MakeBlock mBot Ultimate 10'u 1 Arada Robot Yapı Oyuncakları

Ürün Bilgileri

MakeBlock mBot Ultimate 10'u 1 Arada Robot Yapı Oyuncakları

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Makeblock mBot Ultimate 10 in 1 Robot Building Toys, Robotics Kit App Remote Control Robot Toys Compatible with Arduino C & Raspberry Pi, STEM Educational DIY Robot Kit Gift for Teenagers & Adults ?10'u 1 Arada Robot Yapı Oyuncakları?Ultimate robot yapım kitinde, farklı robot projeleri için kendi robotunuzu oluşturmak için kullanılabilecek 160'tan fazla mekanik parça ve elektronik modül bulunur. Bu robot kiti, robot kolu, rc tankı gibi 10 robot modeli ile yapılabilir. Oluşturmayı ve kodlamayı kolaylaştıran birçok kullanıcı kılavuzu ve çevrimiçi öğrenme kaynağı vardır.
  • ?Tüm Seviyeler İçin Programlama Öğrenimi?Nihai yapım oyuncakları, Scratch blok tabanlı programlamayı ve Arduino IDE'yi destekler. Python programlama ve kodlama oyunlarını gerçekleştirmek için Raspberry Pi ile de birleştirebilirsiniz. Ücretsiz mBlock programlama yazılımı, kodlama robotunuzu sadece blokları sürükleyip bırakarak programlamanıza olanak tanır. Hem kodlamaya yeni başlayanlar hem de deneyimli kişiler bununla eğlenebilir.
  • ?Arduino ve Raspberry Pi ile uyumlu?Ultimate'in ana kontrol kartı MegaPi, Arduino ve Raspberry Pi ile uyumludur. Güçlü MegaPi ile birden fazla motor ve servonun senkron sürüşü ve kontrolü, sensör okuma ve Raspberry Pi iletişimi gibi üst düzey işlevleri gerçekleştirebilir. Bununla birçok fikre ulaşabilir ve çeşitli robotik projeler yapabilirsiniz. Lütfen bu robotun 6 adet AA pil veya lityum pillere ihtiyacı olduğunu unutmayın (DAHİL DEĞİLDİR).
  • ?Endüstriyel Sınıf Alüminyum Alaşımlı Parçalar? Ultimate robotik kitinin çoğu parçası, yüksek mukavemetli alüminyum alaşımdan yapılmıştır. Bu parçalar, güvenli, hafif, sağlam ve dayanıklı olan çevre dostu ve toksik olmayan bir anodik oksidasyon boyama sürecini benimser. Mekanik parçalar, üreticiye ve endüstri standardı parçalara uygun dişli oluklarla tasarlanmıştır.
  • ?İdeal STEM Eğitici Oyuncak Hediyesi?Yetişkinler ve robot severler için mükemmel bir hediye. Ayrıca doğum günleri, Çocuk Bayramı, Noel, Paskalya, STEM etkinlikleri, STEM projeleri, yaz kampı, okula dönüş ve evde eğlence zamanı için kız ve erkek çocuklar için ideal bir eğitici ve eğitici oyuncak hediyesidir. 10 robot modeli size oynamak için çeşitli eğlenceler sunar.
Geri Bildirim Ver