Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi 4x 250 ml

189 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
187 TL184 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi 4x 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAMİATOPTAN Satıcı Ünvanı: BAYBURT LAMİA PETROL AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0151044778500013 Vergi Kimlik Numarası: 1510447785
    Bu ürün LAMİATOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır makinesi temizleyicisi 4x 250 ml
Geri Bildirim Ver

Marc 4 x 250 Ml Çamaşır Makinesi Temizleyicisi

Herkes elektronik eşyaların sağlam ve temiz kalmasını ister. Bu tür cihazlar sık sık bakım gerektirir. Ev aletlerinin bakımını evde kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz. Özellikle çamaşır makineleri için bu işlemi gerçekleştirmek, Marc 4 x 250 ml çamaşır makinesi temizleyicisi ile son derece kolay bir hâl alır. Cihazda biriken kirleri ve kalıntıları ortadan kaldıran bu ürün, çamaşırlarınızın daha etkili bir biçimde temizlenmesine yardımcı olur. Ayrıca özel formülü sayesinde birçok makinede gönül rahatlığı ile kullanılabilir ve zararsızdır. Birçok kişi, bu temizleyici ürünün cihazlarının performansını artırdığını vurgular. Marc 4 x 250 ml çamaşır makinesi temizleyicisi, ev aletlerinin bozulma riskini en aza indirmeyi başarır.

  • Çamaşır makinesini tertemiz yapar.
  • Meydana gelen kötü kokuları önler.
  • Daha hijyenik bir temizlik imkânı sunar.

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisinin Kokusu Nasıldır?

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisinin Kokusu Nasıldır?

Marc 4 x 250 ml çamaşır makinesi temizleyicisi kullanıldığı cihazın temiz kokmasını sağlar. Özel parfümü sayesinde ekstra bir ferahlık veren bu ürün, gelecekte ortaya çıkabilecek birçok problemi engeller. Ayrıca çiçeksi bir kokuya sahiptir. Gelişen teknoloji sayesinde Marc çamaşır makinesi temizleyicisinin formülü de yenilenmiştir. Tavsiye edildiği biçimde düzenli kullanıldığı takdirde makinenizin performansını her zaman için en yüksek seviyede tutar. Bu ürün, cihazı iç aksamında ve lastik içinde birikmiş tüm kiri kolaylıkla söker. Böylece kıyafetlerinizin de daha etkili bir biçimde temizlenmesine olanak tanır. Makinenizin performansını en üst seviyede tutarken güzel ve ferah kokmasını da sağlayan bu ürün sayesinde servis ve onarım ücretlerinin yükünden kurtulabilirsiniz.

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi Nasıl Kullanılır?

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi Nasıl Kullanılır?

Marc 4 x 250 ml çamaşır makinesi temizleyicisinin kullanımını ikiye ayırabilirsiniz. Eğer makineniz 0-5 yaş arasında ise önce deterjan gözünü daha sonra da iç lastiği bir sünger veya bez ile silmeniz gerekir. Ardından bir şişe Marc çamaşır makinesi temizleyicisini deterjan bölmesine dökmeniz yeterlidir. İçerisinde herhangi bir kıyafet bulunmaya cihazı 60 derecede ve pamuklu programda çalıştırdığınızda temizlik işlemi başlar. Eğer makine 5 yaşından küçükse ve birkaç yıldır temizlenmiyorsa bu işlemi bir kez daha yapabilirsiniz. Cihazınız 5 yaşından büyük ve uzun süre boyunca temizlenmemiş olabilir. Bu durumda önce deterjan gözlerini ve makine kapağındaki lastik kısmı bir sünger yardımıyla iyice temizlemeniz gerekir. Ardından gerekli işlemi 3 veya 4 kez uygulayabilirsiniz. İstenilen sonuç elde edildikten sonra makinenizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisinin Etkisi Nasıldır?

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisinin Etkisi Nasıldır?

Çamaşır makinenizin ve kıyafetlerinizin ferah kokması için Marc 4 x 250 ml çamaşır makinesi temizleyicisini sık sık kullanmanız tavsiye edilir. Cihazın yaşına göre kullanma sıklığı 2 ila 4 tekrar arasında değişebilir. Etkili bir sonuç almak ve makinenizin performansını korumak için ürünü 3 ayda bir kullanabilirsiniz. Temizleyicinin içerdiği özel formül ve güçlü kimyasallar, makineye zarar vermeden yıllar boyunca içerisinde biriken kiri ve kalıntıları ortadan kaldırır. Bu ürünü kullandıktan sonra kıyafetlerinizde herhangi bir yıpranma, solma veya herhangi bir deformasyon belirtisi gözlemlenmez. Aksine değerli giysilerinizin formunu korumak için bu temizleyiciyi düzenli bir biçimde kullanmanız tavsiye edilir. Dilerseniz siz de Marc 4 x 250 ml çamaşır makinesi temizleyicisi yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Cihazınızın kullanım ömrünün bir hayli uzamasına yardımcı olacak olan bu ürün, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Kıyafetlerinizin daha hijyenik olmasını sağlayan bu temizleyiciyi hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.