Marka Paslanmaz Çelik Sibop Seti ( 4'lü Paket) 16:00 A Kadar Aynı Gün Kargo

124,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
124,99 TL

Ürün Bilgileri

Marka Paslanmaz Çelik Sibop Seti ( 4'lü Paket) 16:00 A Kadar Aynı Gün Kargo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TeknoNisa Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2400588494
    Bu ürün TeknoNisa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PASLANMAZ ÇELİK SİBOP SETİ ( 4'LÜ PAKET) 1 pakette 4 adet sibop bulunmaktadır. 16:00 A KADAR AYNI GÜN KARGO
Geri Bildirim Ver

Marka Paslanmaz Çelik Sibop Seti (4'lü Paket) 16:00'a Kadar Aynı Gün Kargo

Otomobil lastiklerine monteli bir şekilde bulunan siboplar, lastik içerisinde bulunan havanın dışarıya çıkmasını engeller. Aynı zamanda lastiğe hava basılmasını sağlayan bu küçük mekanizmalar, doğru hava oranının korunmasını da sağlar. Farklı malzemelerden üretilen siboplar arasında sıklıkla çelik modeller tercih edilir. Marka paslanmaz çelik sibop seti (4’lü paket) 16:00’a kadar aynı gün kargo garantisi ile sizlere sunulur. Paslanmaz çelik sibop seti 4 adet olacak şekilde satılır. Bu seti aracınızda bulunan her bir lastik için kullanabilirsiniz. Yüksek performans sağlayan bu ürün ile lastiklerinizde herhangi bir hava kaçağı yaşamazsınız. Aynı zamanda çelik görünümü sayesinde jantınızla uyumlu bir görünüm sağlar. Uzun yıllar kullanabileceğiniz dayanıklı malzemeden üretilen Marka paslanmaz çelik siboba 4’lü set halinde ulaşabilirsiniz.

  • Dayanıklı malzeme
  • Uygun fiyat
  • Şık tasarım

Marka Paslanmaz Çelik Sibop Seti (4’lü Paket) Özellikleri

Marka Paslanmaz Çelik Sibop Seti (4’lü Paket) Özellikleri

Otomobillerin en önemli donanımlarından biri lastiklerdir. Güvenli sürüş sağlayabilmeniz için doğru hava basıncında kullanılması gerekir. Düşük hava basıncı bulunan lastikleriniz sürüş esnasında çeşitli sorunlara yol açabilir. Bu noktada lastik üzerinde bulunan sibop kalitesi oldukça önemlidir. Marka sibop seti paslanmaz çelik malzemeden üretilir. Oldukça dayanıklı bir madde olan çelik, uzun süre hava, su ve darbelere maruz kalsa dahi paslanma ve deformasyon oluşturmaz. Bu sayede lastiklerinizde herhangi bir hava çıkışı sorunuyla karşı karşıya kalmazsınız. Metalik renkte olması sebebiyle de jant ya da jant kapağıyla uyumlu bir görüntü sağlar. Lastiklerinizi değiştirirken sibopların da değişmesi yol tutuş performansınızı etkiler. Bu bağlamda Marka paslanmaz çelik sibop seti (4’lü paket) 16:00’a kadar aynı gün kargo kullananlar montajının pratik bir şekilde yapılabildiğini paylaşımlarında belirtir.

Marka Paslanmaz Çelik Sibop Seti Kullanımının Önemi

Marka Paslanmaz Çelik Sibop Seti Kullanımının Önemi

Lastiğin içerisinde bulunan hava basıncının doğru ayarlanması ile hem yol tutuşunuz hem de yakıt tüketiminiz arasında bağlantı bulunur. Doğru basıncın korunması için ise sibop kullanımı önemlidir. Hava kaçışının genellikle siboplardan kaynaklandığı durumlarda yeni bir sibop seti ile değiştirilmesi gerekir. Böylece hem yakıttan tasarruf eder hem de güvenli bir yolculuk yapabilirsiniz. Marka paslanmaz çelik sibop seti yüksek koruması sayesinde lastik içerisinden hava çıkışını engeller. Aynı zamanda paslanma yapmadığı için her türlü dış etkene karşı dayanıklıdır. Çelikten üretilen Marka çelik sibop çarpma, sürtme gibi darbelere de dayanıklıdır. Ürün, herhangi bir güvenlik sorunu yaşamadan sürüş deneyimini yükseltmenize imkan sağlar. Lastiğinize uygun sibop seçimi de önemli bir konudur. Lastiğe oturmayan ya da dayanıklı malzemeden üretilmeyen siboplar ileride bazı sorunlara neden olabilir.

Marka Paslanmaz Çelik 4’lü Sibop Seti Fiyatı ve Yorumları

Marka Paslanmaz Çelik 4’lü Sibop Seti Fiyatı ve Yorumları

Lastiklerin üzerinde bulunan siboplar birçok farklı malzemeden üretilir. Üretildikleri ham maddeye göre de farklı fiyat seçenekleri bulunur. Marka paslanmaz çelik sibop seti (4’lü paket) 16:00’a kadar aynı gün kargo fiyatı bütçenizi zorlamayacağı gibi uzun yıllar da kullanma olanağı da sağlar. Hem kaliteli hem de dayanıklı Marka çelik sibop ile 4 lastiğinizde birden aynı performansı elde edebilirsiniz. Maliyeti düşük ve uygun fiyatlı olarak satılan plastik siboplar zaman içerisinde kullanıma ve dış etkilere maruz kalarak deformasyona uğrar. Bu durum sizlerin hayatını tehlikeye atar, zamandan kaybettirir ve ekstra masraf çıkarır. Bu tarz problemlerle karşılaşmamak adına Marka paslanmaz çelik sibop seti (4’lü paket) 16:00’a kadar aynı gün kargo yorumları ve ürün bilgisine Trendyol’dan ulaşabilir, güvenli ve hızlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.