Mattel Harry Potter Rubeus Hagrid 12" Koleksiyon Figür (yurt Dışından)

1.249,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL

Ürün Bilgileri

Mattel Harry Potter Rubeus Hagrid 12" Koleksiyon Figür (yurt Dışından)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Civciv Oyuncak Satıcı Ünvanı: SENA YEŞİM DERİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640253501
    Bu ürün Civciv Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mattel Harry Potter Rubeus Hagrid 12" Koleksiyon Figür Marka Mattel Malzeme Plastik Parça Sayısı 1 Bu öğe hakkında Hayranlar ve koleksiyonerler en sevdikleri film anlarını yeniden yaşayabilir ve Harry Potter bebekleriyle kendi büyülü hikayelerini hayal edebilirler! Rubeus Hagrid bebeği kendine özgü görünümü, kuşaklı bir gömlek ve yelek, pantolon ve botlarla geliyor. Sakalı ve kıvırcık saçları gibi özel detaylar onu tıpkı ünlü film serisindeki karakteri gibi gösteriyor. Hikaye anlatma eğlencesine katkıda bulunan bir Norbert ejderha kuluçka aksesuarı içerir! Boyun, omuzlar, kalçalar, dizler, dirsekler ve bileklerdeki "eklemler" ile Hagrid bebeği tamamen pozlanabilir ve aksiyon oyununa hazır. Harry Potter bebekleri, 6 yaş ve üstü hayranlar için harika bir . Rubeus Hagrid ile tanışın! Harry Potter film serisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Rubeus Hagrid, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda Anahtarların ve Sahaların Bekçisi olarak hareket ediyor. Harry'yi ilk yılında Büyücülük Dünyası ile tanıştırmakla görevlendirilen bu sıcak, iyi kalpli yarı dev, güçlü genç büyücünün kısa sürede arkadaşı ve sırdaşı olur. Gerçek Karakterli Görünüm ve Aksesuarlar! Rubeus Hagrid bebeği, kuşaklı gömlek, kürklü yelek, pantolon ve çizmelerle film karakterine benziyor. Filmden ilham alan detaylar arasında yarı devin sakalı, kıvırcık saçları ve 12 inçlik büyük çerçeve yer alıyor. Hagrid bebeği, en sevdiği ve en tehlikeli olan büyülü yaratıklardan birinden ilham alan bir Norbert ejderha kuluçka aksesuarıyla birlikte gelir. Esnek, Pozitif, Harekete Hazır! Sihirbazlar her şeye hazır olmalı ve bu oyuncak bebek de bir istisna değil! Boyun, omuzlar, kalçalar, dizler, dirsekler ve bileklerdeki "eklemler" ile Hagrid bebeği ister ekranda ister aksiyon dolu hikayeler oynarken güçlü pozlar vermeye hazır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Mini
Geri Bildirim Ver