MATEO 1001 Oyun Gaming Konsol Atari 2.4g Uyumlu Kablosuz Çift Kol Atari Retro 20.000 Oyun Game Stick 64gb

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

MATEO 1001 Oyun Gaming Konsol Atari 2.4g Uyumlu Kablosuz Çift Kol Atari Retro 20.000 Oyun Game Stick 64gb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MATEO Satıcı Ünvanı: MATEO DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613164003100001 Vergi Kimlik Numarası: 6131640031
    Bu ürün MATEO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MATEO HDMI GAME PAD 20BİN OYUN 64 GB Street Fighter serileri, King OfFighters (KOF) serileri, Mortal Kombat serileri, Tekken , Teken 3. Snow Brossserisi, Soul Calibur, Sunsetriders (Kovboy), Metal Slug serileri, CadillacDinasours (Mustafa), Punisher, Pang serileri, Gals Panic serileri, SamuraiShadown serileri, Art Of Fighting serileri, World Heroes serileri, Fatal Furryserileri, Slam Dunk Basket, Neo Geo oyunları serileri, Hummery Harry, NinjaCombat, Sengoku, Karate Blazer, Mega Man, Boberman, Tumblepop, Carier AirwingUçaklı, Süperman, Thunder Dragon, Shadown Dancer (Köpekli Shinobi), Shinobi,Tetris serileri, Pacman serileri, Süper Side Kick Futbol serileri, MoonwolkerMicheal Jackson, Street Fighter Ex Plus serileri, Double Dragon, Robocop,Konami, Captan Command, Die Hard, Final Fantasy, Final Fight Hagar, Megaman,Sonic, The Sims, Harry Pother, Air Combat, Capcom vs Marvel, Gta Racing, Shrek,Moto Gp, Shock Tropers, Blood Bross, Striker 1945 serisi, Tecmo World Cup 96,Blade, Ridge Racer, Resident Evil ve binlerce oyun, Sizde Mame Romssitelerinden mame oyun rom ları indirerek içine başka oyunlardayükleyebilirsiniz. 20000 oyun :20000 oyun kütüphanesiile, sizi saatlerce eğlendirecek seçeneklerden asla vazgeçmeyeceksiniz.Sevdiğiniz oyunları kaydedin,sıralayın, listeleyin,koleksiyonunuza ekleyin. Geçmiş oyun kaydınızı tutun. Arcade 2024 Game Stick ile en yeni retro oyun konsoluile 90' lı yılların efsane atari salonu oyunları ve Retro konsol oyunları ,Playstation 1 ve 2 oyunları içerisinde yer almaktadır. Ürün kurulumu oldukçabasittir. HDMI girişli televizyon veya monitörünüze kolayca bağlayabilirsiniz.Kutu içerisinden çıkan gamepad 2.4GHz bağlantı ile kablosuz olarakbağlanmaktadır. Dilerseniz UsbA çoklayıcı hub ile kabalolu PC gamepad joysticklerinide bağlayabilirsiniz. Bu sayede 4 kişi aynı anda 4 kişilik oyunlardaoynayabilir. İçerisinde 64GB hafıza bulunmaktar. Dilerseniz bu hafıza kartını 128gb kadar yükseltip daha fazla oyun içine yükleyebilirsiniz. Oyun yüklemeoldukça basittir hafıza kartınızı kart okuyucu ile bilgisayarınıza bağlayıpMAME oyun klasörüne mame oyunlarını rom olarak internetten indirip içerisineyükleyebilirsiniz. Ürün gamepad joystickler ile senkronize ve gecikme olmadan,oyunda ki anlık tuş ve yön kontrolu sağlamaktadır. Taşınabilir mini oyun çubuğu 4k TV oyunları hafif vekompakt bir gövdeye sahiptir. Tak ve çalıştır, çok fazla yer almaz ve taşımasıkolaydır, seyahat ve ev kullanımı için uygundur. Bu video oyun konsolu ultrayüksek çözünürlüklü TV/bilgisayar/monitör/projektör için uygundur, hdmi-uyumlubağlantıyı destekler, 1080p hd görüntü kalitesine sahiptir, Ve büyük ekrandacanlı ve ilginç video oyunlarının tadını çıkarabilirsiniz. • 4k çözünürlük : Çarpıcı bir görseldeneyim sağlayan 4k çözünürlüğe sahip yüksek kaliteli grafiklerin keyfiniçıkarın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver