Marc Banyo Sprey 750 ml + Mutfak 750 ml Set

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Marc Banyo Sprey 750 ml + Mutfak 750 ml Set

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Marc Banyo Sprey + Mutfak Set + Pantene Saç Bakım Kremi Onarıcı ve Koruyucu Bakım 75 ml hediyeli gönderilmektedir. mükemmel yapısı ile banyo ve mutfak temizliğinin baş kahramanları arasında yer alıyor. Evin en zor temizlenen iki bölgesi olan mutfak ve banyo bu sprey sayesinde artık rahatça temizlenebiliyor. Akışkan kıvamı kullanıldığı andan itibaren etkisini göstermeye başlıyor. Marc Banyo Sprey + Mutfak Set, en zorlu lekeleri bile kısa süre içerisinde temizliyor. Ayrıca kireç önleyici özelliğe sahip olması da kullanıcılar tarafından büyük beğeni topluyor. Temizlik sırasında yüzeylerde leke ya da iz bırakmaması da ürünün ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.
Geri Bildirim Ver