Matrix Total Results Keep Me Vivid Boyalı Saçlar Için Renk Koruması Ve Parlaklık Sağlayan Saç Kremi 300 ml

390 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Matrix Total Results Keep Me Vivid Boyalı Saçlar Için Renk Koruması Ve Parlaklık Sağlayan Saç Kremi 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BYR KOZMETİK Satıcı Ünvanı: BYR KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195090051500001 Vergi Kimlik Numarası: 1950900515
    Bu ürün BYR KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Matrix Total Results Keep Me Vivid Boyalı Saçlar Için Renk Koruması Ve Parlaklık Sağlayan Saç Kremi 300 Ml Geri Bildirim Ver
  • Saçlarınızı ağırlaştırmayacak ve bakım yapacak bir krem ile birlikte saç renginizin de korunmasına mı ihtiyaç duyuyorsunuz? Keep Me Vivid Saç Bakım Kremi favori saç renginizi uzun süre inci parlaklığında korurken saçlarınıza nazikçe bakım yapan profesyonel teknolojisi ile yanınızda! Her bir saç telini ağırlaştırmadan derinden besler Saç renginin muhafaza edilmesine yardımcı olur Kolayca tüm saça yayılabilen formül, kalıntı bırakmaz. Asidik formülü, saç telinin dış katmanını pürüzsüzleştirir ve saç tellerinin daha parlak görünmesini sağlar. Keep me Vivid Boyalı Saçlar için Renk Koruması ve Parlaklığı Sağlayan Şampuan ile yıkanmış ıslak saçlarınıza uygulayın ve iyice durulayın. Yoğun nemlendirme, bakım ve renk kalıcılığını desteklemek için günlük kullanıma uygundur. Matrix Total Results- Keep Me Vivid serisinin düzenli kullanımı saç renginizi 21 yıkamaya kadar korumanıza yardımcı olur ve gözle görülür şekilde ekstra parlaklık sağlar. Saçlarınıza inci parlaklığı kazandırırken vanilya, hindistan cevizi ve pamuk şeker kokularıyla kendinizi şımartın! İnci özleri içerir.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
Geri Bildirim Ver