Marshall Silikonlu Özel Mat Tütsü 15 Lt (20 Kg)

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 20 Kg
20 Kg
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
4. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.048,28 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.245 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL

Ürün Bilgileri

Marshall Silikonlu Özel Mat Tütsü 15 Lt (20 Kg)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ercanticaret35 Satıcı Ünvanı: ERCAN ÜNLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9140139081
    Bu ürün ercanticaret35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Su bazlı, Silikonlu, özel mat, silinebilir, rahatsız edici kokusu olmayan, zamanla renk değişimi yapmayan, sararmayan, mükemmel kapama ve iyi yapışma özelliğine sahip olan, uygulaması kolay yüksek kaliteli iç mekan duvar boyasıdır. Mükemmel silinebilme özelliği ve mükemmel matlık seviyesi ile üstün kaliteye sahiptir
  • Uygulama Açıklaması
  • Alt yüzey işlemleri tamamlanmış (macun ve astar uygulanmış) temiz, kuru ve düzgün yüzeylere uygulanmalıdır. İnceltme oranına göre inceltilip, karıştırılarak homojen hale getirilmelidir. Silikonlu Özel Mat min. 2 kat halinde rulo ile uygulanır. Uygulamada rulo hareketlerinin tek yöne doğru olmasına dikkat edilmelidir. Uygulama katları arasında yaz ve kış farkına göre 2-4 saat beklenmelidir. Kestirmelerde bindirme yapılmamasına özen gösterilmelidir
  • Ambalaj Tipleri: 20 kg ( 15 Lt )

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Tip Mat
  • RGB #D9DAD8
  • Silinebilirlik Silinebilir
  • Parlaklık Mat
Geri Bildirim Ver

Marshall Silikonlu Özel Mat Tütsü 15 lt

Marshall silikonlu özel mat tütsü 20 kg, silinebilir yapıda olan, rahatsız edici kokusu olmayan özel üretim boyadır. Temiz, kuru ve düzgün yüzeylerde uygulanması tavsiye edilir. Daha sonra minimum iki kat halinde rulo yapılarak duvara uygulanır. Boyama esnasında rulo hareketlerinin özellikle tek yöne doğru olmasına dikkat etmelisiniz. Eşyalarınızın zarar görmemesi için fırça, rulo, örtü, çeşitli bant gibi çeşitli materyalleri kullanabilirsiniz. Canlı ortamda bulunmak hoşunuza gidiyorsa sıcak tonları tercih edebilir, sakin ortam yaratmak istiyorsanız daha soğuk tonları kullanabilirsiniz.

 
  • Sararma özelliği göstermeyen özel yapısı vardır.
  • Yüksek kaliteli iç mekân duvar boyası olup odanızın dekoru ile uyumludur.
  • Hızlı, pratik silinebilme özelliği, yüksek mat görünümüyle öne çıkar.

Marshall Silikonlu Özel Mat Tütsü Özellikleri

Marshall Silikonlu Özel Mat Tütsü Özellikleri

Marshall silikonlu özel mat tütsü 15 Lt, yaz ve kış farkına göre duvar üzerinde iki - dört saat bekletilmelidir. Kestirmelerde bindirme yapılmamasına ayrıca dikkat edilmelidir. Evin tüm dekorasyonu olumlu açıdan etkileyen renk ve dokusuyla dikkat çeken orijinal bir üründür. Duvar yapısına, zeminine uyum sağlayan orijinal ürünü kullanmadan önce zemininizin özelliklerini iyi tanımanız gerekir. Duvarınızın yapısıyla uyumlu olan bu ürün parlak, kaliteli görünüm sağlar. Dümdüz, kusuru olmayan duvarlara sorunsuz, rahat şekilde uygulanabilir. Hoş görünüm elde etmenin yanında kullanışlı yaşam alanı oluşturmanız için idealdir. KYMSÖMB15 kodlu ürün yenilikçi yapı özelliği sayesinde mobilyalarınızla uyumlu olup her türlü ortama hitap eder. Marshall silikonlu özel mat tütsü yorumları ürünün iç dekor üzerindeki parlak, kaliteli, pürüzsüz etkisini ortaya çıkarır. Geniş alanlar için tercih edebileceğiniz, dekorunuzun hak ettiği estetik görünüme ulaştıran orijinal ürün kolay temizleme güvenliği sunar. Sağlıklı ortam için alanınızı rutubet ve nemden uzak tutmanız tavsiye edilir.

 

Marshall Silikonlu Özel Mat Tütsü Kullanımı

Marshall Silikonlu Özel Mat Tütsü Kullanımı

Marshall silikonlu özel mat tütsü her zevke hitap eden, kusursuz sonuç alabileceğiniz yeni nesil bir üründür. Zamandan ve bütçeden tasarruf etmenize olanak sağlayan ürün sağlık açısından da zararsızdır. Çeşitli test aşamalarından geçirilerek hizmetinize sunulur. Sürekli yenileme gereksinimi duymadan uzun süre kullanabileceğiniz kaliteli, hoş bir iç cepheye sahip olmanızı sağlar. İşleme başlamadan önce alanınızın ölçülerini, duvar yapısını analiz ettikten sonra boyama işlemine başlamalısınız. Farklı çeşitleri bulunan, iç cephe özelliklerine uygun ürün yüzeyi pürüzsüzleştirerek girinti çıkıntıları düzeltir. Duvarları pürüzsüz, net şekilde gösteren rutubet ve yalıtım sorunlarını önleyebilen orijinal bu ürünle evinizi şık ve gösterişli hale getirebilirsiniz. Eski nesil boyalara göre rahatsız etmeyen koku özelliğine sahip olup pratik, sorunsuz, hijyenik uygulama avantajı sağlar. Çabuk kuruyan yapısı sayesinde işinizi hemen bitebilirsiniz.

 

Marshall Silikonlu Özel Mat Tütsü Fiyatı ve Yorumları

Marshall Silikonlu Özel Mat Tütsü Fiyatı ve Yorumları

Solunum sistemi için tehlike oluşturmadan kullanabileceğiniz, rutubet, küf, mantar oluşumunu ortadan kaldıran, profesyonel üretim safhalarından geçirilen yüksek kaliteli bir üründür. Marshall silikonlu özel mat 15 lt fiyat ürünün marka kalitesi, miktarına göre değişkenlik gösterebilir. İndirimli kampanya seçenekleriyle bütçenize uygun satın alabileceğiniz ürün evinizin duvarlarına renk, canlılık kazandırır. Evinizin şıklığını kusursuzca tamamlayarak mobilya, aksesuarlarını ön plana çıkarır. Yenilikçi yapı özelliği sayesinde mobilyalarınızla uyumlu olup her türlü ortama hitap eder. Farklı tarzda mobilya ve aksesuarları için hoş ambiyans oluşturur. Güneş ışığıyla temas ettiğinde dahi alanda solma yapmaz. Boyama işlemi sonrasında camları açmadan, havalandırma yapmadan da alanınızı uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bireylerin sağlığı ön planda tutularak özel olarak üretilen bu boya odanızın oldukça ferah, geniş, pürüzsüz, canlı ve hijyenik görünmesini sağlar. Kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini analiz ettikten sonra ürünü Trendyol'dan bütçenize uygun olarak hemen satın alabilirsiniz.