Mars S20 Kablosuz Dijital Oda Termostatı Yüksek Hassasiyetli Siyah

1.567,19 TL

Ürün Bilgileri

Mars S20 Kablosuz Dijital Oda Termostatı Yüksek Hassasiyetli Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampa Havalandırma Satıcı Ünvanı: KAMPA HAVALANDIRMA VE SULAMA SİS.DOĞALGAZ ELEKTRİK VE SIHHI TESİSAT TAAHHÜT-İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0494048468500013 Vergi Kimlik Numarası: 4940484685
    Bu ürün Kampa Havalandırma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oda Termostatı Nedir? Oda termostatları bulunduğu ortamdaki sıcaklığı ölçen kombi vs. ısıtma ünitelerine açma/kapama komutu gönderen ve oda sıcaklıklarını sabit tutmaya yarayan cihazlardır. Oda termostatları bulunduğu odayı sizin ayarladığınız sıcaklığa gelene kadar kombiye çalışma komutu verir ve oda istenilen sıcaklığa geldiğinde kombiyi kapar. Sıcaklığın daha stabil olması, konforlu kullanım ve enerji tasarrufu için yüksek hassasiyetli oda termostatı almanız gereklidir. Oda Termostatı Kullanım Alanları Nelerdir? Evlerde Ofislerde İşyerlerinde Isıtma ünitesi olan ısının sabit kalması gereken her yerde kullanılırlar. Mars S20 Yüksek Hassasiyetli Dijital Oda Termostatı Özellikleri Dekoratif Masa Ayağı Ultra Hassas Çalışma Modu(0.2 C) Büyük Işıklı Lcd Ekran Kademeli Pil Göstergesi Hassas Sıcaklık Sensörü Kombi Çalışma İkonu Isı Kalibrasyonu Elektrik Git Gelde Otomatik Rf Bağlantısı Arıza Durumunda Kombi Otomatik Çalıştırma Modu Donma Koruma Modu Konuşan Termostat Özelliği Termostat geniş LCD ekrana sahip olmakla birlikte aynı zamanda konuşma özelliğine de sahiptir. Bu özelliğinin yanı sıra servis modu özelliği de bulunur. Kombinizin ne zaman bakımı yapılması gerekirse, kombi bakım zamanı hatırlatma özelliği ile bu zaman size hatırlatılır. Şık ve Modern bir Tasarıma Sahip Şık ve modern tasarımı ile oda termostatı ortama estetik bir görünüm katar. Zariftir ve sade bir tasarımı vardır. Ayrıca siyah beyaz renk seçeneği de bulunuyor. Mekanınız için en uygun olan rengi seçebilirsiniz. Kalan Pil Ömrünü Takip Edin Oda termostatı için ne kadar pil ömrü kaldığını ekrandan takip edebilirsiniz. Kalan pil ömrü ekran üzerinde yüzdelik olarak takip edilebilir. Pil ömrü size yaklaşık 1 sene kadar uzun gideceği için, sürekli pil değiştirmekle uğraşmanız gerekmez. Sesli Uyarı Özelliği Kombi devreye girdiği ve devreden çıktığı zaman oda termostatında sesli uyarı özelliği devreye girer. Dijital on of çalışma özelliği bulunur. Cihaz sesleri açma ve kapatma özelliği de mevcuttur. Bütün bunları Türkçe menüden yapabilirsiniz. Metal Görünümlü Özel Çerçeve Oda termostatında metal görünümlü özel çerçeve bulunuyor. Birinci sınıf kalite malzemeden üretilmiş olan bu metal çerçeve mekan şıklığına şıklık katıyor. LED Işıklı Özel Ekran LED ekran sayesinde makine ayarlarını kontrol edebilir, kendiniz ayar yapabilir, ürün modlarını zorlanmadan ayarlayabilirsiniz. Ekran kullanıcı dostudur. Rahat ve güvenli kullanım sunar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver