Maison Francis Kurkdjian Anouche 280 gr Kokulu Mum

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Maison Francis Kurkdjian Anouche 280 gr Kokulu Mum

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün İçerik: Ayva, gül, erik Maison Francis Kurkdjian'ın "Home Sweet Homes" koleksiyonunun bir parçası olan Anouche kokulu mum, kreatörün büyükanne ve büyükbabasıyla birkaç yıl yaşadığı Vincennes şatosunun yakınında bulunan küçük dairenin havasını yansıtıyor Mum, nostalji ve tatlı ikramları iç içe geçiren lezzetli bir koku yayar Gül yaprakları ve erikten oluşan tatlı bir aroma, bir kucak dolusu ayva ile desteklenmiş hafif baharatlı ve bal notalarının bulunduğu yumuşak çiçek kokuları yayar Bu lezzetli mum, çocukluk dönemi ve masumiyeti yeniden alevlendiriyor Anouche kokulu mum, Limoges'tan iç yüzey rengi elle uygulanan porselen bir kavanozda sunulur Fransız kökenli bitki ve hayvansal kaynaklı mum, koku kalitesini korumak ve optimum 55 saatlik yanma süresi sağlamak için örgülübir pamuk fitil ile sunulmuştur 280 gr
Geri Bildirim Ver