MAXGO 2038 Displayport To Hdmi Çevirici Dönüştürücü Adaptör Kablosu

Ürün Bilgileri

MAXGO 2038 Displayport To Hdmi Çevirici Dönüştürücü Adaptör Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KabloMarketim Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DURU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1239127735000015 Vergi Kimlik Numarası: 3190109498
    Bu ürün KabloMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Displayport to Hdmi Display Port HDMI Çevirici Dönüştür BST-2038p Not:Bu ürün Displayport'dan aldıgınız görüntüyü Hdmi girişi olan bir ekrana çevirip aktarmaya yarar.Tersi çalışmaz. Displayport to Hdmi Display Port HDMI Çevirici Dönüştürücü Adaptör * Tek kablo ile 2560×1600 gibi yüksek çözünürlüğe destek * 8B/10B veri iletimi * Açık ve genişletilebilir standart * 1080p çözünürlüğü 15 metrelik kablolar ile kayıpsız iletebilme * Fiber optik kablo desteği * Kolay bağlama * 128-bit AES DisplayPort içerik şifrelemesi ve HDCP desteği Displayport HDMI Çevirici Adaptör DisplayPort giriş ve HDMI çıkış desteği.DVI 1080P en yüksek video çözünürlük desteği.Kanal başına (tüm kanallar 6.75Gbps) DVI 225MHz/2.25Gbps bant genişliği desteğiDisplayPort kaynağından enerjilendirilir. DisplayPort, VESA tarafından oluşturulan herkesin kullanımına açık, görüntü ve sesi aynı kablo üzerinden gönderilmesine imklan tanıyan dijital bir arabirim. DisplayPort, aynı zamanda panel giriş / çıkışları ve mikrofon gibi bağlantıları destekleyen ayrı bir hatta da sahip. DisplayPort?un en fazla öne çıkan özelliklerinden birisi ise, tek kablo üzerinden çoklu monitöre imkan tanıyor olması. DisplayPort?u destekleyen firmalar oldukça büyük: Intel, NVIDIA, Samsung, Dell ve Lenovo ati gibi. HDMI, tüketici elektroniği için geliştirilen bir bağlantı arabirimi iken, DisplayPort sadece bilgisayar sistemleri düşünülerek geliştirilen bir bağlantı arabirimi. NVIDIA da DisplayPort desteğini yeni nesil grafik işlemcileriyle verecek. (Örneğin G92?de Displayport desteği var). Tabii ki sadece ekran kartlarında DisplayPort desteğinin olması bir anlam ifade etmeyecek. Kullanılacak LCD monitörlerde de DisplayPort bağlantı desteğini görmemiz lazım. SIFIR KUTUSUNDA 1080P Garantili

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Maxgo Displayport to HDMI Kablo Display Port Çevirici Dönüştürücü Adaptör Fiyatı - Trendyol

Teknolojinin gelişmesiyle birbirinden farklı işlevlere sahip kablolar dizayn edilir. Birden fazla cihazı aynı anda kullanmanıza fırsat veren dönüştürücü kablolar hayatı kolaylaştırır niteliktedir. Maxgo Displayport to HDMI çevirici dönüştürücü kablo ile uyum sorunu yaşamadan her cihazı birbirine bağlayabilirsiniz. Farklı modellere sahip iki bilgisayar arasında kolaylıkla bağlantı kurabilirsiniz. Böylece cihazlardan yüksek verim alabilirsiniz. Displayport to HDMI çevirici kablo, girişleri ile pratik kullanım sağlar. HDMI portu bazı cihazlarda bulunmayabilir. VGA girişe sahip ürünü tüm cihazlarda kolaylıkla kullanabilirsiniz. Böylece bağlantı problemini ortadan kaldırabilirsiniz. Markanın etkileyici tasarıma sahip ürünü ile teknolojinin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Tüm bu avantajlardan faydalanmak isterseniz bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ürünün diğer özellikleri şöyledir:

  • Birçok cihazla uyumlu port tasarımı
  • Kaliteli görüntü ve ses iletimi
  • Dayanıklı malzeme ve materyal kullanımı

Kullanışlı Displayport to HDMI Çevirici Dönüştürücü

Kullanışlı Displayport to HDMI Çevirici Dönüştürücü

Teknolojik cihazları verimli hale getirmek için dönüştürücü kablolar kullanılır. Birçok cihaza uyumlu olan MAXGO Displayport to HDMI çevirici dönüştürücü kablo HDMI BST-2038P model kablo saniyeler içinde bağlantı sağlar. Bu ürün, dizüstü bilgisayarını masaüstü bilgisayarın ekranında kullanması gereken kişiler için oldukça avantajlıdır. Bilgisayarınızdaki tüm verileri monitörde görebilirsiniz. Ürünün kaliteli ses ve görüntü iletimi ile işlerinizi pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Ayrıca bu kablo ile birlikte bir jak dönüştürücü gelir. Telefon ve tablet gibi cihazları birbirine bağlamak için bu kabloyu kullanabilirsiniz. Oldukça işlevsel özelliklere sahip bu ürün yardımıyla iki kulaklığı birbirine bağlamanız da mümkündür. MAXGO Displayport to HDMI çevirici dönüştürücü kablo HDMI kullananlar size ürün hakkında tavsiye verebilirler. Böylece ürün hakkında fikir sahibi olabilir, satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz.

İşlevsel Tasarımıyla Displayport to HDMI Çevirici

İşlevsel Tasarımıyla Displayport to HDMI Çevirici

MAXGO Displayport to HDMI çevirici dönüştürücü kablo HDMI kablo özellikleri bakımından oldukça dikkat çekicidir. Farklı cihaz çeşitlerinde bu kabloyu kullanabilirsiniz. Televizyon, bilgisayar, notebook, minibook, tablet, monitör, projektör gibi cihazlar ile verimli bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Ürünün cihazlar arası ekran paylaşımı sağlamas, film ve dizileri büyük ekranda izlemeyi sevenler kişiler için iyi bir özelliktir. Bilgisayarınızdan açtığınız bir film ve diziyi televizyon veya projektöre bağlayarak izleyebilirsiniz. Böylece sinema konforunda bir film izleyebilirsiniz. Özellikle ailenizle veya arkadaşlarınızla, kalabalık olduğunuz durumlarda bu ürünün avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca PS3, XBOX, Raspberry Pi gibi oyun konsollarıyla da uyum sağlar. Kablo yardımıyla konsolu TV veya projektöre bağlayabilir, büyük ekranda oyun oynamanın keyfini yaşayabilirsiniz. Böylece oyunda yüksek performans gösterebilirsiniz. Displayport to HDMI çevirici dönüştürücüye uygun fiiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla MAXGO Displayport to HDMI Çevirici

Avantajlı Fiyatlarla MAXGO Displayport to HDMI Çevirici

MAXGO Displayport to HDMI çevirici dönüştürücü kablo HDMI fiyatları ürünün tüm özelliklerine, tasarımına ve barındırdığı teknolojiye göre belirlenir. Ürün her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Siz de cazip fiyatlarla sunulan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ürünün yapımında kullanılan malzeme ve materyaller de fiyatın belirlenmesinde rol oynayan önemli faktörlerdendir. Kablonun içerisinde elektrik telleri bulunur. Bu tellerdeki yüksek akımın insanlara iletilmemesi için kablonun dış kısmı plastik ile kaplanır. Yalıtkan olan bu malzeme, elektrik çarpması gibi riskleri engeller. Ayrıca kopma ve yıpranma gibi problemler önlenmiş olur. Başlıklar, bükülmelere karşı kuvvetlendirilir. Böylece sağlam ve uzun ömürlü bir ürüne sahip olabilirsiniz. MAXGO Displayport to HDMI çevirici dönüştürücü kablo HDMI yorumları ürünü satın alan kişilerin değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeleri inceleyebilir, bu kullanışlı ve kaliteli ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.