MAHEN GFX200 Çift Katlı Karışık Para Sayma Makinesi

36.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

MAHEN GFX200 Çift Katlı Karışık Para Sayma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Acr Kilitleme Sistemleri Satıcı Ünvanı: ACR KİLİTLEME SİSTEMLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0005134276100001 Vergi Kimlik Numarası: 0051342761
    Bu ürün Acr Kilitleme Sistemleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İki katlı otomatik karışık para sayma makinesi CIS tarama ile Çift cıs teknoloji TL, Euro, Dolar, Gbp, Sub, Chf gibi toplam 20 ülkeye ait parayı sayar. 4 ülkeye ait parayı aynı anda karışık sayabilme özelliği (TL, DOLAR, EURO, GBP) %99,9 oranında TL, EURO, DOLAR sahte para yakalama Tek seferde hatasız sayım Bilgisayar bağlantısı ile ömür boyu ücretsiz güncelleme Sayım esnasında sayılan paraların seri numaralarını alabilir Seri numaralarını Excel formatında SD karta kaydedebilir Üst performanslı Uv, Mg. Mt. FL, IR sahte para dedekötrler Besleme kapasitesi 500 Adet, sayma kapasiteli 250 adet, rest gözü kapasitesi 100 adet. 2 yıl boyunca tarafımızca garantilidir.
Geri Bildirim Ver