MASTEK Yağ Ölçer Fonksiyonlu Siyah Akıllı Dijital Baskül

299 TL

Ürün Bilgileri

MASTEK Yağ Ölçer Fonksiyonlu Siyah Akıllı Dijital Baskül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OneHouse Satıcı Ünvanı: ARTLİNE YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0085123187000001 Vergi Kimlik Numarası: 0851231870
    Bu ürün OneHouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MASTEK YAĞ ÖLÇER FONKSİYONLU SİYAH AKILLI DİJİTAL BASKÜL Mükemmel Boyutlar ile Ergonomik Kullanım Cam baskülün fonksiyonel kullanım türü sayesinde tüm kullanıcı tipleri sıra dışı bir deneyim yaşar. Ürün Ölçüleri: 28x28 cm Farklı Ağırlık Ölçüleri ile Alternatifli Deneyim Yenilikçi teknolojisi ve herkesi hayran bırakan özellikleri sayesinde kullanıcılar formda kalırken her an tartımlarını doğru bir şekilde gerçekleştirebilir. Tartım ünitesi kg veya pound ağırlık birimleri ile hassas bir ölçüm yapar. Temperli Cam Yapısı ile Şık Tasarım Şık tasarımı ve sıra dışı özellikleri sayesinde temperli cam uzun süreli kullanımlar sunar. Kullanıcılar kirlendiğini hissettikleri anda nemli bir bez yardımıyla temperli cam baskül yüzeyini temizleyebilir. Android ve IOS İşletim Sistemi Destekli Yenilikçi Yapı Cam baskül uyumlu işletim sistemleri sayesinde kullanıcılarına sınıfının en iyi hizmetini sağlar. Cam baskül Android ve IOS veya üstü işletim sistemleri ile sorunsuz bir şekilde entegre olabilir. Maksimum Tartım Ağırlığı ile Tüm Kullanıcılara Uygun Markasının güvenilir oluşu ve kullanıcılarına benzersiz bir teknolojisi sunması sebebiyle cam baskül maksimum performansı en farklı şekilde yaşatır. MAX 180 kg kusursuz işlem sunan teknolojisi kullanıcıları tarafından tam not alır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Cam
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bazal Metabolizma Hızı Ölçümü Var
  • Bluetooth Var
  • Pil Göstergesi Var
  • Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Var
  • Vücut Su Oranı Ölçümü Var
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
Geri Bildirim Ver

Mastek Baskül Dijital Yağ Ölçer Fonksiyonlu Siyah Akıllı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Mastek baskül, kilosuna dikkat edenlerin ve sağlıklı yaşamayı hayat tarzına yansıtanların vazgeçilmez eşyasıdır. Vücut analiz cihazı olarak da kullanılan bu ürün, banyoda yer alması gereken araçlar arasında bulunur. Günlük hayatın temposunda hangi besini ne kadar tükettiğinize ve bunun kilonuza nasıl yansıdığına dikkat edemeyebilirsiniz. Dolayısıyla karşınıza çıkan bu ürün ile kendinizi detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip yapısı sayesinde oldukça dayanıklı ve kullanışlı bir üründür. Her banyoda bulunması gereken eşyalar arasında yer alan Mastek dijital baskül çok fonksiyonlu özelliğiyle birçok ihtiyacı karşılar. Kilo artışını ve azalışını rahat bir şekilde gözlemleyebilme imkanı sunar. Vücut sağlığının korunması adına geliştirilerek üretilen bir tartı modelidir. Kullanışlı yapısı ve çok fonksiyonlu tasarımıyla karşınıza çıkan bir baskül çeşididir.

  • Dijital ekran
  • Ergonomik tasarım
  • Fonksiyonel yapı

Kullanışlı Özellikleri ile Mastek Dijital Baskül

Kullanışlı Özellikleri ile Mastek Dijital Baskül

Mastek yağ ölçer fonksiyonlu siyah akıllı dijital baskül TZC001-SİYAH renkli olarak karşınıza çıkar. Yenilikçi teknolojiye sahip olan ürün müşterileri kendisine hayran bırakır. Formda kalmaya çalışırken kendinizi her an takip edebilme imkanı sunar. Doğru bir şekilde tartan bu baskül modeli kg ve pound ağırlık birimleri ile hassas bir ölçüm gerçekleştirerek sizi yönlendirir. Ayrıca 28 x 28 cm ölçülerinde karşınıza çıkar. Böylece farklı ağırlık birimlerine de erişebilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı cam bileşeni kullanılarak üretilir. Buna ek olarak tamlerli yapıya sahip bu baskül şık tasarımı ile sizi cezbedebilir. Uzun süreli kullanabilme imkanı sunan ürünün temizliği de oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilir. Ayrıca nemli bir bez yardımıyla camın yüzeyi silinerek hijyen sağlanabilir. Rahatlık sunan bu ürünü siz de deneyebilir ve kendinizi tartabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Mastek Yağ Ölçer

Avantajlı Fiyatlarıyla Mastek Yağ Ölçer

Mastek yağ ölçer fonksiyonlu siyah akıllı dijital baskül modeli Android ve iOS işletim sistemini destekleyen özellikleriyle oldukça kullanışlıdır. Buna ek olarak sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir ve kolayca kullanılabilir. Ürün, maksimum 180 kg ağırlığa kadar ölçüm yapabilir. Benzersiz teknolojiye sahip olan bu ürün maksimum performans düzeyi ile güvenilir bir şekilde kullanım imkanı sunar. Mastek yağ ölçer fonksiyonlu siyah akıllı dijital baskül fiyatları da çok fonksiyonlu yapısı ve ergonomik tasarımına bakılarak belirlendiği için birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Ürün, herkesin her zaman ihtiyaç duyabileceği eşyalardan biridir. Aynı zamanda yaşam tarzınıza yön veren yapısı ile ön plana çıkar. Gelişen teknoloji ile beraber günlük hayatta kullanım kolaylığı sağlar. Böylelikle kendinizi kontrol edebilme imkanı tanıyan bu baskül modelini siz de kullanabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Matek Dijital Baskül

Müşteri Deneyimi ile Matek Dijital Baskül

Mastek yağ ölçer fonksiyonlu siyah akıllı dijital baskül kullananlar tarafından kusursuz işlem gerçekleştiren teknoloji yapısı ile tam not alır. Özellikle metabolik hastalığı olanların kilo kontrolü sağlanması esnasında tercih edebileceği bir üründür. Ayrıca diğer rahatsızlıklardan birçoğunu kilonuzu kontrol ederek önleyebilirsiniz. Böylelikle ürün korucu bir yöntem olarak karşınıza çıkar. Ayrıca artan yağ oranınızı belirli seviyede tutmaya ve günlük olarak aldığınız kalori miktarını dengelemeye yardımcı olur. Sağlıklı yaşam adına kilo konusunda daha bilinçli bireyler olmanın temel unsurları arasında yer alır. Diyabet, kolesterol ya da hipertansiyon gibi birçok rahatsızlığın ana sebebi olan kilonun kontrol altında tutulmasını sağlar. Mastek yağ ölçer fonksiyonlu siyah akıllı dijital baskül yorumları kısmından ürünün özellikleri ve kullanışlı yapısı ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla da modele kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.