınızdaki VGA portundan Lcd tv nize hdmi ile bağlanıp görüntü atabilirsiniz. Analog VGA ve Ses'i Dijital HDMI Bağlantıya Kolayca Aktarın Sadece VGA çıkışa sahip masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarınızdaki görüntü ve sesi tek bir HDMI kablo kullanarak HDMI girişli görüntüleme cihazlarına kolayca aktarabileceksiniz. Bilgisayarınızdan TV'nize Full HD çözünürlükte bağlantı yapabilecek, ses ve görüntü için ayrı ayrı kablolar ile bağlantı yapma derdinden kurtulacaksınız. Ayar Gerektirmeyen Tak Çalıştır Kullanım VGA - HDMI dönüştürücünün kullanımı çok kolaydır. Herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymayan yapıdadır. Bir uca VGA görüntü ve 3.5mm Stereo Ses bağlantısını , diğer tarafa HDMI ve güç bağlantısını yapın. Otomatik olarak sinyal analogtan dijitale dönüşür. Dev ekranda PC kullanmanın keyfine VGA-HDMI dönüştürücü ile varın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

MAXGO BST-2067P VGA To HDMI Dönüştürücü Görüntü ve Ses Çevirici Kablo

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte görüntü ve ses aktarımı sağlayan pek çok soket türü üretilir. Bu ürünler, farklı sinyal türleri arasında dönüştürme işlemini yaparak ihtiyaçlarınızı karşılar. Doğru sinyallerin iletimi sayesinde elektronik cihazları birbirine bağlayarak görüntü ve ses elde etmenizi sağlar. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Maxgo görüntü ve ses çevirici siyah kablo, beklentilerinizi karşılayan özelliklere sahiptir. Kaliteli ve ergonomik yapısı sayesinde ses ve görüntü aktarımı konusunda ihtiyaçlarınızı karşılar. VGA’dan HDMI’a dönüştürme işlemini yapan cihaz, İngilizce’de ”VGA to HDMI” şeklinde ifade edilir. Maxgo görüntü ve ses çevirici siyah kablo, işlevselliğinin yanı sıra ergonomik yapısıyla da dikkat çeker. Tek bir kablo üzerinde bulunan uçlar, VGA ve HDMI girişlerine uyum sağlar.

  • VGA görüntüyü HDMI'a çevirme özelliği
  • Siyah renk
  • 3.5 mm stereo ses bağlantısı

MAXGO VGA TO HDMI Dönüştürücü Kablonun Özellikleri

MAXGO VGA TO HDMI Dönüştürücü Kablonun Özellikleri

Maxgo HDMI BST-2067p dönüştürücü kablo, kaliteli ve kullanışlı yapısı sayesinde beklentileri fazlasıyla karşılar. VGA sinyali, genellikle bilgisayarlardan görüntü aktarmak için kullanılır. Bu işlem için bilgisayarların VGA çıkışına sahip olması gerekir. Maxgo görüntü ve ses çevirici kablo sayesinde VGA çıkışlı bilgisayardan HDMI girişi olan cihazlara aktarım yapılabilir. Bu sayede dev televizyon ekranlarında bilgisayar kullanmanın keyfine doyasıya varabilirsiniz. Maxgo görüntü ve ses çevirici siyah kablo sayesinde iki farklı görevi tek bir cihaz üzerinden tamamlamak mümkün olur. Hem ses hem de görüntü aktarabileceğiniz kablo, bu alanda oluşan giderleri minimum düzeye indirir. Kabloyu uzun yıllar boyunca kullanarak kaliteli görüntüler elde etmeniz mümkün hâle gelir. Maxgo görüntü ve ses çevirici siyah kabloyu gönül rahatlığıyla kullanabilir, televizyon izleme deneyimini farklı boyutlara taşıyabilirsiniz.

MAXGO Görüntü ve Ses Çevirici HDMI Kablo Ne İşe Yarar?

MAXGO Görüntü ve Ses Çevirici HDMI Kablo Ne İşe Yarar?

Maxgo VGA to HDMI dönüştürücü kablo, ergonomik yapısı sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılar. Cihazda USBi, HDMI, VGA girişi ve ses bağlantısı yer alır. Bu uzantılar VGA girişine sahip masaüstü ve dizüstü bilgisayarlardan HDMI girişine sahip projeksiyon, monitör ve televizyonlara aktarım yapar. Bu aktarım hem ses hem de görüntü şeklinde gerçekleşir. Bu sayede oldukça keyifli bir televizyon izleme deneyimi sunarak adından sıkça bahsettirir. Maxgo görüntü ve ses çevirici siyah kablo, Windows ve Mac OS X sistemleri tarafından desteklenir. Windows için kullanabileceğiniz sistemler ise 2000, XP, Win7, Win8 ve Win10 şeklinde sıralanır. Analog VGA ve sesi dijital HDMI bağlantısına aktarabilen bu kablo, yüksek performansla çalışır. Ses ve görüntü elde etmek için farklı kablolar kullanmanıza gerek kalmaz. Tek ürünle farklı cihazları birbirine bağlamanız mümkün olur.

MAXGO VGA TO HDMI Dönüştürücü Kablo Kimler İçindir?

MAXGO VGA TO HDMI Dönüştürücü Kablo Kimler İçindir?

Maxgo görüntü ve ses çevirici siyah kablo, VGA porta sahip cihazlardan HDMI girişli görüntüleme cihazlarına aktarım yapmak isteyenler için uygundur. Cihaz, HDMI’dan VGA’ya dönüşüm işlemi yapmaz. Bu işlem için farklı bir dönüştürücüye sahip olmanız gerekir. Maxgo görüntü ve ses çevirici siyah kablo, herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymadan direkt olarak çalışır. VGA görüntü ve 3.5 mm ses çıkışını bilgisayara, HDMI ve güç kablosunu ise diğer cihaza takabilirsiniz. Kablo, analog sinyalleri otomatik olarak dijitale çevirerek fark yaratır. Bu sayede keyifli bir televizyon izleme deneyimi sunar. Dilerseniz Maxgo görüntü ve ses çevirici siyah kablo yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu işlevsel ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.