Marseliko Purple Sweet Notluk ve İşaretleme Etiketi Seti - Memopad - Index Label - Sticky Notes

Ürün Bilgileri

Marseliko Purple Sweet Notluk ve İşaretleme Etiketi Seti - Memopad - Index Label - Sticky Notes

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marseliko Satıcı Ünvanı: HAYAT COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2130669844
    Bu ürün Marseliko tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Purple Sweet Notluk ve İşaretleme Etiketi Seti - Memopad - Index Label - Sticky Notes 1 adet yapışkanlık not seti, 1 adet işaretleme etiketi seti olacak şekilde 2 set ürün gönderilmektedir. İthal ürünlerdir. Yapışkanlı Not: İster yapılacakar listenizi, ister alışveriş listenizi, isterseniz de diğer notlarınızı artık daha eğlenceli hale getirebileceksiniz. Çalışma masanızda, buzdolabınızın üstünde, çantanızda veya istediğiniz herhangi bir yerde kullanabilirsiniz. Her bir ürünün alt taban ölçüsü 13 x 10 cm'dir. Büyük not kağıtlarının ölçüsü ortalama 9.5 x 4.5 cm'dir. Küçük not kağıtlarınınn ölçüsü ortalama 5.5 x 4.5 cm'dir. Her not kağıdı çeşidinden 20 yaprak, toplamda 120 yaprak not kağıdı vardır. İşaretleme Etiketi: Renkli sayfa stickerları sayfanızı veya daha sonra başvurmanız gereken bir alanı işaretlemek, planlayıcınızda, kitabınızda, derginizde metinleri vurgulamak ve dizin sekmeleri olarak kullanmak için mükemmel bir üründür. Sayfa stickerları kitap ayracı olarak kullanmak size hız kazandırır. Renkleri, tasarımları ve taşıma kolaylığı sayesinde severek kullanacağınız bir üründür. Sizde gören herkes bu ürüne sahip olmak isteyecek. Etiketlemelerinizi ve işaretlemelerinizi daha canlı ve dikkat çekici hale getirebileceksiniz. Ürünün karton kılıf ölçüsü 12.5 x 5 cm'dir. Her karton kılıfta 8 farklı tasarım, her tasarımdan 15 yaprak vardır. Toplamda 3 farklı model, 24 farklı tasarım, 360 yaprak işaretleme etiketi (index label) bulunmaktadır. İşaretleme kağıtlarının ölçüsü 5 x 1.5 cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Not Kağıdı Tipi Yapışkanlı Not Kağıdı
Geri Bildirim Ver