Majestik Gümüş Yaprak U Renso

124,99 TL

Ürün Bilgileri

Majestik Gümüş Yaprak U Renso

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FAON Satıcı Ünvanı: FIRAT GEYİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3950882579
    Bu ürün FAON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Majestik Renso Perde Gümüş Yaprak U Model Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Perdelerinize ve dolaylı olarak yaşadığınız odaya farklı bir görünüm vermek oldukça zorlu bir süreç olabilir. Majestik gümüş yaprak U Renso yaprak gümüş ürünü ev dekorasyonunuza farklı bir hava verecek oldukça etkili bir parça olabilir. Yaprak figürlü bu toka benzeri ürün duvara monte edilerek kolayca kullanılabilir. Pratik bir şekilde takılabilir bir yapıya sahip olduğundan hiçbir ekstra kuruluma gerek duymazsınız. Yaprak figürü oldukça sade bir figür olduğundan pek çok farklı tarza uyum sağlayabilir. Ürünün sahip olduğu gümüş renk de her türlü renk perde ile kullanılabilmesini olanaklı kılar. Ürünün yaprak kısmı kaliteli plastikten üretilir. Oldukça kaliteli materyallerden üretilen ayrıntılı yaprak desenli bu şık dekoratif ürün ile siz de evinize farklı bir görüntü kazandırabilirsiniz.

  • Şık yaprak figürü
  • Etkileyici gümüş renk
  • Perde aksesuarı

Kullanışlı Yaprak Renso Perde Dekoru Özellikleri

Kullanışlı Yaprak Renso Perde Dekoru Özellikleri

Evinizde dekoratif öğeler kullanarak siz de kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Kullanacağınız ürünlerin pratik bir şekilde uygulanabilir olması seçim yaparken oldukça önem kazanır. Yaprak Renso tokalı yapısı sayesinde kolaylıkla perdenize takılabilecek bir yapıya sahiptir. Kullanımı oldukça basit olan bu ürün sayesinde siz de perdelerinize farklı bir görünüm katabilirsiniz. Özellikle düz renk fonların etkileyici ve farklı bir görünüme kavuşmasını sağlayan bu ürün ile siz de eski eşyalarınıza yeni bir hava verebilirsiniz. Ürün gümüş beyaz renklidir ve bu sebeple her renkle uyumlu bir görüntüye sahiptir. Her renge uyumlu olan yapısı sayesinde Majestik gümüş yaprak U Renso pek çok kişinin tercih ettiği bir üründür. Öğeyi kullanmak için 2 adet vida ile duvara tutturmanız gerekir. Duvara sabitlediğiniz bu vidalar sayesinde yaprak figürlü perde tokalarını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Dekoratif Yaprak Renso Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Dekoratif Yaprak Renso Fiyatları

Yaprak U Renso kaliteli malzemelerden üretilen oldukça şık bir dekoratif üründür. Öğenin fiyatı kullanılan kaliteli malzemelere ve şık tasarıma göre belirlenir. Plastik ve metal yapıların bir arada kullanıldığı dekoratif öğe uzun yıllar kullanılabilecek bir yapıdadır. Majestik gümüş yaprak U Renso yaprak Renso gümüş fiyatları oldukça düşük olduğundan ürün bütçe dostudur. Montajı oldukça kolay olduğundan hemen herkes monte edebilir. Ürünün U şeklinin bir tarafında bulunan yuvarlak dairedeki 2 boşluğa 2 adet çivi takılması ve bu çivilerin duvara tutturulması gereklidir. Ürünün büyüklüğü kullanılan ortamda göze çarpacak niteliktedir. Yaprak figürünün olduğu yer 25 cm uzunluğundadır. Duvardan öndeki figüre olan genişlik ise 20 cm’dir; 20 cm genişlikteki bu aralığa perdeniz gelir. Perdeyi buraya koyduktan sonra siz de rahatlıkla ürünün şık görüntüsünün keyfini çıkarabilirsiniz.

Perde Dekoru Renso Yaprak U Yorumları

Perde Dekoru Renso Yaprak U Yorumları

Majestik gümüş yaprak U Renso yaprak Renso gümüş yorumları ürünün üretiminde kullanılan kaliteli materyallere odaklanır. Monte edilen kısımlarda kullanılan dayanıklı metal yapılar ve figürün oluşturulmasında kullanılan gümüş görünümlü plastik uzun yıllar boyu bu dekoratif öğeyi kullanmanızı olanaklı kılar. 25 cm uzunluğundaki yaprak deseni kullanıldığı ortama ilk girildiği anda kendini belli eder ve beğeni toplar. Sadece 2 çivi ile monte edilebildiğinden kurulumu oldukça kolaydır. Düz renkli fonlarla beraber kullanılarak etkileyici ve değişik bir görüntü elde edebilir veya gümüş ayrıntıları olan fonlarla beraber kullanabilirsiniz. Majestik gümüş yaprak U Renso yaprak Renso gümüş kullananlar size fikir verebilir ve bu sayede size uygun olan modele kolayca karar verebilirsiniz. Siz de yaşadığınız ortama değişik bir görüntü vermek istiyorsanız Renso U gümüş yaprak ürününe Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.