Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf Ingilizce Workbook

85 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf Ingilizce Workbook

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elif Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: HASAN KOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1120028165600013 Vergi Kimlik Numarası: 5680211113
    Bu ürün Elif Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf İngilizce Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim ve Öğretim Müfredatına uygun olarak hazırlanmıştır. Kolay ve akıcı soru ve çözümleri ile öğrencilere sıkılmadan çalışma imkanı sağlayacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 4. Sınıf
  • Basım Dili İngilizce
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf İngilizce Workbook

İngilizce, küçük yaşlarda öğretilmesi gereken çeşitli becerilerden biridir. Siz de çocuğunuzun İngilizce dersini kusursuz bir şekilde öğrenmesini istiyorsanız Mavi deniz Yayınları 4. sınıf İngilizce workbook seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ürün, içerisinde bulunan konular sayesinde çocukların gelişim seviyesine uygundur. Bu özelliği, öğrencilerin motivasyonunu kırmadan İngilizce dersini öğrenebilmelerine kaynaklık eder. Aynı zamanda derse karşı olumlu ve pozitif bir şekilde yaklaşmalarına aracı olur. Ürün, 4. sınıf öğrencilerinin gelişim seviyelerine uygun olarak tasarlanır. Ayrıca içerisinde canlı görseller ve eğlenceli etkinlikler yer alır. Kolaydan zora öğretim ilkesi ekseriyetinde üretilir. Siz de pek çok etkinliği sayesinde öğrenci motivasyonuna olumlu yönde etkileyip İngilizce dersini eğlenceli bir hale getiren İngilizce Mavi Deniz seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Bu seçenekle keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Eğlenceli etkinlikler
  • 4. sınıf düzeyi
  • Kolaydan zora soru dizilimi

Eğlenceli Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf Workbook İngilizce

Eğlenceli Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf Workbook İngilizce

4. sınıf İngilizce workbook Mavi Deniz Yayınları içerisinde yer alan etkinlikler sayesinde öğrencilerin eğlenerek konuyu öğrenebilmelerine yardımcı olur. Ürün, 4. sınıf öğrencilerinin gelişim seviyesine uygundur. Bu özelliği sayesinde öğrencilerin motivasyonlarının kırılmasının önüne geçer. Öğrencilerin İngilizce ders bilgisinin gelişmesine yardımcı olurken tekrar etmemekten kaynaklanan unutma ya da hatırlamama gibi çeşitli istenmeyen durumların görülmesine engel olur. Okul derslerinde de yardımcıdır. İngilizce Mavi Deniz 4. sınıf seçeneği, yüksek çözünürlüklü baskıya sahiptir. Baskı kalitesi, ürünün öğrenciler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına katkı sağlar. Aynı zamanda öğrencilerin İngilizce dersine karşı olumlu bir yaklaşım geliştirmelerinde de büyük katkı payına sahiptir. İngilizce dersine öğrencilerin olumlu bir biçimde yaklaşmalarına olanak tanır. Siz de yüksek çözünürlüğe sahip olup İngilizce dersinde eğlenerek öğrenme imkanı tanıyan ürünü tercih edebilirsiniz.

Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf İngilizce Workbook Yorumları

Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf İngilizce Workbook Yorumları

Mavi Deniz Yayınları 4. sınıf İngilizce workbook yorumları ürünün öğrenciler tarafından büyük beğeni ile karşılandığını ortaya koyar. Ürün, özellikleri sayesinde öğrencilerin İngilizce dersinde başarı kazanmalarına yardımcı olur. Okulda işlenen İngilizce derslerinden çeşitli seviye belirleme sınavlarına kadar pek çok alanda öğrenci başarısının yükselmesine katkı sağlar. Derse karşı öğrenci motivasyonunun olumlu yönde değişmesinde etkilidir. Bu çalışma kitabı, içerisinde bulunan etkinlikler sayesinde öğrencilerin başarı seviyesinin olumlu yönde değişmesine aracı olur. Ürün içerisinde pek çok eğlenceli etkinliğe yer verilir. Bu sayede öğrencilerin canının sıkılmasına engel olan ürün, çeşitli konsantrasyon bozukluklarının oluşmasının da önüne geçer. Öğrencilerin eğlenerek etkinlikleri yapabilmelerinde yardımcı olurken derse karşı başarı oranlarının artmasına imkan tanır. Mavi Deniz Yayınları 4. sınıf İngilizce workbook kullananlar üründen memnundur. Siz de ürünü güven içinde deneyimleyebilirsiniz.

Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf İngilizce Workbook Fiyatı

Mavi Deniz Yayınları 4. Sınıf İngilizce Workbook Fiyatı

Mavi Deniz Yayınları 4. sınıf İngilizce workbook fiyatı ürün özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Ürün, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan İngilizce müfredatına uygun olarak tasarlanır. Bu özelliği sonucunda öğretmenlerin de tavsiye ettiği kitaplar arasında kendine yer bulur. Öğrencilerin konuyu detaylarda boğulmadan öğrenebilmesine yardımcı olur. Bu özelliği sayesinde gerekli konuların hızlı biçimde öğrenilebilmesine katkı sağlar. Öğrencilerin detaylarda kaybolmasının önüne geçer. Aynı zamanda ürün içerisinde yer alan sorular, kolaydan zora doğru sıralanır. Bu sayede öğrenci motivasyonunun olumsuz yönde etkilenmesinin önüne geçilir. Kademe kademe zorlaşan soruları ile öğrencilerin konuyu rahat bir şekilde öğrenebilmelerine olanak tanır. Aynı zamanda içerisinde kullanılan üslup da oldukça sade ve akıcıdır. Öğrenciler tarafından rahat biçimde soruların algılanmasına yardımcı olur. Siz de beğeni kazanan bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.