Marcato Ampia Orjinalmaracato Ampia 180 mm Erişte Makarna Makine

1.789 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799 TL

Ürün Bilgileri

Marcato Ampia Orjinalmaracato Ampia 180 mm Erişte Makarna Makine

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HKSTORE Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5510436102
    Bu ürün HKSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması ampia 180 ile ev yapımı, üstün lezzetli makarna ve erişte yemenin zevkine varacaksınız. Ev yapımı makarna ve erişte içerdiği bol yumurta ve protein ile üstün beslenme değeri içerir. Ev yapımı makarna fevkalade bir karbonhidrat kaynağıdır. Marcato ampia 180, bıçakları sabitlenmiş klasik bir makarna makinasıdır. Ampia 180 artık eski plastik kollu ve çelik bıçaklı makarna makinası değil, yenilenmiş bir modeldir. Yeni modelde yüksek kalitede, okside olmayacak, zararlı maddeleri gıdalarınıza geçirmeyecek aluminyum kol, mengene ve silindir kullanılmıştır. Tüm marcato makarna makinalarında olduğu gibi yenilenmiş marcato ampia 180 modelinden siz ve aileniz çok memnun kalacaksınız. Marcato ampia 180 makarna makinası hem çok ekonomik hem de çok kalitelidir. Ampia iç yapısıyla atlas modelinin aynısıdır fakat atlas'tan farklı olarak bıçakları değişebilen değil, sabittir. Ampia 180 modeline bu sabit bıçaklar dışında aparat takamazsınız. Ampia 180 mm kalınlığında silidire, 10 kalınlığa ayarlanabilen sabit bir bıçağa sahiptir. Bu sayede kolaylıkla erişte ve spagetti yapabilirsiniz. Makarna yaparken işinizi kolaylaştıracak çıkartılabilen bir kolu ve güvenle kullanmanızı sağlayacak bir mengenesi vardır. Metalurji yani metal bilimi tarafından test edilerek patenti alınmıştır. Yaptığınız gıdalara herhangi bir ağır metal, oksit veya diğer maddelerin karışmayacağından emin olabilirsiniz. Sabit, ikili makarna bıçakları sayesinde hem 6 mm erişte hem de 1,5 mm spagetti yapabilirsiniz. Yüksek kaliteden yapılmış aluminyum alaşımlı kolu vardır. 0.2 – 2.0 mm aralığındaki kalınlıkta ve 18 cm eninde makarna yapmanızı sağlar. 3,18 kg ağırlığındadır. 2 yıl garantilidir. Bu ürünün cayma hakkı nedeniyle iadesi ancak ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır. Un, yağ, yumurta gibi malzemelerden oluşan hamurun geçirildiği ürün kullanıldıktan sonra iade edilemez.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kullanım Alanı Yardımcı Ekipmanlar
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver