Marjinal Hediyelik Siyah Yapraklı Kendin Yap Albüm Anı Defteri Beyaz Kalemli - 20 Fotoğraflı

349,90 TL

Ürün Bilgileri

Marjinal Hediyelik Siyah Yapraklı Kendin Yap Albüm Anı Defteri Beyaz Kalemli - 20 Fotoğraflı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: marjinalhediyelik.com Satıcı Ünvanı: THPSHOP HEDİYELİK EŞYA VE FOTOĞRAF SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843062552500001 Vergi Kimlik Numarası: 8430625525
    Bu ürün marjinalhediyelik.com tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürüne Eklenecek Fotoğraf Harf ve İsimleri 0(850) 303 55 60 numaralı whatsapp hattımıza iletebilirsiniz. 20x20 cm ebatlarında olup sayfalar defter ile aynı boyuttadır, Hediyelik siyah anı defteri yaprakları siyah renkli ve tırtıklı kesilerek şekillendirilmiştir, Anı defteri toplamda 12 yapraktan oluşmaktadır, Siyah anı defteri ek olarak yanından beyaz kalemde gönderilmektedir, Tüm sayfaları yazı yazmaya uygundur, Fotoğrafları dilediğiniz şekilde yapıştırabilirsiniz,

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Marjinal Hediyelik 1016926 Siyah Yapraklı Beyaz Kalemli 20 Fotoğraflı Kendin Yap Albüm Anı Defteri

Marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap albüm defteri beyaz kalemli 20 fotoğraflı ürün sayesinde anılarınızı şık tasarımıyla güzel bir şekilde saklayabilirsiniz. Anı defterinize dilediğiniz gibi fotoğraflarınızı ekleyebilir ve notlarınızı yazabilirsiniz. Siyah sayfa rengiyle güzel bir görünüme sahip olan anı defterinizi isteğinize göre düzenleyerek kullanabilirsiniz. Her sayfasına ayrı fotoğraf karelerinizi ekleyerek albümünüzü kendi el yazınızla tasarlayabilirsiniz. Tasarımı tamamen hayal dünyanıza ait olacak olan marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap albüm defteri beyaz kalemli 20 fotoğraflı ürünü fotoğraflarınız ve cümlelerinizle albüm haline getirerek uzun süre saklayabilirsiniz. Ürün hediyelik olarak da kullanılabilmektedir. Sevdiğiniz kişiye albümleri de ekledikten sonra hediye edebilirsiniz. Oldukça şık bir hediye seçimi olacaktır.

  • Toplamda 12 sayfadan oluşmaktadır.
  • 20x20 ebatlarındadır.
  • Siyah kağıda uyumlu beyaz kalem gönderilmektedir.

Marjinal Hediyelik Kendin Yap Albüm Defteri Özellikleri Nelerdir?

Marjinal Hediyelik Kendin Yap Albüm Defteri Özellikleri Nelerdir?

Marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap albüm defteri beyaz kalemli 20 fotoğraflı ürün 20×20 cm ebatlarındadır. Sayfalar defterle aynı boyuttadır. Toplamda 12 sayfadan oluşan bu ürünün sayfa renkleri siyahtır. Yanında siyah kağıda uyumlu beyaz kalemiyle birlikte gönderilmektedir. Marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap albüm defteri beyaz kalemli 20 fotoğraflı ürünün sayfaları tırtıklı kesilerek şekillendirilmiştir. Ürünün sayfaları yazı yazmak için ayrıca fotoğraflarınızı yapıştırabilmek için uygun haldedir. Marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap albüm defteri beyaz kalemli 20 fotoğraflı ürüne aynı zamanda fotoğraf ve isim eklemek için satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap albüm defteri 20 fotoğraflı ürüne eklemek istediğiniz fotoğrafları göndererek siparişinizi verebilirsiniz. Anı defterinizin yanı sıra beyaz kalem ve fotoğraflarınızın hazır hali gönderilmektedir.

Marjinal Hediyelik Kendin Yap Albüm Defteri Dayanıklı mıdır?

Marjinal Hediyelik Kendin Yap Albüm Defteri Dayanıklı mıdır?

Marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap anı defteri beyaz kalemli 20 fotoğraflı kalın bir dış katmana sahiptir. Ürünün üretimi sırasında dayanıklılığına oldukça önem verilmiştir. Anılarınızı saklayacağınız defterin dayanıklı olmasını istersiniz. Bu nedenle ürün, isteklerinize uygundur. Dış katmanından içine kolaylıkla su geçişi olmamaktadır. Albümünüzün ıslanmasını ve yıpranmasını istemezsiniz. Yıpranmaya açık bir ürün değildir. Kağıtları kaliteli ve sağlam kağıtlardır. Normal kalınlıktaki kağıtlara göre daha kalın bir kağıt yapısına sahiptir. Anılarınızı sağlam ve dayanıklı bir defterde saklamak istiyorsanız tam size göre bir üründür. Dayanıksız defterlerde zaman içerisinde yapraklarda yıpranma, fotoğraflarda ezilip bükülmeler söz konusu olabilir. Ancak kalın kağıtlı olduğu için üründe bu tarz problemlerle karşılaşmazsınız.

Marjinal Hediyelik Kendin Yap Albüm Defteri Kullanımı Nasıldır?

Marjinal Hediyelik Kendin Yap Albüm Defteri Kullanımı Nasıldır?

Marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap albüm defteri 20 fotoğraflı ürünü alırken seçtiğiniz fotoğrafları verilen iletişim bilgileri sayesinde gönderebilirsiniz. Anı defterinizin yanı sıra fotoğraflarınız da kullanıma uygun bir şekilde fotoğraf kağıdına basılarak gönderilmektedir. Marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap albüm defteri 20 fotoğraflı ürün satıcıya göndermiş olduğunuz fotoğraf kareleriyle birlikte elinize geçtiği zaman albüm defterinizin sayfalarına dilediğiniz gibi yapıştırabilirsiniz. Yanında gönderilen beyaz kalem sayesinde siyah yapraklı defterinize anılarınızı yazabilirsiniz. Marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap albüm defteri 20 fotoğraflı yorumlara bakarak ürünün elinize nasıl geçeceğini görebilmeniz mümkündür. Albüm defterinizin içeriği tamamen sizin hayal dünyanıza bırakılmıştır. Marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap albüm defteri beyaz kalemli 20 fotoğraflı fiyatı Trendyol üzerinden ulaşabilir, birkaç tuşlamayla satın alabilirsiniz. Marjinal hediyelik siyah yapraklı kendin yap albüm defteri beyaz kalemli 20 fotoğraflı yorum değerlendirmelerini de bu sayfadan görebilirsiniz.