1
Parti Maskesi & Gözlüğü kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

MARVEL Demir Adam Iron Man Kask

30.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

MARVEL Demir Adam Iron Man Kask

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUN WORLD EĞLENCE DÜNYASI Satıcı Ünvanı: SİNAN İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4720157088
    Bu ürün FUN WORLD EĞLENCE DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iron man kask hareketli, ses komutlu ve uzaktan kumandalı gözleri ışıklı sistem ve konuşabiliyor. Tony stark yıllardır kötüleri eziyor ve yenilmez demir adam kılığında kötü planları engelliyor. Stark'ın kendi cesareti ve adalet duygusuyla birlikte sürekli gelişen yüksek teknoloji zırhı, kendisini suçların korkunç bir düşmanı olarak kanıtlıyor. Marvel's legends series, hayranlarına olağanüstü aksiyon figürleri ve seçkin premium role play koleksiyonları sunmaya adanmıştır. Iron man electronic helmet, ciddi marvel gerçek inananları düşünülerek tasarlanmış, markaya mükemmel bir ektir. Parlayan led gözler elektronik ses efektleri çıkarılabilir mıknatıslı ön panel birinci sınıf kaplama, detaylandırma ve şekillendirme Demir adam mk5 kask kılavuzu Model: Demir adam mk5 kask Malzeme: Plastik abs Boyutu: 1 / 1 giyilebilir Ambalaj: Kutu mk5 ile Baş çevresi giymek: 60cm Fonksiyon: Çoklu çip/entegre açma ve kapama ses kontrolü Kask pil: No. 5 (a) pil x4 Uzaktan kumanda pili: No. 7 (aaa) pil x2.
Geri Bildirim Ver

MARVEL Demir Adam Iron Man Kask Trendyol'da

Marvel Iron Man kask Marvel Comics'in popüler karakteri Iron Man'in kaskının bir replikasıdır. Iron Man, Tony Stark adlı bir milyarder iş adamı ve mucit tarafından yaratılan bir süper kahramandır. Kask, Iron Man'in yüzünü ve başını korumak için tasarlanmıştır ve karakterin zırhının önemli bir parçasıdır. Marvel Demir Adam Iron Man kask özellikle hayranlar tarafından koleksiyon toplama amaçlı olarak satın alınmaktadır.

 
  • Sesli kontrol
  • Giyilebilir
  • Gerçekçi tasarım

Marvel Demir Adam Iron Man Kask Özellikleri

Marvel Demir Adam Iron Man Kask Özellikleri

Iron Man kask tasarlanırken birçok detayı orijinal Iron Man kaskından esinlenilmiştir ve gerçekçi bir görünüm sunar. Kaskta LED ışıklar da yer almaktadır. Bu sayede daha dikkat çekici hale gelir. Ayrıca kaskın içinde bulunan hoparlörler sayesinde Iron Man'in ikonik ses efektleri de duyulabilir. LED ışıklarının kullanımıyla Iron Man'in görsel efektleri taklit edilebilir. Genellikle hayranlar tarafından koleksiyon amaçlı veya kostüm partilerinde giyilmek üzere tercih edilir. Kask Marvel ürünlerini toplayan koleksiyonerler tarafından da oldukça rağbet gören özel bir parçadır. Orijinal kaskın gerçek bir replikasıdır. Marvel Demir Adam Iron Man kask orijinal kaskın estetik tasarımını yansıtmaya çalışır. Bu, kaskın özgün ve çekici bir görünüm sunmasına yardımcı olur. Sahip olduğu açılır kapanır yüz kısmı özelliği ile gerçek kaskın deneyimini kullanıcılara sunmayı hedefler. Marvel filmlerine veya çizgi romanlara ilgi duyan kullanıcılar için bir dekorasyon öğesi olarak işlev görebilir.

 

Marvel Demir Adam Iron Man Kask Kullanımı

Marvel Demir Adam Iron Man Kask Kullanımı

Iron Man kaskı, kostüm partilerinde popüler bir seçenek olabilir ve Iron Man kostümü ile birlikte giyilebilir. Bu hayranların sevdikleri karakteri canlandırmasına ve Iron Man'in kendine özgü görünümünü yansıtmasına olanak tanır. Bazı hayranlar, Iron Man kaskını koleksiyon amaçlı satın alır. Serinin oldukça önemli bir karakteri olan Iron Man’in eşyaları da koleksiyonlarda oldukça değerleri parçalar arasında bulunur. Kask, Iron Man filmlerinin hayranları için bir hatıra olarak alınabilir veya çizgi roman koleksiyonlarını tamamlamak için kullanılabilir. Iron Man kaskı, ev veya ofis dekorasyonunda da kullanılabilir. Video oyunları ve cosplay etkinliklerinde giyilebilir. Bu, oyuncuların veya cosplayerların Iron Man karakterinin hayranları tarafından tanınmasını sağlayabilir. Marvel Demir Adam Iron Man kask yorum olarak kullanıcılardan genel anlamda olumlu yorumlar almıştır. Marvel Demir Adam Iron Man kask fiyat konusunda ise koleksiyoner ve hayranlara uygun seçeneklere sahiptir.

 

Marvel Demir Adam Iron Man Kask Yorumları

Marvel Demir Adam Iron Man Kask Yorumları

Iron Man kask birçok detayı orijinal Iron Man kaskından esinlenilmiştir ve gerçekçi bir görünüm sunar. Kostüm partilerinde, ev ya da iş yeri dekorasyonunda, cosplaylerde, rol yapma oyunlarında ve koleksiyonlarda kullanılabilen ürün hayaranlara gerçekçi bir hissiyat yaşatmak adına tasarlanmıştır. Sesli kontrol, açılır kapanır yüz kısmı, LED ışıklandırma gibi pek çok özelliğe sahip kask kullanıcıların kendilerini adeta Iron Man gibi hissetmelerini sağlar. Marvel Demir Adam Iron Man kask orijinal kaskın estetik tasarımını yansıtmaya çalışır. Bu, kaskın özgün ve çekici bir görünüm sunmasına yardımcı olur. Iron Man zırhının en önemli parçalarından biridir. Marvel filmlerine veya çizgi romanlara ilgi duyan kullanıcılar için ideal bir üründür. Kullanıcıların çevresini etkilemesini ve dikkatleri üstüne çekmesini sağlayan bir üründür. Ürünün fiyatı Trendyol’da mevcuttur. Ürünün yorumları genel anlamda olumludur. Dilerseniz hızlıca sipariş oluşturarak hemen sahip olabilirsiniz.