Martı Yayınları Lordlar ve Varisler - Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik (Özel Kutulu)

495 TL

Ürün Bilgileri

Martı Yayınları Lordlar ve Varisler - Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik (Özel Kutulu)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTKIRT Satıcı Ünvanı: ENDER YUSUFKARATEPE-TUĞBA YILDIRIM ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5220477213
    Bu ürün KİTKIRT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik - Lordlar ve Varisler Kutulu Set Kutu İçeriği
  • 1- Yazar imzalı HGOİ : Lordlar ve Vârisler kitabı 2- Kırmızı Şömiz 3- Mavi Şömiz 4- Yeşil Şömiz 5- Beyaz Şömiz 6- Ayraç 7- Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik Seri Posteri 8- 4 adet Karakter Kartı “Büyük bir enerji açığa çıktığında karşıt bir enerji de ortaya çıkar. Bazıları bunun ikiz alevi olduğunu söyler, bazıları ise Su Krallığı’nda yeni bir lord ile vârisin doğduğunu...” Nereye olduğunu bilmiyorsun ama bir yere gidiyorsun. Aradıkların Salkım Mağaraları’nda. Yolunu kesenler olacak. Hançerini çantanda değil, elinde taşı. Sen onu reddetsen de o seni bulacak. Başka biri senin için de adalet arayacak. Bir sürü yolun var, bir sürü yokuş var. Herkesin kaderi var, senin kaderlerin var. Ejderha seni avlayacak, üç başlı köpek sana başka tuzak kuracak. Kaplandan saklan. Kaplandan saklan. Sana yalancı diye seslenmişler ama sen yalancı değilsin. Sen artık doğrudan yalanın kendisisin. Tanrıçalar senin için taş atmış. Ya son olacaksın ya sonsuz. Kaç onlardan, Salkım Mağaraları’nı bul. Seni avlamak isteyene tuzak kur. O seni aramadan sen onu bul. Beşinci elementi bul.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Jules Verne
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzalı
Geri Bildirim Ver

Martı Yayınları Lordlar ve Varisler - Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik (Özel Kutulu)

Nagihan Gökçe Kabal, fantastik romanlarıyla okuyucuların hayal dünyasına etkili bir şekilde hitap eden yazarlar arasında bulunur. Kabal’ın beşinci eseri Lordlar ve Varisler kitabı normal bir yaşam süren Nova’nın bir anda farklı bir alemde su krallığının varisi olarak kendini bulmasıyla başlar. Bu sürükleyici macera, Martı Yayınları’nın yaratıcı tasarımıyla birleştiğinde size zevkli bir okuma deneyimi sunar. Martı Yayınları Lordlar ve Varisler - Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik (özel kutulu) fantastik roman sevenlere ilgi çekici bir hikaye vadeder. 4 farklı kapak tasarımının içinde bulunduğu bu set, taht kavgalarının sürükleyici etkisini daha da artırır. Bu setle ateş, su, toprak ve hava krallıklarının ayrı ayrı kapak tasarımlarına sahip olabilir, zevkinize ve burcunuza göre kapağınızı değiştirebilirsiniz.

  • İmzalı kitap serisi
  • 4 farklı kapak tasarımı
  • Poster ve karakter kartları

Kütüphanenize Fark Katan Özel Kutulu Seri Kitap Özellikleri

Kütüphanenize Fark Katan Özel Kutulu Seri Kitap Özellikleri

Lordlar ve Varisler Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik fantastik roman, su krallığının varisi olduğu için tüm krallıklar tarafından nefret edilen Nova karakterinin bu nefretten beslenerek nasıl güçlendiğini anlatır. Bolca taht kavgası ve entrika barındıran bu roman ilgi çekici ve akıcı diliyle size güzel bir okuma deneyimi yaşatabilir. Martı Yayınları tarafından yayımlanan Lordlar ve Varisler serisi yaratıcı bir şekilde tasarlanmış olan özel kutusuyla gönderilir. Lordlar ve Varisler eseri kutusunun içerisinde yazar imzası ile ateş elementini temsil eden kırmızı Şömiz, su elementini temsil eden mavi şömiz, toprak elementini temsil eden yeşil şömiz, hava elementini temsil eden beyaz şömiz, ayraç, HGOİ seri posteri ve 4 adet karakter kartı bulunur. Bu büyüleyici alemde yaşanan maceraları okurken istediğiniz zaman kitabınızın kapak tasarımını keyfinize göre değiştirebilirsiniz.

Martı Yayınları Lordlar ve Varisler (Özel Kutulu) Fiyatı

Martı Yayınları Lordlar ve Varisler (Özel Kutulu) Fiyatı

Hayatı normal seyrinde ilerlerken kendini bir anda farklı bir alemde ve aynı zamanda su krallığının varisi olarak bulan Nova’nın bu heyecanlı ve sürükleyici macerasına tanık olmak isterseniz bu özel kutu sizin için güzel bir seçenek olabilir. Bu özel kutunun içerisinde romanın ruhunu tam olarak yaşamak isteyen okuyucular için 4 farklı elemente ait kitap kapağı, favori karakter kartları, ayraç, HGOİ seri posteri ve yazar imzalı kitap bulunur. Ateş, su, toprak ve hava krallıklarının çekişmeli ve mücadele dolu hikayelerini okurken kendinizi farklı bir alemde yaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Fantastik roman severler, özel kutu içerisinde gönderilen temalı aksesuarlarla farklı bir okuma deneyimi yaşayabilirler. Martı Yayınları Lordlar ve Varisler - Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik (özel kutulu) fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir.

Martı Yayınları Lordlar ve Varisler (Özel Kutulu) Yorumları

Martı Yayınları Lordlar ve Varisler (Özel Kutulu) Yorumları

Martı Yayınları tarafından sunulan Lordlar ve Varisler (özel kutulu) kitabının fiyatı ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Kutu içerisinde bulunan kitap büyük boydur ve imzalı bir şekilde size gönderilir. Yaklaşık 10 adet aksesuarla birlikte gönderilen bu büyüleyici roman sadece sürükleyici hikayesiyle değil aynı zamanda yaratıcı tasarımıyla siz okurları etkileyebilir. Nova’nın sadece diğer elementlerin varisleri ile olan mücadelesini değil varisi olduğu su krallığı ile olan mücadelesi ve bu mücadelelerden ne kadar güçlü bir şekilde çıkarak kendini inşa ettiğini okuduğunuzda kendinizi bu hikayenin ortasında bulabilirsiniz. Nova’nın hikayesi aynı zamanda size ilham olabilir. Kendinizi temalı aksesuarlarla roman karakterlerinin yanı başında hissedebilirsiniz. Martı Yayınları Lordlar ve Varisler - Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik (özel kutulu) yorumları için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.