1
Sinema Kitabı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Martı Yayınları Harry Potter Büyü Kitabı

239 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Martı Yayınları Harry Potter Büyü Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nikomedia Satıcı Ünvanı: NİKOMEDİA TEKNOLOJİ E-TİCARET İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631159665800001 Vergi Kimlik Numarası: 6311596658
    Bu ürün Nikomedia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Harry Potter Büyü Kitabı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Jules Verne
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Martı Yayınları Harry Potter Büyü Kitabı

Okuma kitapları geçmişten bugüne revaçta olan ürünlerdir. Farklı türleri ile oldukça dikkat çeken kitaplar sık tercih edilir. Özellikle ünlü serilere ait ürünler çok sevilir. Martı Yayınları Harry Potter büyü kitabı sizleri eşsiz bir yolculuğa çıkarır. Harry Potter serisinin 240’tan fazla büyüsünü içeren bu kitap, farklı bir dünyaya kapı aralar. İçerdiği detaylı madde analizleri sayesinde oldukça dikkat çekici bir üründür. Harry Potter kitap, dizi ve filmlerinde geçen tüm büyülerin detaylı analizlerinin yapıldığı bu ürün, aynı zamanda etimoloji detayını verir. Bu sayede maddeleri anlamayı kolaylaştırır. Tüm büyülerin ve maddelerin söylenişini oldukça dikkatli bir şekilde verir. Eşsiz şekilde büyü detayları içeren ve farklı bir yolculuğa çıkaran bir için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • 240’tan fazla içerik
  • Detaylı madde analizleri
  • Madde etimoloji detayları

Sevilen Martı Yayınları Harry Potter Büyü Kitabı Özellikleri

Sevilen Martı Yayınları Harry Potter Büyü Kitabı Özellikleri

Harry Potter, oldukça beğenilen ve sevilen farklı bir seridir. Özellikle içerisinde yer alan büyüler ve maddeler, bu kadar beğenilmesine katkı sağlar. Karışık içeriklerden, kelimelerden ve maddelerden oluşan bu büyüler, detaylı analizi yapılacak kadar kapsamlıdır. Harry Potter büyü kitabı bu büyülerin detaylı analizlerini çıkararak detaylı bir şekilde açıklar. Fantastik bir dünyayı algılamanızı sağlar. Bu büyülerde geçen maddelerin isimlerini verir. Büyülerde yer alan kelimelerin etimolojisini ve söylenişini detaylı biçimde açıklar. Seriden bulunan neredeyse tüm büyüleri ve maddeleri bulundurur. İçeriğinde 240’tan fazla maddenin detayı ve içeriği bulunur. Bu sayede kolay bir anlatım tarzı sunar. Bu çok sevilen serinin iyi anlaşılmasını ve öğrenilmesini sağlar. Kitaba olan ilgiyi artırır. Harry Potter hayranları için ideal hediye alternatifi olan bu ürüne göz atabilirsiniz.

Martı Yayınları Harry Potter Büyü Kitabı Avantajları

Martı Yayınları Harry Potter Büyü Kitabı Avantajları

Bir kitabın avantajlı konuma sahip olması için kalitesi ve sayfalarının malzemesi oldukça önemlidir. 1. hamur kağıt tipinden yapılan bu ürün, yumuşak ve oldukça sağlam bir kağıt malzemesine sahiptir. Kitabın kapağı, sert ve net bir biçimde tasarlanır. Yazılarının kalitesi son derece kaliteli mürekkepten yazılır ve kolaylıkla yıpranmaz. Üründe basım hatası bulunmaz ve hoş bir yazı stili uygulanır. Böylelikle oldukça dikkat çekici ürün niteliği taşır. İçeriğinde bulunan detaylı açıklamalı maddeler, ürünü ilgi çekici hale getirir. Oldukça net bir dil anlatımına sahip bu ürün, sahip olduğu özellikleri ile müşterilere avantaj sağlar. Martı yayınları Harry Potter büyü kitabı yorumları, ürünü gözlemleyip satın almak için dikkat çeken görüşleri içerir. Müşteri yorumlarından yararlanarak bu farklı ve eğlenceli kitabın avantajları hakkında fikir edinebilirsiniz.

Cep Dostu Martı Yayınları Harry Potter Büyü Kitabı Fiyatı

Cep Dostu Martı Yayınları Harry Potter Büyü Kitabı Fiyatı

Bu ürün sağladığı tüm özellikleri bütünü ile eşsiz bir fiyat performans ürünüdür. Fiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığında oldukça bütçe dostu olduğu görülür. Üstün kitap malzemesi sayesinde oldukça dayanıklı yapıya sahiptir. Harry Potter dünyasındaki seri büyüleri için eksiksiz bir kılavuzdur. Serideki içerikleri anlatan, eğlenceli ve oldukça kaliteli bir üründür. İçerisinde; seride bulunan tüm büyüler, maddeler ve içerikler, eksiksiz şekilde bulunur. Detaylı anlatımı sayesinde tam bir koleksiyon ürünü olarak değerlendirilir. Hatasız basımı ile oldukça kaliteli bir ürün olanağı sunar. Mürekkep kalitesi su dökülse bile çıkmayacak şekilde tasarlanır. Bu sayede uzun yıllar boyunca kitaplığınızda yer alır. Aynı zamanda bu seriden hoşlanan yakınlarınıza hediye etmek için ideal seçenektir. Martı yayınları Harry Potter büyü kitabı fiyatı ve yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilir ve ürün kalitesini gözlemleyip satın alabilirsiniz.