Max Extra 750 Watt Elektrikli Planya Mx2880

1.699,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.983,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL

Ürün Bilgileri

Max Extra 750 Watt Elektrikli Planya Mx2880

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mayhırdavat Satıcı Ünvanı: MAY HIRDAVAT TEKNİK MAKİNE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613155310300001 Vergi Kimlik Numarası: 6131553103
    Bu ürün mayhırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Max Extra 750 Watt Elektrikli Planya MX2880 Ürün Açıklaması En zorlu işler için bile yeterli güç sağlayan güçlü bir 750W motora sahiptir Planya ayrıca, hassas kesimler yapmanıza ve pürüzsüz, tutarlı bir yüzey elde etmenizi sağlar 3 mm'ye kadar ayarlanabilir bir kesme derinliğine sahiptir Teknik Özellikler Güç 750 Watt Boşta devir hızı 16500 devir/Dak Kesme Derinliği 0-3 MM Rende Derinliği 82 mm

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Max Extra Mx2880 Elektrikli Planya 750 W

Ahşap işlemlerinde kullanılan çok sayıda farklı makine bulunmaktadır. Manuel olarak bıçak ve özel ekipmanların kullanılmasına ek olarak teknolojik gelişmeler ve tüketimin artması ile üretimi yapılan makinelerin kullanımları da kendi aralarında artış göstermiştir. Farklı amaçlara ve işlere yarayan makinelerin üretimleri kullanıcıların isteklerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak değişiklik gösterebilirken makinelerin boyutları, modelleri ve tasarımları da yapılacak işe uygun olarak üretilmektedir. Çok sayıda marka tarafından üretimi yapılan makineler başta motor güçleri olmak üzere kullanımları ve amaçları ile de çeşitlilik gösterebilmektedir. Max extra mx2880 elektrikli planyalar arasında önemli bir yere sahiptir. Basit kullanımı ve ergonomik tasarımı ile adından söz ettiren ürün geniş kullanım alanlarına sahip olması nedeniyle de farklı kullanıcılar tarafından dikkat çekmektedir. Özellikleri ve donanımları ile dikkat çektiği kadar fiyatları ile de dikkat çeken makine uygun fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Max extra mx2880 elektrikli planya 750w kampanya dönemlerini takip ederek ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

  • Ahşap işçiliğine özel
  • Yüksek performans
  • Uygun fiyat

Max Extra Tarihçe ve Elektrikli Planyalar

Türkiye’de kurulan Max Extra elektrikli aletlerin üretimlerini yapan markalar arasında önemli bir yere sahiptir. Geniş üretim çeşitliliğine sahip olan Max Extra inşaat alanından ziraat alanına kadar çok sayıda makinenin üretimini üstlenmektedir. Matkaplardan, taşlama makinelerine kadar geniş üretim ağına sahip olan marka Türkiye’nin önemli üreticilerinden birisi olurken makinelerin üretimleri Çin’de bulunan üretim tesislerinde yapılmaktadır. Genel kaliteleri ile dikkat çeken makineler üretim sonrasında Türkiye’ye gönderilirken aynı zamanda başta Asya ülkeleri olmak üzere çok sayıda ülkeye satış yapılabilmektedir. İş kollarına uygun olarak üretimler yapan marka farklı üretimleri ile dikkat çekmektedir. Ergonomi ve basit tasarımlara sahip olan makineler amatörlerden profesyonellere kadar çok sayıda kişi tarafından kullanılmaktadır. Max extra mx2880 elektrikli planya 750w kullananlar tarafından büyük ilgi gören makineler arasında ye almaktadır. Tasarımları ile herkese hitap eden makineler kalitesi ve dayanıklılığı ile dikkat çekmektedir.

Max Extra Mx2880 Elektrikli Planya 750w Özellikleri

Max extra mx2880 elektrikli planya 750w özellikleri ve kullanımları ile dikkat çekmektedir. 750 wattlık gücü ile dikkat çeken ürün sert parçalarda bile rahat kesimler yapabilmektedir. 220 volt elektrik tüketimi olan ürün şebeke elektriğinden güç alabilmesine karşın jeneratörler aracılığıyla da beslenebilmektedir. Uzun kablosu sayesinde rahatlıkla kullanılabilen ürün dakikada 16500 devir çevirebilmektedir. Kesme derinliği olarak 0,3 milimetre genişliğe sahip olan makine 82 milimetrelik rende derinliğine sahiptir. Max extra mx2880 elektrikli planya 750w üzerinde bulunan güvenlik önlemleri sayesinde rahat bir kullanım vadeden ürün amatörler için yüksek güvenlikli makineler arasında yer alırken profesyonel için de yüksek motor gücü ile dikkat çekmektedir. Profesyonellere tavsiye edilen makinelerden birisi olması ürünün gücünden kaynaklanmasına karşın aynı zamanda aydınlatmaları ve ek donanımları ile de rahat bir kullanım vadetmektedir. Markanın üretimlerini basit ve pratik olarak yapması ürünün kullanımlarını da olumlu anlamda etkilemektedir.

Max Extra Mx2880 Elektrikli Planya 750w Yorum

Max extra mx2880 elektrikli planya 750w yorum ve değerlendirmeleri ile ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Genel olarak marka ve makine hakkında farklı yorumlar bulunmasına karşın yorum çeşitliliği ürün hakkında detaylı bilginin bulunmasına olanak sağlar. Ayrıca olumlu yorumlar ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olan makine bu sayede diğer müşteriler için referans niteliği taşımaktadır. Yapılan yorumlar arasında kullanım, motor gücü, kesim çapı, ergonomi konuları önemli bir yere sahip olurken kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Max extra mx2880 elektrikli planya 750w satın al seçenekleri ile Trendyol’da satışa sunulan makineler arasında yer almaktadır. Max extra mx2880 elektrikli planya 750w indirim zamanlarında, ürünü avantajlı fiyatlarla yakalayabilirsiniz.