Mashotrend 1 Çift Kırmızı Beyaz Ponpon - Amigo Gösteri Ponponu - 23 Nisan Ponpon Renk

99 TL

Ürün Bilgileri

Mashotrend 1 Çift Kırmızı Beyaz Ponpon - Amigo Gösteri Ponponu - 23 Nisan Ponpon Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MASHOTREND Satıcı Ünvanı: MASHO TREND MAĞAZACILIK TURİZM VE TAŞIMACILIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613094216500001 Vergi Kimlik Numarası: 6130942165
    Bu ürün MASHOTREND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Çift Kırmızı Beyaz Ponpon + 2 Maske - Amigo Gösteri Ponponu - 23 Nisan Ponpon Mat Renk - Uzunluğu 22,5 + 8 cm' dir. - Mat kırmızı amigo ponponu. - Takım desteklerken veya dans yaparken aksesuar olarak kullanabileceğiniz özel temalı parti ürünleri ve parti aksesuarları ile takımınızın renklerinden seçip amigoluk yapabilmenizi sağlayacak kırmızı amigo ponponu. - 1 Adet kırmızı 1 Adet beyaz ponpon gönderilmektedir. - Çocuk beden Türk Bayrağı maskesinden 2 adet gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver

MASHOTREND 1 Çift Kırmızı Beyaz Mat Renkli 23 Nisan Amigo Gösteri Ponponu

Resmi bayramların, spor müsabakalarının ve diğer bilumum kutlamaların en önemli aktivitesi gösterilerdir. Bu gösterilerde rengarenk estetik objeler kullanılarak heyecan artırılır. Coşkulu bir koreografi için gösteri ponponu çeşitlerinden faydalanabilirsiniz. MASHOTREND tarafından sunulan 1 çift kırmızı beyaz mat renkli 23 Nisan amigo ponponu resmi bayramlarda yapılan gösterilerde çocuklar için ayrı bir neşe kaynağıdır. Hem kız hem de erkek öğrenciler tarafından kullanılabilir olan bu ponponlarla birbirinden hareketli ve dikkat çekici performanslar yapılabilir. Tek paket için sağ ve sol el için birer tane olmak üzere toplamda 2 adet ürün bulunur. Ürünlerden biri kırmızı diğeri de beyazdır. Mat dokulu özel rafyalardan imal edilen ponponların tutma sapları kaliteli plastiktir. Çocukların kullandığı bu ürünlerin malzemelerinde sağlıksız olan hiçbir materyal kullanılmaz.

  • Kullanışlı tasarım
  • Ergonomik yapı
  • Canlı renkler

MASHOTREND 1 Çift 23 Nisan Amigo Ponponu Özellikleri

MASHOTREND 1 Çift 23 Nisan Amigo Ponponu Özellikleri

MASHOTREND 1 çift kırmızı beyaz mat renkli 23 Nisan amigo gösteri ponponu tek paket içerisinde iki adettir. Beyaz renkli sert plastik saplar 8 cm uzunluğundadır ve ele tam olarak oturması için ergonomik şekilde üretilir. Boğumlu yapısı ile elden kayması engellenir ve tutuş kolaylığı sağlanır. Canlı kırmızı ve beyaz renk olan püskül kısımları 22,5 cm uzunluğundadır. Milli takım gibi forma renkleri kırmızı beyaz olan takımların futbol maçlarında, basketbol ve voleybol müsabakalarında taraftar desteği için yapılan tüm gösterilerde bu ürünler kullanılabilir. Çocuklar için eğlenceye farklı bir boyut kazandıran bu ürünleri doğum günü partileri ya da yılbaşı kutlamaları gibi zamanlar için de değerlendirebilirsiniz. Artistik jimnastik gösterileri, dans koreografileri, okuma bayramları, yıl sonu müsamereleri gibi etkinliklerde amigo ponponlarını keyifle kullanabilirsiniz.

MASHOTREND 1 Çift 23 Nisan Amigo Ponponu Yorumları

MASHOTREND 1 Çift 23 Nisan Amigo Ponponu Yorumları

Özel gün kostümlerini tamamlamak için çeşitli aksesuarlar kullanılır. Tematik gösterilerde veya özel konseptleri olan partilerde kırmızı beyaz renkli aksesuarlara ihtiyacınız olabilir. Bu ihtiyacı gidermek için kaliteli materyallerle ve ince bir işçilikle özenle tasarlanmış olan ponponları değerlendirebilirsiniz. Ürünü deneyimlemiş olan müşterilerin kullanımla ilgili tecrübelerini okumak isterseniz MASHOTREND 1 çift kırmızı beyaz mat renkli 23 Nisan amigo gösteri ponponu yorumları kısmına göz gezdirebilirsiniz. Teknik tablosunda yüksek puanlar alan ürün çocuklar tarafından çok sevildiği gibi ebeveynleri tarafından da memnuniyet ile onaylanır. Her yaş grubunun rahatlıkla kullanabileceği ve eli içinde kontrol sağlarken zorlanmayacağı bu püsküllü aksesuarları bir kez satın aldığınız zaman defalarca kez kullanabilirsiniz. Kolay kopmayan rafya ipleri plastik saplara sıkı bir şekilde tutturulduğu için kolay şekilde kopma yapmaz ve renklerinde de solma görülmez.

MASHOTREND 1 Çift 23 Nisan Amigo Ponponu Fiyatları

MASHOTREND 1 Çift 23 Nisan Amigo Ponponu Fiyatları

Okullarda veya özel kurumlarda yapılacak olan gösterilerin kostümleri için ebeveynlerin ödemesi gereken maliyetler vardır. Bu maliyetlerin getirdiği yük kostümlerin sınırlı aksesuarla üretilmesine sebep olur. Az parçalı düz bir kostüme bile hareket kazandırarak göz alıcı bir görüntünün yakalanmasını sağlayan ponponlardan destek alıp çocukların unutulmaz bir gün geçirmesini mümkün kılabilirsiniz. MASHOTREND 1 çift kırmızı beyaz mat renkli 23 Nisan amigo gösteri ponponu fiyatı bütçe dostudur. Tezahürat ponponu olarak da bilinen bu el aksesuarları ekonomik bir çözüm alternatifidir. Üretim maliyetleri ve malzeme kalitesi ile belirlenen fiyatlar minimize edilmiş bir kar payı ile sunulur. Ebeveynlerin bütçesini zorlamayan bu ürünlerden tek paket veya çoklu paket olarak sipariş verebilirsiniz. Trendyol’da yer alan indirimli fiyat kampanyaları sayesinde siz de tasarruflu bir alışveriş yaparak eğlencenin keyfini çıkarabilirsiniz.