Marshall Hammerite Çekiçlenmiş Bakır 2,5lt (3,5 Kg)

750 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 3,5 kg
3,5 kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
899,90 TL

Ürün Bilgileri

Marshall Hammerite Çekiçlenmiş Bakır 2,5lt (3,5 Kg)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tosunlar yapı market Satıcı Ünvanı: HALİL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4207016994200015 Vergi Kimlik Numarası: 8580054034
    Bu ürün tosunlar yapı market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması demir içeren ve içermeyen metaller, ahşap ve bazı plastiklerde, korozyona dirençli ve dekoratif bir kaplama olarak kullanılır. Uygulama açıklaması küçük alanlarda yapılacak uygulamalar için uygundur. Kullanmadan önce karıştırın. Korozyon direnci elde etmek için ürünü çıplak ya da paslı metale 2 kat olacak şekilde uygulayınız. Kat uygulamalarında sarkma olamaması için yüzeye fazla boya uygulamayınız. Köşe ve kenarların uygun şekilde kaplandığından emin olunuz, köşe ve kenarlar erken paslanma açısından en yüksek riske sahip noktalardır. Rulo: Düz büyük alan uygulamaları için uygundur. Hammerite kullanıma hazır olarak piyasaya sunulmuştur. Hammerite rulo uygulamarında daha kolay boyama yapmak için inceltilebilir. 9 kısım hammerite 1 kısım brush cleaner ya da sentetik tiner inceltilebilir. Boyamaya kenarlardan başlanmalıdır, kalan alanlar hızlı bir şekilde boyanmalıdır. En iyi sonuç için kısa ve hızlı olarak uygulama yapınız. Sprey: Büyük alanlar için uygundur. Hammerite hammered ürününün tüm renkleri silikon içerir. Air sprey: Hammerite %15 oranında hammerite brush cleaner ve thinner ile inceltin. Sprey tabanca 25/35 psi'ye (yaklaşık 2 bar) ayarlayın. Katlar arası bir saat bekleyerek 3-4 ince kat uygulayın. Son katta parlak bir görünüm elde etmek için kalın 1 kat uygulanabilir
  • ancak akma ve sarkmaya dikkat edilmesi gerekir. Nozul basıncı: 2500-3000 psi (approx. 170 bar). Nozul çapı: 375-500 microns/0,015 - 0,020. Katlar arası 2 saat bekleyerek ya da dokunma kuruması tamamlandıktan sonra 2-3 kat olarak uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Endüstriyel Grup
  • Renk Metalik
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver