Marshall Sprey Efekt Krom 400ml

239,90 TL
Boya Ağırlığı: 400 ml
400 ml
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Marshall Sprey Efekt Krom 400ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BADANA Satıcı Ünvanı: ARDATUNA TARIM VE HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073086734400001 Vergi Kimlik Numarası: 0730867344
    Bu ürün BADANA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marshall colorworks sprey boya Çabuk kuruyan, çevreye zarar vermeyen, kaliteli, kalıcı ve profesyonel sonuç veren , sentetik bazlı bir boyadır. Metal, ahşap, karton, cam, taş her türlü lastik ve plastik yüzeylerde kullanılabilir. Kullanım şekli: Uygulanacak alan pas, kir, yağ dan arındırılmalıdır. Eski boya tabakalarını hafifçe zımparalayın. Boyanmayacak yerleri gazete veya benzeri şekilde kapatın. Zemine gerekirse sprey astar uygulayın. Boyayı iyice çalkalayın ( 2 dakika ) . Kullanırken de arada çalkalayın. 25 cm mesafeden ince katlar halinde gezdirerek boyayın. En iyi sonucu elde etmek için en az 2 - 3 kat uygulayın ve katlar arası 4 - 5 dakika bekleyin. Yüzey kuruma süresi 30 dakika , nihai kuruma ise 24 saat de gerçekleşir. Ventilin ucunun tıkanmasını önlemek için uygulama sonunda kutuyu baş aşağı çevirip itici gaz çıkana kadar püskürtün.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver