MagicFoot GelStep Günlük Yürüyüş Tabanlığı- Ortopedik - Koşu, Spor, Yürüyüş - Aktif Yaşam Tabanlık

249,90 TL
Beden: 36 - 40
36 - 40

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MagicFoot GelStep Günlük Yürüyüş Tabanlığı- Ortopedik - Koşu, Spor, Yürüyüş - Aktif Yaşam Tabanlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MagicFoot Satıcı Ünvanı: BERZAN BEYAZGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4452794180400001 Vergi Kimlik Numarası: 1670917082
    Bu ürün MagicFoot tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günlük yürüyüşlerinizde ayaklarınız mı ağrıyor? Peki bu durum, hayatınızı olumsuz etkiliyor mu? Artık endişelenmenize gerek yok Magicfoot yürüyüş tabanlığı sizlerle! Yürümek hayatımızın bir parçasıdır ve ayaklarımızın sağlığı bu aktivite için oldukça önemlidir. Ayaklarımız, tüm vücudumuzu taşıdığından dolayı büyük bir yük altındadır ve bu nedenle ayak sağlığına özen göstermek, genel sağlığımız için önemlidir. Ayak ağrısı ve rahatsızlığı, hareket kabiliyetimizi kısıtlar ve yaşam kalitemizi düşürür. Ürünümüzde kullandığımız inovatif masaj jeli teknolojisi, ayaklarınızın tüm yükünü hafifletirken, adımlarınızı yumuşatır. Bu sayede, yürüyüşlerinizden keyif almaya ve günlük hayatınızda daha rahat hissetmeye başlarsınız. Ürünümüz, ayaklarınızın doğru pozisyonda kalmasını sağlayarak, adımlarınızın daha rahat hale gelmesine yardımcı olur. Darbe emici özelliği, ayaklarınızda oluşabilecek yorgunluk ve ağrıların önüne geçer. Çift katmanlı yapısı, ayaklarınıza zarar veren darbeleri absorbe ederek yürüyüşlerinizde daha az yorgun hissetmenizi sağlar. Her türlü ayakkabıyla uyumlu olan tabanlıklarımız, yürüyüşlerinizde, spor yaparken, uzun süreli ayakta kaldığınızda, iş ayakkabılarıyla çalışırken veya seyahat ederken de kullanabilirsiniz. Kullanımı kolay olan tabanlıklarımız, kolayca takılabilen yapısı sayesinde, kullanıcı dostudur. Ayrıca Jel tabanlıklarımızın yıkanabilir özelliği ile uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Ürünümüzün kalitesi, sağlığınıza verdiğimiz önemi gösterirken, ürünümüzün her detayı size en yüksek konforu sunacak şekilde tasarlanmıştır. Siz de yürüyüşlerinizde daha konforlu hissetmek ve ağrıları unutmak istiyorsanız, hemen jel tabanlıklarımızı deneyin! Unutmayın, Konforlu adımların sırrı Magicfoot tabanlıklarda saklı Paket İçeriği: Paket içerisinde 1 çift olarak gönderim sağlanır.

Ürün Özellikleri

  • Ayak No 36-40
  • Kullanım Amacı Rahatlatıcı Ped
  • Materyal Jel
Geri Bildirim Ver