8
Hazır Güneş Enerji Sistemleri kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

MAtech 3 Kw Maxı Solar Paket Sistem (3000w/gün)

43.692 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

MAtech 3 Kw Maxı Solar Paket Sistem (3000w/gün)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Matech STORE Satıcı Ünvanı: MATECH ENERJİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613162220600001 Vergi Kimlik Numarası: 6131622206
    Bu ürün Matech STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 KW MAXI Solar Paket Sistem Paket İçeriği 4 Adet 170W Polykristal Güneş Paneli 24V 3kVA Tam Sinüs Akıllı İnverter 2 Adet 100 A Solar Jel Akü 3m + 3m Solar Kablo 1 Adet Tekli Konnektör Çifti 1 Adet 2’li Konnektör Çifti Akü & Akü Arası 2x40cm Kablo Akü & İnverter Arası 2x70cm Kablo 4 Adet Panel Sonlandırıcı 6 Adet Orta Bağlantı Aparatı 10 Adet Civata & Somun (6 x M8/30mm , 4 x M8/25mm imbus cıvata) Çalıştıracağı Cihazlar A+++ Çamaşır Makinesi A+++ Bulaşık Makinesi LED TV Su Isıtıcı Kettle Kahve Makinesi Çim Biçme Makinesi Elektrikli Matkap Hilti Duvar Kırıcı Çalıştırabileceği cihazlar sistemin çalıştırma gücünü örneklemek için seçilmiştir. Cihazların kullanım süreleri akü kapasitesi ile sınırlıdır. Kargonuz elinize ulaştıktan sonra, tek yapmanız gereken, size ürünleriniz ile birlikte gönderdiğimiz montaj şemasına uygun bir şekilde tüm ekipmanları elektriksel olarak birbirine bağlamaktır. Göndereceğimiz ekipmanların taşıma esnasında zarar görmemesi adına ürünler ayrı ayrı paketlenerek gönderilecektir. Kurulum aşamasında herhangi bir sorunuz olması durumunda uzman teknik destek ekibimiz size telefon ile destek verecektir. Bilinmesi Gerekenler *Kurulum için gerekli tüm ekipmanlar montaj paketi içerisinde yer almaktadır. Paket içerisinde bulunan klavuz yardımı ile tüm parçaları birleştirerek sistemi devreye alabilirsiniz. *Sistem geliştirmeye ve yükseltmeye müsait durumdadır. Sistem kullanımı zaman içerisinde ihtiyaçlarınız için yeterli olmadığında uygun ekipmanlar ile sistemi yükseltebilirsiniz. *Güneş panelleri ve diğer ekipmanların taşıma esnasında zarar görmemesi için ürünler sevkiyata uygun şekilde ayrı ayrı paketlenerek gönderilecektir. *Sistem ile birlikte gönderilen kablo uzunlukları uygun montaj koşulları göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır. İhtiyaç halinde uygun klemens ile uzatılabilir. *Sistem günlük +/- 3000W enerji üretimi gerçekleştirmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver