Mara El Ve Vücut Losyonu Badem Sütü 250 Ml

169,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Mara El Ve Vücut Losyonu Badem Sütü 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORA ITRİYAT Satıcı Ünvanı: MERVE ÇELİKKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3013707225000001 Vergi Kimlik Numarası: 2410501991
    Bu ürün DORA ITRİYAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mara El Ve Vücut Losyonu Badem Sütü Aromalı -250 mlTatlı badem aroması içeren Mara Badem Sütlü El ve Vücut Losyonu özel formülü sayesinde cildiniz tarafından yapışkan ve yağlı bir his bırakmadan hızlıca emilir. Cildinizi dış etkenlere karşı savunurken cildinizin beslenmesini yenilenmesini destekler. Kadifemsi bir yumuşaklık sağlar.Özenle seçilmiş koku özleri sayesinde, kalıcı kokusu sizi ve sevdiklerinizi etkisi altına alır.Kullanım Şekli : Duştan sonra tüm vücudunuza dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. İhtiyaç halinde gün içinde tekrarlayın.Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Direkt güneş ışığı ve aşırı sıcak ortamda bırakmayınız. Göz ile temasından kaçınınız. Gözle temas halinde derhal bol su ile durulayınız. Bileşiminde yer alan herhangi bir maddeye karşı aşırı duyarlılığı olan kişilerde kullanılmamalıdır. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başurunuz.İçindekiler : Aqua, Glyceryl Stearate, Alcohol Denat., Paraffinum Liquidum , Phenoxyethanol, Glycerin, Dimethicone, Ceteareth-20, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum, Carbomer, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol , Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene , Linalool.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver