Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap

600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Recepoğulları Satıcı Ünvanı: RECEP ALTAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0590095994
    Bu ürün Recepoğulları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 800 waat
  • 0-930 devir
  • 26 mm delme kapasitesi
  • Ağırlık 2.6 kg
  • Plastik çanta + aksesuar
  • Aksesuarlar
  • 6 mm delici uç
  • 8 mm delici uç
  • 10 mm delici uç
  • Kırıcı murç
  • Kırıcı keski
  • Anahtar sıkma mandren
Geri Bildirim Ver

Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap

Birçok iş alanında kullanılan matkap ürünleri kullanıcıların çalıma hayatlarını kolaylaştırmaktadır. Matkapların iş alanlarına göre değişiklik gösteren modelleri bulunmaktadır. Matkaplar değişiklik gösterdiği özeliklerinde göre sınıflandırılmaktadır. Matkaplar hemen hemen her alanda kullanılabilmektedir özellikle inşaat sektöründe kullanılan Max-extra mx2603 kırıcı delici matkap ürünleri bulunmaktadır. Bu tür matkaplar güçlü cihazlar olduğundan her alanda kullanıma müsait olmadığı düşünülür. Fakat Max Extra markasının ürünlerini güncellemesi ve kullanıcılarının geri dönüşleri ile bu algı ortadan kalkmıştır. Bunun gibi yüksek güce sahip ürünler bile ayarlanabilir özellikleri sayesinde nerdeyse her alanda kullanılabilir hale gelmektedir. Aynı zamdan bu tür ürünler çalışma ortamlarında bulunduğundan sağlam ve dayanıklı yapıya sahip ürünler olması gerekmektedir. Aksi taktirde ürün sadece bozulmakla kalmayacak yapılan işleri de aksatacaktır. Tüm bunların yaşanmaması için kaliteli malzeme yapısına sahip ürünlerin tercih edilmesi doğru olacaktır.

  • Portatif
  • Kolay Taşınabilir Tasarım
  • Değiştirilebilir Yapı

Max Extra Mx 2603 Özellikleri

Max Extra Mx 2603 Özellikleri

Max extra mx 2603 ürünü değiştirilebilir başlıklara sahip kırıcı ve delici bir matkap modelidir. Ürünün kaliteli bir malzeme yapısına sahiptir bu nedenle dışarıdan gelebilecek darbelere oldukça dayanıklıdır. Delici ve kırıcı matkapların kullanım alanı genellikle inşaat alanı olduğundan Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap ürünü bu unsurlar göz önünde bulundurularak üretilmiştir. Ürünün 800 Watt ve 0-930 devire sahip olması sayesinde en zorlu şartlarda kullanılabilmektedir. Aynı zamanda ürün içerisinde yer alan çantası sayesinde ürün kolay bir şekilde muhafaza edilebilmektedir. Çantanın yanında içerinde delici ve kırıcı matkap uçları da ürün içerisinde yer almaktadır. Tüm aksesuar ve matkabın kolay bir şekilde muhafaza edilmesi sağlanarak portatif bir ürün haline getirilmiştir. Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap KC-MAXEXTRA-MX2603-MZ ürünün hem kolay bir şekilde taşınılabilmesi hem de aksesuarları ve matkabın gücü sayesinde tüm işlerin üstesinden gelinebilmesi bu ürüne olan ilgiyi arttırmıştır.

Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap Yorumları

Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap Yorumları

Delici ve kırıcı matkapların kullanma alanları genellikle profesyonel alanlar olduğundan birçok kullanıcı bu ürünü tercih etmektedir. Bu nedenle birçok Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap yorum ve değerlendirmeleri bulunmaktadır. Kullanıcıların ürünün portatif olması ve ürünün içerisinde yer alan matkap uçları sayesinde birçok işin üstesinden geldiği görülmüştür. Max Extra Mx2603 yorum seçeneklerinde görüldüğü gibi ürünün malzeme kalitesinin ve matkabın gücünün yüksek olduğu kullanıcıların onayından geçmiştir. Ürünün birçok içeriğe sahip olması ürünü farklı alanlarda kullanan kişilerin yorumlarda bir araya toplanmasına sebep olmuştur. Max Extra markasının ürünlerini kullanıcı geri dönüşleri aracılığıyla güncellediğinden bu durum kullanıcı yorumlarına da yansımıştır.

Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap Fiyatları

Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap Fiyatları

Delici ve kırıcı matkap fiyatları ürünün malzeme kalitesine, gücüne ve paketin içerindeki aksesuarlara göre değişiklik göstermektedir. Max Extra Mx 2603 ürünü çalışma alanlarında dışarıdan gelebilecek darbelere karşı dayanıklı malzeme kalitesine sahip bir üründür. Aynı zamdan paket içeriği zengin bir ürün ve devir gücü yüksek olmasına karşı muadili ürünlere göre oldukça uygundur. Bununla birlikte Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap indirim fırsatları sayesinde oldukça uygun fiyatlara düşmektedir. Kaliteli matkap ürünlere uygun fiyatlar ile ulaşmak için Trendyol üzerinden Max Extra Mx 2603 Aksesuarlı 2.6 Kg Kırıcı Delici Matkap satın al seçeneği ile ulaşmak mümkündür.