MAKEL Karea Kapaklı Topraklı Piriz Beyaz

74,99 TL

Ürün Bilgileri

MAKEL Karea Kapaklı Topraklı Piriz Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KABLO DÜNYASI Satıcı Ünvanı: EMİR İSMAİL PROJE TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bitlis Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334056137700010 Vergi Kimlik Numarası: 3340561377
    Bu ürün KABLO DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SIFIR KUTUSUNDA BEYAZ RENK ÇERÇEVE DAHİL
  • Makel
  • Kapaklı prizdir

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrik Prizi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

MAKEL Karea Kapaklı Topraklı Priz Beyaz

Topraklama, olası kaçak durumlarında veya yıldırım düştüğü zamanlarda yüksek seviyede oluşan gerilimin toprakta gömülü halde duran elektrota iletilmesidir. Bunun için özel donanımlı prizler kullanılır. Topraklama yapılmadığı zaman yangın çıkma ihtimali artabilir veya canlı temasta elektrik çarpabilir. MAKEL Karea kapaklı topraklı priz beyaz kullananlar bu risklere karşı yüksek seviyede önlem almış olurlar. MAKEL sektörde uzun yıllar edindiği tecrübesini yeni nesil tasarımlı modellerine yansıtarak müşteri memnuniyetini sağlayan markalardan biridir. Güvenle tercih edebileceğiniz markanın ürünleri birinci sınıf materyallerle imal edilir. Alanında uzman bir kadronun dizayn ettiği ürünler, modern evlere ve işyerlerine uygun tasarımları ile dikkat çeker. Nemli ve rutubetli alanlarda kullanım için ideal olan kapaklı modeli tercih ederek güvenlik seviyenizi artırabilirsiniz.

  • Çerçeve dahil ürün
  • Dekoratif renkle şık tasarım
  • Yüksek güvenlikli donanım

Güvenli MAKEL Karea Kapaklı Topraklı Priz Beyaz Özellikleri

Güvenli MAKEL Karea Kapaklı Topraklı Priz Beyaz Özellikleri

MAKEL Karea kapaklı topraklı priz beyaz rengi ile her alana uyum sağlar. Özel ya da kurumsal alan fark etmeksizin her yerde kullanılabilir olan beyaz renk aynı zamanda dekoratif bir şıklık sunar. Kapaklı prizler mutfak veya banyo gibi yoğun buhara maruz kalan yerler için ideal alternatiflerdir. Kullanılmadığı zamanlarda otomatik olarak kapanan yaylı sistem sayesinde elektriksel donanımın zarar görmesi önlendir. Nemden uzak kalan ürün bireylerin de güvenliğini sağlar. Küçük bir gereç gibi görünen bu ürünlerin önemi aslında çok büyüktür. Mutlaka kaliteli malzemelerden imal edilmesi ve güven veren bir markaya ait olması birçok müşteri için öncelikli tercih nedenidir. Özellikle de dekorasyona önem verilen yerlerde risk taşımayan beyaz seçilir. Beyaz ürün diğer eşyalarla ve objelerle zahmetsiz şekilde uyum sağlaması sayesinde avantajlı bir seçim olabilir.

Dekoratif MAKEL Karea Kapaklı Topraklı Priz Beyaz Yorumları

Dekoratif MAKEL Karea Kapaklı Topraklı Priz Beyaz Yorumları

MAKEL kapaklı priz nemli ortamlar kadar çocuklu aileler için de tercih sebebidir. Fiş çıkarıldığı zaman kendinden kapanan tasarım sayesinde küçük çocukların priz içine elini sokması da önlenmiş olur. Güvenlik vadeden MAKEL Karea kapaklı topraklı priz beyaz yorumları olumlu yöndedir. Ürünü satın alarak kullanan müşteriler hem materyal kalitesinden hem de donanımından memnun kaldıklarından bahsederler. Evde ya da ofiste yenileme tadilatı yapıyorsanız bu üründen ihtiyacınız kadar adetle satın alarak bir takım halinde kullanabilirsiniz. Eski prizlerin inişli çıkışlı gerilim akımları nedeniyle zamanla zarar görmeleri olasıdır. Bazı durumlarda dışarıdan gözle görülmeyen hafif ya da orta dereceli kablo yanıklarının oluşması muhtemeldir. Olası riskleri engellemek için yeni teknolojilerle üretilen gelişmiş modellerin kullanılması tavsiye edilir. Siz de MAKEL markalı bu ürünü kullanarak mekanlarınızın güvenliğini artırabilirsiniz.

MAKEL Karea Kapaklı Topraklı Priz Beyaz Fiyatı ve Avantajı

MAKEL Karea Kapaklı Topraklı Priz Beyaz Fiyatı ve Avantajı

Binaların elektrik tesisatları ile direkt bağlantılı olan prizlerin çoğu zaman korunaklı olması gerekir. Bebekler ve çocuklar kadar evcil hayvanlar için de risk taşıyan bu ürünler kapaklı şekilde korundukları zaman güvenli bir ortam oluşmasına katkıda bulunurlar. Sizin ve aileniz için özel olarak üretilen MAKEL kapaklı topraklı priz Avrupa Standartları için gerekli olan yönergelere uygun şekilde imal edilir. Türk Standartları Enstitüsü gibi resmi otoriteler tarafından verilen sertifika ile güvence sağlayan marka kullanışlı modeli sayesinde geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. MAKEL Karea kapaklı topraklı priz beyaz fiyatı tüm bu özelliklerini karşılayacak şekilde belirlenirken bütçe dostu rakam aralıklarında kalmasına da özen gösterilir. Ürünü birden fazla adetle satın almak istediğinizde Trendyol’a özel avantajlı fırsatlardan da faydalanabilirsiniz. Ürünü sipariş etmeden önce yorumlarını ve puanlarını inceleyebilirsiniz.