MAMATOYZ Trio Shopper Yürüteç ve Oyuncak Avm Arabası

1.764 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

MAMATOYZ Trio Shopper Yürüteç ve Oyuncak Avm Arabası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ağırlık: 2,75 kg Boyutlar: 41,5 × 38 × 6,5 cm EBAT Katlanan Bebek arabası, Standart Bebek arabası Trio Shopper ilk adım arabası ve oyuncak bebek arabasıdır. Anne-baba ve çocuk ile birlikte kolayca kurulmaktadır. Tekerleklerindeki hız ayarı, bebeklerin ilk adımlarını güvenle atmasına olanak verir. Ayrıca, 43cm den 54cm e kadar uzayabilen tutma kulbu sayesinde ürünün boyu her aydaki bebeğin boyuna göre ayarlanabilir. Doğal ahşap ve pamuklu kumaş malzemesi birlikte kullanılmıştır. Hafif ve kolay yönlendirilebilen bu ürün dış mekanda da rahatça kullanılmasına olanak verir. Ayrıca, tekerlerde bulunan patentli detay ile istenilirse ürünün hızı ayarlanabilir ve çok hızlı gitmesi engellenebilir, yürüme yardımcısı olarak kullanılabilir. Tekerler, dolgu (EVA) tekerdir ve patlama riski yoktur, uzun yıllar kullanmaya olanak verir. Gövdesi tamamen ahşap malzemesi kullanılarak, CE (EN71 1/2/3) normlarına uygun üretilmiştir ve üzerinde herhangi zararlı bir kimyasal kullanılmamıştır.

Ürün Özellikleri

  • Model El Arabası
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver