Genel Markalar Boya Hava Seti 5 Parça

479 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Boya Hava Seti 5 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TY YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: TRABZONYAPI İNŞAAT MADENCİLİK TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Mersis Numarası: 0859062601400012 Vergi Kimlik Numarası: 8590626014
    Bu ürün TY YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boya Tabancası Hava Hortumu Hava Tabancası Saatli Lastik Şişirme Mazot Temizleme Pompası
Geri Bildirim Ver

Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça MARKA-VY15301-PSJ

Boya tabancaları düz veya eğimli yüzeyleri eşit şekilde boyamak için kullanılan aletlerdir. Boya tabancalarının tercih edilme sebepleri arasında kullanıcısının boyadan etkilenmeden temiz bir şekilde işleri tamamlayabilmesidir. Bu tür araçların sayesinde tecrübeye sahip olmayan kullanıcıların boyama işlemlerini yapabilmesine imkan tanımaktadır. Boya tabancaları haznesine koyulan boyayı basınç aracılığı ile püskürtmektedir. Tabancanın boyayı püskürtme özelliği sayesine uygulanan yüzeye boyanın homojen bir şekilde dağılmasını sağlamaktadır. Boya tabancaları birçok yüzeyde uygulanabilmektedir bu yüzeyler arasında ahşap ve metal yüzeyler başta gelmektedir. Aynı şekilde birçok boya tabancası modeli bulunmaktadır; Elektrikli boya tabancası, şarjlı boya tabancası, mini boya tabancası, oto boya tabancası ve havalı boya tabancası. Kullanıcılar arasında en çok kullanılan modeller ise elektrikli ve havalı boya tabancalarıdır. Havalı boya tabancasının en çok tercih edilen modellerinden Max Extra boya hava seti gelmektedir.

  • Ergonomik
  • Kolay Kurulum
  • Uygun Fiyat

Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça MARKA-VY15301-PSJ Özellikler

Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça MARKA-VY15301-PSJ Özellikler

Eşit şekilde boyama yapmak için kullanılan birçok boya püskürtme cihazı bulunmaktadır. Bu ürünlerin başarında gelen Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça MARKA-VY15301-PSJ ürünü homojen şekilde boya yapan bir cihazdır. Ürünün boya haznesinde basınç yaratarak tetik çekilme işleminde bu hava boya ile çıkarak boyayı püskürtmektedir. Aynı zamanda ürün içerisinde bulunan hava tabancası, saatli lastik şişirme başlığı ve mazot temizleme pompası. Ürün paketi içerisinde yer alan parçalar sayesine ürün oldukça kullanışlı bir hale gelmektedir. Bu paket içerisinde Max Extra boya tabancası tüm parçalar arasında en çok ilgi duyluna parça olmuştur. Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça sayesinde birçok işin üstesinden kolay bir şekilde gelinebilmektedir. Birçok işe yara ürünün bir arada bulunması kullanıcıların işlerini kolaylaştırmaktadır. Özellikle işyeri sahiplerinin tercih etikleri bu ürünler amatör kullanıcıların da ilgisini de oldukça çekmektedir.

Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça Yorumları

Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça Yorumları

Bir ürün tercihi yapmadan önce alacağımız ürünü kullanıcılar tarafında yapılmış yorumları değerlendirmek oldukça önemlidir. Bu sebeple Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça yorum seçenekleri de ürün üzerinde oldukça etkili olmuştur. Kullanıcıların ürün hakkında yapılan yorumlarda ürünü malzeme kalitesinin yüksek olduğunu ve kolay bir kullanıma sahip olduklarını dile getirmişlerdir. Ürünün püskürtme sistemi sayesinde boyama işlemini eşit bir şekilde gerçekleştirebilmesi birçok kullanıcının ürünü kolay bir şekilde kullanmasına imkan tanıdığından yorumlar da bu doğrultuda olmuştur. Aynı zamanda normal bir boyama işlemine göre boyadan tasarruf sağlamasına sebep olmaktadır. Ürünün boyadan tasarruf sağlaması kullanıcıların ürünü sevmelerini sağlayan bir özellik olmuştur.

Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça Fiyatı

Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça Fiyatı

Halı boyama tabancaları fiyatları ürünün kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça üstün bir boyama sistemine ve kaliteli bir malzeme yapısına sahip olan bir üründür. Bu tür iş amaçlı kullanılan ürünler zorlu çalışma alanlarında da kullanıldığından dayanıklı olmalıdır. Fakat ürünlerin dayanıklılığı malzeme kalitesine göre belirlendiğinden dolayı fiyatlar da artmaktadır. Aynı zamanda Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça indirim fırsatları sayesinde olduğundan da ucuzlamaktadır. Trendyol üzerindeki Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça kampanya fırsatları gibi birçok Max Extra ürünleri de oldukça ucuzlamaktadır. Max Extra Boya Hava Seti 5 Parça satın al seçeneği ile kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.