MAGIC SUDS 40 Gr Manikür / Pedikür Nem Bombası Banyo Topu 215 Adet

2.450 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9.3
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.629,22 TL

Ürün Bilgileri

MAGIC SUDS 40 Gr Manikür / Pedikür Nem Bombası Banyo Topu 215 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAGMUR KOZMOTEKS Satıcı Ünvanı: YAĞMUR KOZMOTEKS KOZMETİK ÜRÜNLERİ VE GÜZELLİK EKİPMANLARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928109830900001 Vergi Kimlik Numarası: 9281098309
    Bu ürün YAGMUR KOZMOTEKS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Banyo bombaları, cilt bakımı ve rahatlamanın eğlenceli biryoludur.Cildiniz kuru ya da çabuk kırışmaya müsait ise, banyo bombaları tamsize göre olabilir.Cildinizi nemlendirip gençleştirirken aynı zamandaaromaterapi kokuları ile sizi rahatlatacaktır. Banyo bombaları içeriğindeki bileşenler ile cildi ölüderiden arındırır, besler ve nem dengesini sağlar.Cilt yenileyici özelliği ilelekeleri iyileştirmeye yardımcı olur ve cilde yumuşaklık hissi verir.Banyobombaları normalde cildinize zararlı değildir ve tüm cilt tipleri içinrahatlatıcı etkiye sahiptir.Ancak açık yaranız veya kızarıklığınız varsa, tümbanyo bombalarından kaçınmalısınız. Banyo Bombalarının içeriğindeki tüm yağlar ve bitkiler cildinizi beslediğiiçin banyo bombasından sonra duş almanıza gerek yoktur.Banyo bombaları ciltbakımı olarak haftada 2-3 kez kullanılabilir.Seçtiğiniz banyo topunu sıcak suyabıraktığınızda sihirli köpükleri izlemek harikadır.Bir kere denediğinizde onukullanmayı hep isteyeceksiniz. Kendinizi bir banyo bombasıyla şımartırken cildinizgençleşecek ve parlak kalacaktır. Manikür/Pedikür işlemlerinde kullanılabilir. 3 yaş üzeri için kullanıma uygundur. Ürünler el yapımı üretilmektedir +/- 5gr değişkenlik ve renk ton farklılığı gösterebilir. Sadece vücut, el, ayak bakım ürünüdür.Göz ve ağız temasındankaçının. Ürünlerimiz zararlı kimyasal içermez.Değerli cildiniziköpüklü suyun içine güvenle bırakabilirsiniz.Renklendirici olarak yenilebilirgıda boyası kullanılmaktadır.
Geri Bildirim Ver