Masal Oyuncak Perspektif Resim Ve Sanat Tahtası

2.200 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Masal Oyuncak Perspektif Resim Ve Sanat Tahtası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masal Oyuncak Satıcı Ünvanı: UĞUR YAVUZ YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9430192878
    Bu ürün Masal Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Masal Oyuncak Perspektif Resim Ve Sanat Tahtası Çocukların resim yapma becerilerini , okuma yazma becerilerini ,el becerilerini , ince ve kaba motor becerilerini geliştirmesine katkı sağlar Yazı tahtamızın yüzeyinde 3 mm pleksiglas saydam (şeffaf ) zemin kullanılmıştır, Çocuklar nesneleri tahta arkasında görerek 3 boyutlu olarak eğlenceli bir şekilde çizim yapabilir, Tahtamız 3 boyutlu görme isteğini karşılayacak şekilde tasarlandığı için çocukların bakış açısını geliştirir, Görsel dikkat ve el göz koordinasyonunu destekler. Tahtanın üst bölümünde kağıt asma aparatı bulunmaktadır , bu sayede tahtanın arka bölümüne çizim yapacağı örnek resim asılabilir, Tahtada sadece Silinebilir yazı tahtası kalemi ve parmak boyası kullanılabilir, 1 adet silgi ve yazı tahtası kalemi ürüne dahildir Yüzey nemli bez veya ıslak mendil ile kolaylıkla temizlenebilir, Masif çam ağacından el işçiliği ile üretilmiştir. Çocuklarımızın güvenliği için Tahta çerçevesi vida ile sabitlenmelidir , Kurulum Klavuzu montaj için gerekli vidalar ve alyan anahtar ürüne dahildir, Ürün ölçüleri : Yerden Yükseklik 105 cm Resim Çerçevesi Yükseklik 73 Eni 56 cm Üretici firma masal Oyuncak Mağazasıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Ölçü Diğer
Geri Bildirim Ver