MASAM M.asam Essence Of Youth 50 ml - Nt50 Navigation Technology

1.149 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

MASAM M.asam Essence Of Youth 50 ml - Nt50 Navigation Technology

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sen Güzelsin Fulser Satıcı Ünvanı: FULSER KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388146322400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881463224
    Bu ürün Sen Güzelsin Fulser tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Etkinlik: 2 haftada, kullanların %100’ünde ** kırışıklık derinliğinde ortalama %30 ile %55 azalma tespit edilmiştir. Anında pürüzsüzleştirir ve yüz konturlarını düzleştirir. Cilde, gençlik parlaklığını tekrar kazandırır. Özellikler: Zengin içeriğinde yüksek etkili Resveraltrol, soğuk preslenmiş üzüm çekirdeği yağı ve Gatuline® In-Tense bulunur. Sadece M.Asam’da bulunan, devrim niteliğinde ki NT 50 teknolojisi, Resveratrol’ü direct olarak gençlik görünümü görevinden sorumlu hücrelere taşır 30 yaş ve üzeri için tavsiye edilmektedir. Çalışma Mekanizması: Asmalardan elde edilen, yüksek konsantre ve kapsüllenmiş resveratrol, paraşüt ekstresi ve vitamin E, olumsuz çevresel etkilere karşı cildinizi ve cildinizin gençlik görünümünü korumaya yardımcı olur. Üzüm çekirdeği yağı, argan yağı ve kayısı çekirdeği yağı gibi kıymetli yağlar ile zenginleştirilmiştir. Serum cildinizde ipeksi yumuşaklıkta bir his bırakır. Resveratrol konusunda, NT50 Teknolojisi dünya çapında sadece M.Asam’a özeldir. NT50’nin arkasında akıllı navigasyon teknolojisi bulunmaktadır. Kapsüllenmiş resveratrolü direct olarak gençlik aktif maddelerine ihtiyacı olan hücrelere taşır. Bu şekilde Resveratrol cildin gençlik aktivasyon mekanizmasını güçlendirir. Yüksek kalitedeki anti-aging etkisi tam olarak nerede ihtiyaç duyuluyorsa o bölgede yayılır. 2 haftalık uygulama sonrasında cildiniz sıkı, gençlik dolu ve parlak görünür. Kırışıklıklar ve sarkma konturlarındaki düzelme cildin genç ve parlak görünümünü destekler. Uygulama: Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Sabah ve akşam temizlenmiş yüze uygulayın ve hafifçe masaj yapın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
  • Boy 50 ML
  • Görünüm Mat
Geri Bildirim Ver